Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Cumartesi 64,50
Bugün 63,45
-1,05
IMG_6090.jpeg

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Günaydın kızlar tartıya canim sıkılmadı değil çok bise de yemiyorum niye gitmiyor anlamıyorum 100 gr artı bise değil evet ama ben eksi görmeyi umut etmiştim çünkü çok da dikkat ediyorum spor da yapıyorum kendi çapımda 😔
Cuma 109.6
Bugun 109.7
Fark +100 gr
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55 kaptanım senin de yüzünü kara cikarcam sanırım
Gün içinde eksili rakamlara döner o...:dua:

kızlaar çok üzgünüm yaa gelemedim 4 gündür hani annem hastaydı sonra çocuk hasta oldu tatile gidecektik gidemiycez falan demiştim belki hatırlarsınız, perşembe günü apar topar gitmeye karar verdik y.dışı internete de giremedim çünkü pahalı biliyosunuz ne mesaj okuyabildim ne bir şey.
İnanın yediklerime içtiklerime çok dikkat ettim, bir gram tatlı yemedim ama maalesef bugün 63.6 çıktım tam 1 kilo almışım yaaa inanılmaz.
Salı tartısı kalkmış şimdilik ama daha dün geldik, ben hemen mecburen cumartesi tartılamadığım için tardıldım.

kızlaar çok üzgünüm yaa gelemedim 4 gündür hani annem hastaydı sonra çocuk hasta oldu tatile gidecektik gidemiycez falan demiştim belki hatırlarsınız, perşembe günü apar topar gitmeye karar verdik y.dışı internete de giremedim çünkü pahalı biliyosunuz ne mesaj okuyabildim ne bir şey.
İnanın yediklerime içtiklerime çok dikkat ettim, bir gram tatlı yemedim ama maalesef bugün 63.6 çıktım tam 1 kilo almışım yaaa inanılmaz.
Salı tartısı kalkmış şimdilik ama daha dün geldik, ben hemen mecburen cumartesi tartılamadığım için tardıldım.
Hoş geldin. 🥰

Hazırlıktayım ama dünkü menümü yazıyorum hemen başlıyorum
18.11.2024 pazartesi menü
Sabah kepekli küçük ekmeğe 1 dilim kaşarlı sucuklu tost / 1 sütlü kahve
14:00 4 köfte ve bolca salata
17:00 1 eti lifalif yemişli bar (yolda yedim)
21:00 3 tane çok ince bir markanın grissinisi ve bir ufak parça peynir attım ağzıma yol yorgunluğundan mecbur

yok kızçem üzülmeyeyim diye desteklerinden ötürü çokk teşekkür ederim ama dünkü patlamış mısır da etkiledi haftasonunu zaten hatırlamak bile istemiyorum yani geri 50 üstü olcam diye aklım gidyo aklım :olamaz:
Haftasonu fazladan 7000 kalori aldığını düşünmüyorum canım yani o yüzden tartıya takılma. Spor günlerin arasında arada bir mola ver yada hergün aynı bölgeleri çalıştırma kas gelişimi için önemli. Ve muhtemelen ödemdir o karbonhidratlar su tutar. 1 gr karbonhidrat 3-4 gr su tutar

X