- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.721
A AklinYolu1 tam 500 gram vermişim hahahaaaaayyyyyt
Kupamı isterim ver kupamı şimdi ver şimdi istiyorum
ahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A AklinYolu1 tam 500 gram vermişim hahahaaaaayyyyyt
Yok sana kupa filan. 1 kilo demistik. Ayrica senin bir mesajinda Carsambaya kadar 2 kilo verecegim yaziyor.A AklinYolu1 tam 500 gram vermişim hahahaaaaayyyyyt
Yok sana kupa filan. 1 kilo demistik. Ayrica senin bir mesajinda Carsambaya kadar 2 kilo verecegim yaziyor.
Alintiliyim mi ha alintiliyim mi.
Hadi ama koç burda senin sözün geçerli sen 1 kilo dedin ya ne dersen o olur
hannaz sen somut delıl bırakmıssın yapacak bırsey yokBen 1 kilo dedim sen yarim kilo diyorsun.
Hannaz Çarşamba gününe kadar sana şimdiden -2 kilo garanti diyorum :)
Dün 16:05 Şikayet Et
Beğenmekten Vazgeç
Sen, ilginc Kiz ve nscckts bunu beğendiniz.
Kanitlar elimde, 1 kilo cekirdek , 2 kilo cikolata, 1.5 kilo antep fistigi, saat tam 20:00 de Taksim'de olsun, Yoksa butun KK ye dagitirim.hannaz sen somut delıl bırakmıssın yapacak bırsey yok
gozunun yasına bakmaz valla hıc
ahahhahahahhaKanitlar elimde, 1 kilo cekirdek , 2 kilo cikolata, 1.5 kilo antep fistigi, saat tam 20:00 de Taksim'de olsun, Yoksa butun KK ye dagitirim.
Acimam yoktur beni bilen bilir. Kitliktan cikan kadinin yemek isyani.ahahhahahahha
eyvah eyvah
bılıyorum bılmezmıyımAcimam yoktur beni bilen bilir. Kitliktan cikan kadinin yemek isyani.
Acimam yoktur beni bilen bilir. Kitliktan cikan kadinin yemek isyani.
bılıyorum bılmezmıyım
bugun 1 nısan dıye kacamak yapmısım gıbı saka yapmak ıstedım tırsdım vazgectım hemen
Carsamba gunu alacaksin kupani. Ne bileyim yarin kiloyu verip pazartesi sali yemeyecegini . Ben garanti is yaparim.Ama ben senin sözün geçerli diyorum ama
Yarın da 500 gram verdim mi bu iş tamamdır alırım kupamı
Kacamagi siz yapmayin. 3348 e gonderin kacamak size gelsin.
Ben kacamaga kacamak demem, o kacamak beni doyurmayinca.
Carsamba gunu alacaksin kupani. Ne bileyim yarin kiloyu verip pazartesi sali yemeyecegini . Ben garanti is yaparim.
ahahahahKacamagi siz yapmayin. 3348 e gonderin kacamak size gelsin.
Ben kacamaga kacamak demem, o kacamak beni doyurmayinca.
Carsamba gunu alacaksin kupani. Ne bileyim yarin kiloyu verip pazartesi sali yemeyecegini . Ben garanti is yaparim.
Yarim kupa yok . Beni sana Hanz demeye zorlama bak. Kova ile temizlik bezi verebilirim ama...Kupanın yarısını ver bari bak dediğin kilonun yarısı gitti işte hadi amaaa
ahahahah
kız hannaz goster tum gucunu ver kılonu kanıtla kendını
3 kılo verılmeyecek kılo degıl verdım bılıyorum daIkide anlasalim biz hannaz.