- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.181
severim düzeni tertibiAhahah valla gerek oldukça temizlik yaparım ben ama bende de düzen hastalığı var her şey düzenli yerli yerinde olacak sürekli gözüm bir şeylere takılır düzeltirim hemen
Vallahi doğru diyor bitmiyor hiç benim çocuklar mı öyle yoksa herkesmi aynı bilmiyorum ama evim çok dağılıyorcanım anacığımın bir lafı var , ev işi bırakmadığın sürece bitmiyor diyehak veriyorum misal bende yukarıya yazdım sabah uyandım kahve yaptım duvar siliyorum hoş ne gerek var ama yaptım yani.. boşver 3-5 ünde ev kalk gidelim demez
Vallahi doğru diyor bitmiyor hiç benim çocuklar mı öyle yoksa herkesmi aynı bilmiyorum ama evim çok dağılıyorcanım anacığımın bir lafı var , ev işi bırakmadığın sürece bitmiyor diyehak veriyorum misal bende yukarıya yazdım sabah uyandım kahve yaptım duvar siliyorum hoş ne gerek var ama yaptım yani.. boşver 3-5 ünde ev kalk gidelim demez
Beslenmede bi değişiklik mi yapsan çünkü yediklerin kilo aldıracak şeyler değil sporla denge olmayınca da sıkıntı oluyor.Günaydın kizlar,
Simdi gidip tartilicam tartilmasam mi ki :)
Edit : elbiselerle 64 cikti . Spor yapip kilo alan bi ben miyim.Biliyordum boyle olacagini.
Ben telefonun uygulamasını kullanıyorum. Kalorileri de sayıyor suyu da adımları daKizlar ben boyle bir plan uyguluyorum. Artik kilomu da bastan yaziyorum. Kirmizi ile.E- Elbiseli demek oluyor.Daha once de yazdim. Laptopdan giriyorsaniz daha kolay. Excel calendar templateleri var. Onlari yukluyorsunuz. Isteyene template excel dosyasini gonderebilirim.
Eki Görüntüle 2125271
Beslenmede bi değişiklik mi yapsan çünkü yediklerin kilo aldıracak şeyler değil sporla denge olmayınca da sıkıntı oluyor.
Ben telefonun uygulamasını kullanıyorum. Kalorileri de sayıyor suyu da adımları da
Ben bilgisayarı açınca müşterisi çok oluyor benim ufaklık bile anne kalk ben kullancam diyo o yüzden telefon tek şansımBir hafta daha bekliycem. Degisiklik yapmak icin erken.
Hangisi uyarsa. Ben telefonu sevmeyenlerdenim.
canlar
bu sabah 10:30 da
2 haslanmıs yumurtda
1 salatalık 1 domates
1 bardak ayran
3 cevız 6 badem
6 zeytın yedım
oglen 2 de sekersız turk kahvesı
aksam 18:00 de
1 kase corba
1 balık ızgara
1 tabak salata yedım
cok yıyorum gıbı gelıyor bana
Göz bebeğim diyorsun yaniBir haslanmis yumurtami yedim. Aksama kasarli patatesim var.
Bence gayet güzel bi menü hiç de çok değil. Az yiyince kilo veririm diye düşünme dengeli ve yeterli yersen vücut yağları yakıyor yoksa depo ediyor kıtlık var diyecanlar
bu sabah 10:30 da
2 haslanmıs yumurtda
1 salatalık 1 domates
1 bardak ayran
3 cevız 6 badem
6 zeytın yedım
oglen 2 de sekersız turk kahvesı
aksam 18:00 de
1 kase corba
1 balık ızgara
1 tabak salata yedım
cok yıyorum gıbı gelıyor bana