- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.201
Kizlarr niye kimse ugramiyor , ben de sadece carsamba gunu mu geleyim yani. Bi kaybolurum bulamazsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dun burda acik havuzda yuzdum, hava 30 derece falandi:))Bu arada burada kar yagiyor. Karin guzelligi bir baska .
Şekersizse neden bırakıyorsun ki bende sade nescafe seviyorum sütsüz şekersiz ama doktor yasakladı kalp yüzünden kalorisizse niye mahrum olasın ki sevdiğin şeyden. Ben şalgam seviyorum evde kendim yapıyorum içine tuz bulgur koymadan... çareler bitmez herşeyden vazzgeçerek ömür de geçmez yani. Mesela senin patates yemen bence çok mantıklı kendini bildikten sonra sorun yokPatates , latteden vazgecemiyorum. (Latteyi aksam birakicam diyorum sabah tekrar icinde seker yok ki diyorum:)
Jillianla 4 . gunum yapayim da kurtulayim.
Sen neredesin anacım açık havada yüzmüşsünBen dun burda acik havuzda yuzdum, hava 30 derece falandi:))
Ben dun evde degildim siteye giremedim, yoksa kaybolur muyum hic:)) Neredeyse sivi diyeti yaptim cidden, butun gun bi omlet bi salata yedim, bi de bikac light bira ictim.Kizlarr niye kimse ugramiyor , ben de sadece carsamba gunu mu geleyim yani. Bi kaybolurum bulamazsiniz.
Arizona'dayim, pek guzeldi dun burda hava:) bugun serinledi ama ne yazik kiSen neredesin anacım açık havada yüzmüşsün
Hafta sonu durgunluk oluyor gezmekten topiğe uğrayan olmuyor sanırım sen kaybolma bi yere biz buralardayızKizlarr niye kimse ugramiyor , ben de sadece carsamba gunu mu geleyim yani. Bi kaybolurum bulamazsiniz.
Ben dun burda acik havuzda yuzdum, hava 30 derece falandi:))
Şekersizse neden bırakıyorsun ki bende sade nescafe seviyorum sütsüz şekersiz ama doktor yasakladı kalp yüzünden kalorisizse niye mahrum olasın ki sevdiğin şeyden. Ben şalgam seviyorum evde kendim yapıyorum içine tuz bulgur koymadan... çareler bitmez herşeyden vazzgeçerek ömür de geçmez yani. Mesela senin patates yemen bence çok mantıklı kendini bildikten sonra sorun yok
Hmm bi öyle bi böyle diyon yani o da iyiymişArizona'dayim, pek guzeldi dun burda hava:) bugun serinledi ama ne yazik ki
Gel tabi yuzelim bol bol:)) havuz basi podyum gibiydi yalniz, insanin siniri bozuluyoBeni de davet et ben de geleyim. Hatta degistirelim yerleri.
Patates bana kilo verdiriyor ya. Goreceksiniz. Latte icin ayni seyi soylemem ama.
Tuzu cok severdim , tuzu komple biraktim sanirim bobreklere de zararli.
Malesef zararlı ama ben tamamen bırakamam. Çok az kullanıyorum ama illaki oluyor. Turşu zeytin yiyemiyorum mesela tuzlu geliyor. Günlük 2 gram hakkımız var onu da yemeklerden yana kullanıyorumBeni de davet et ben de geleyim. Hatta degistirelim yerleri.
Patates bana kilo verdiriyor ya. Goreceksiniz. Latte icin ayni seyi soylemem ama.
Tuzu cok severdim , tuzu komple biraktim sanirim bobreklere de zararli.
Sabahtan yagmur yagdi bi anda sogudu valla, 17 derece su an. Ben de ne giyicegimi sasiriyorum boyle. Sabah terlikle ciktim ayaklarim dondu. Oglen eve gidip ayakkabiya gecis yaptim.Hmm bi öyle bi böyle diyon yani o da iyiymiş
Nelirsiz hava da kötü ya insan hasta olur. Allah yardımcın olsunSabahtan yagmur yagdi bi anda sogudu valla, 17 derece su an. Ben de ne giyicegimi sasiriyorum boyle. Sabah terlikle ciktim ayaklarim dondu. Oglen eve gidip ayakkabiya gecis yaptim.
Hafta sonu durgunluk oluyor gezmekten topiğe uğrayan olmuyor sanırım sen kaybolma bi yere biz buralardayız
Ben dun evde degildim siteye giremedim, yoksa kaybolur muyum hic:)) Neredeyse sivi diyeti yaptim cidden, butun gun bi omlet bi salata yedim, bi de bikac light bira ictim.
Yalniz pek bisey yemedim diye heralde light bira bile carpti ya
Menü paylaşıyor o düzenli şekilde bıgünde paylaştı ben mi yanlış gördüm acaba. Ay sen uzak dur bdv den kız yasaklı bölge girme oralara
Menü paylaşıyor o düzenli şekilde bıgünde paylaştı ben mi yanlış gördüm acaba. Ay sen uzak dur bdv den kız yasaklı bölge girme oralara
Dişli rakip mi getiriyon kız yarış falan tecrübelidir şimdi olmayan kupaları kaptırmayalım şaka şaka hoş gelsin sefa getirsin
Dişli rakip mi getiriyon kız yarış falan tecrübelidir şimdi olmayan kupaları kaptırmayalım şaka şaka hoş gelsin sefa getirsin
Ne bilim iş güç fırsat olmuyorsur. Birden kendimi boş gezenin boş kalfası hissettimMenu paylasiyor ama sohbet nerde. Oteki arkadaslar da oyle.