- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.161
bende yarın gidip bakayımKızlar bugün mağaza mağaza gezmekten spora vakit kalmadı pek birkaç şey yapabildim spor namına..roxen2303 eldivenleri denedim baktım baktım almadan çıktım ama birsürü ciciler aldım kendime
Decathlonda hem uygun hem de güzelleri var eldivenlerin kız işi diyim yanibende yarın gidip bakayım
yarın boş günüm deli tavuk gibi gezerim ( evde oturdu )Decathlonda hem uygun hem de güzelleri var eldivenlerin kız işi diyim yani
Biraz garip bi menu olmus cidden:) Onceki gunden kalan yemekler az olunca ve yeni yemekler eklenince boyle oldu:))Menüye bak beee bol proteinli afiyet olsun
Bugun bu sarki takildi dilime, diyet yapinca arabeske bagladim. Bu sarki butun diyet yapanlara gelsin.
Kilo almak isteyenler diye bir bolum var en cok o zoruma gidiyor.Oy oy valla diyetlerden insanlığımız kalmadısabahları ben de böyleyim herkes simit yerken ben insan değil miyim diyorum
Sen bana sor bir de şımarıklar aman amanKilo almak isteyenler diye bir bolum var en cok o zoruma gidiyor.
Süper menü canım benim afiyet olsunB bilinmeyenkullanici
Sabah 11 gibi
2yumurta
5 ceviz
10 zeytin
2 kk peynir
Yarim mango
Aksam 5 de
Ciger
Salata
Ayran
1 kucuk bira
Toplam 1200 kal
günaydınnnnmesai devralıp iyi pazarlar ve kocaman günaydınlar bırakıyorum buraya
pazar sabahı kaç insan kahve içip duvar siliyordurgünaydınnnn
canım anacığımın bir lafı var , ev işi bırakmadığın sürece bitmiyor diyeGünaydın kızlar dün spor yapamadım ama yattığım yerden bacaklarımı bisiklet çevirir gibi hareket ettirdim iç bacak için egzersiz yaptım. Elimden geldiğince hareket olsun diye. Bazen hafifliyor ağrım o zamanda ev işlerini yapoyorum yoksa ev kalk gidelim diyecek
pazar sabahı kaç insan kahve içip duvar siliyordurgünü böyle başlattım
şöyle ki ben temizlik yapmayı seviyorum, yaptığım işi bitirdikte sonra üç dört adım geri çekilip sonuca baktığımda mutlu oluyorumAyy pazar pazar yapacağım son şey temizlik olur herhalde
Ahahah valla gerek oldukça temizlik yaparım ben ama bende de düzen hastalığı var her şey düzenli yerli yerinde olacak sürekli gözüm bir şeylere takılır düzeltirim hemenşöyle ki ben temizlik yapmayı seviyorum, yaptığım işi bitirdikte sonra üç dört adım geri çekilip sonuca baktığımda mutlu oluyorum