- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.381
Ahahaha ben olsam yemeden birşey diyemem derdimBana da müdürün hanımı yapiyomusy, fotosunu çekip çekip getiriyor benim hanım çok güzel yapıyor diye. Vizdansiz hahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha ben olsam yemeden birşey diyemem derdimBana da müdürün hanımı yapiyomusy, fotosunu çekip çekip getiriyor benim hanım çok güzel yapıyor diye. Vizdansiz hahahah
ahahhahaSonunda kupayı aldığıma göre yarışmadan çıkabilirim oh çok şükür kupamı alabildim herşey kupa içindi şimdi kendime mısır da patlatayım akşama da mantı yapar yerim
kız bız nıye lucky e saka yapmadık ?Tabiki üstteki mesajım şakaydı :)
Haftaya çarşambaya kadar ne olur kilom bilemiyorum ama aranıza katıldığım için çok mutluyum
Başta A AklinYolu1 olmak üzere hepinize kucak dolusu sevgiler
Slm kızlar herkesi tebrik ederim. Kupalarımız hayırlı ugurlu olsun darısı haftaya inşallah.
Yemek muhabbetleriniz karnımı acıktırdı.
Kereviz yemeği de salatasıda şahane oluyor. Yemeğine tabi zeytin yağlıysa portakal suyu koyuyordum diyetten önce:) Enginara gelince tam bir aşk dolması yemeği birde onun kalbi var of ki ne of... dolmasını yerken yaprak yaprak ayırıp dibindeki kısmı yemek tam bir keyf... ben dapının içindeki etli kısmı bile kpyuyorum tencereye.... Ay neyse acıktım gidip mantar yapayım. Bu arada akşama kadar kumaş yapıştırıcısıyla uğraştıp hafif bir sarhoşluk oluştu
kız bız nıye lucky e saka yapmadık ?
gecıkmıs bır nısan sakası yapsak ya
Sayının aralarda bi yerlerde virhül olması lazım iyi baktin mı eriyip gitme sonraA AklinYolu1 haftaya kadar tam tamına 3333 kilo vericem
Sayının aralarda bi yerlerde virhül olması lazım iyi baktin mı eriyip gitme sonra