- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.801
inan her hafta böyle gitmez sağlıklıda değil , sen eldiğinde 1 yılda aldım dedin kiloyu ben o zaman yazdığımı hatırlıyorum en fazla 7-8 ayda verirsin sağlıkla tüm kiloları dedim şimdi senin istediğin gibi olsa 2 ayda verirsin oda imkansız
Ben yine aynı olucam sanırım 2 günlük özgürlük başıma çok iş açtı yapacak bişey yok
Almamak ayni olmak yine iyi. 100 gram fazla cikicam diye odum kopuyor.
Senin hedef kaçtı ki acaba boy kaç ki ay maşallah siz çok zayıfsınız yaaaa dilimi ısırdım söylerken. Ben yanlış grupta mıyım
A AklinYolu1 neredeyim ben
Bence de 4-5 kilo verip bi süre sabitlemek bile çok hoş
Yaaa benim kaçamak saymadıklarım kaçamak mı acaba . 1 lokma ekmej 1 çatal tatlı gibi...neyse kırıcaz inşallah pesetmek yokbeimde diyet konusunda sıkıntılarım var
sabah iyi başlıyorum öğlen bozuluyor
akşam spor sonrası istemesemde kaçıyor biraz
ben bide çekirdek bağımlısıyım
Tebrikler canım tabiki olucak..bir benimki olmuyorGunaydin kizlar ,
Benim kilo 62.8 giden 600 gram. Saat 4 de acliktan kalktim surundum BDV de:))) Bir icecek ictim. Gece yogurt yedim. Olacak olacak.
evet kacamakYaaa benim kaçamak saymadıklarım kaçamak mı acaba . 1 lokma ekmej 1 çatal tatlı gibi...neyse kırıcaz inşallah pesetmek yok
Tamam onları da bırakıcamvalla..yaza kadar artık hedefime ulaşmak istiyorum...evet kacamak
ben kılo almaya oyle oyle basladım
sonra o 1 catal 1 kasıga donusuyor sonra 1 porsıyon yedıkce vucut daha cok ıstıyor en ıyısı komple cıkarmak hıc yememek
hedefıne az kalmıs tebrık ederım :)
Haftada 3 kilo vermen için 150 kilo olman lazım. Detox vs hariç. Haftada 3 kg sadece ilk etapta olur. Ya da ben gibi İsveç yapman lazım o da 13 günlük bir diyet. Sabır olmadan sonuç gelmez. Sen o kiloları kimbilir kaç senede aldın kolay mı ayda 12 kg verilir mi hiçİlk hafta 4/5 kilo gider diye düşünmüştüm kilom çok olduğundan bundan sonra da düzenli haftada 3 kilo gider mi emin değilim hani kilo vermek azalıyor duruyor falan
bence yemezseniz bi süre sonra hiç kilo veremezsiniz spor yapın normal kilo verin ekstradan kas yapın incelme daha çok olur 5 verip 10 kılo vermiş gibi dururYazın yine mi tsunami çıkacak benim yüzümden
Ben bu kiloyla insanların can güvenliğini tehtit ederim
2/3 ayda kiloları vermeyi hedeflemistim
Daha az yesem daha çok verir miyim denicem
Akşam salatasını 2 tabaktan 1 tabağa düşürdüm mesela etki eder umarım
Hiç açıkmıyorum bu arada sabahda zorla yedim yemesem akşama acikmazdim sırf metabolizma hızlı çalışsın diye yedim
Günde 1 Ogün yersem metabolizmam yavaslarmi ?
Sabah kahve akşam 6/7 de yemek yesem ?
Ben de katılıyorum canım..spor yapan kisi ayni kilodAki bir başka kisiden daha zayıf görunüyor..bence yemezseniz bi süre sonra hiç kilo veremezsiniz spor yapın normal kilo verin ekstradan kas yapın incelme daha çok olur 5 verip 10 kılo vermiş gibi durur
Aramizda casuslar olabilirKız senin burda ne işin varrr
Haftada 3 kilo vermen için 150 kilo olman lazım. Detox vs hariç. Haftada 3 kg sadece ilk etapta olur. Ya da ben gibi İsveç yapman lazım o da 13 günlük bir diyet. Sabır olmadan sonuç gelmez. Sen o kiloları kimbilir kaç senede aldın kolay mı ayda 12 kg verilir mi hiç
kılo cok olunca kucuk cocukda olunca spor en fazla yarım saat surebılıyor malesefbence yemezseniz bi süre sonra hiç kilo veremezsiniz spor yapın normal kilo verin ekstradan kas yapın incelme daha çok olur 5 verip 10 kılo vermiş gibi durur
merhaba :) kıloyu kac ayda verdınız cıddı bır kılo kaybı tebrık ederımAramizda casuslar olabilir
bence bu şekilde devam etmelisin yazık etme vücuduna sen ona iyi davranmazsan güzel sonuç alamazsınYazın yine mi tsunami çıkacak benim yüzümden
Ben bu kiloyla insanların can güvenliğini tehtit ederim
2/3 ayda kiloları vermeyi hedeflemistim
Daha az yesem daha çok verir miyim denicem
Akşam salatasını 2 tabaktan 1 tabağa düşürdüm mesela etki eder umarım
Hiç açıkmıyorum bu arada sabahda zorla yedim yemesem akşama acikmazdim sırf metabolizma hızlı çalışsın diye yedim
Günde 1 Ogün yersem metabolizmam yavaslarmi ?
Sabah kahve akşam 6/7 de yemek yesem ?
Tesekkur ederim :) yaklasik 5.5 aymerhaba :) kıloyu kac ayda verdınız cıddı bır kılo kaybı tebrık ederım
sızden de tuyo alayımTesekkur ederim :) yaklasik 5.5 ay
Ekstra hicbir sey yapmadim yiyecekbocecek vs sporu da duzenli yapmadim zaten 1.5 aydır sehir degistirme yuzunden neredeye3 hic yok.yaptigimda da leslieyi hep yapmaya calistim baska bisey yok :)sızden de tuyo alayım
karatay dıyetı uyguluyorum gunde 2 ogun yıyorum bazen 1 ogun
ekmek seker un tuz yag abur cubur paketlenmıs gıda rafıne edılmıs hıc bırsey yemıyorum
sıgara alkol gıbı alıskanlıklarda yok
gunde en fazla 2 fıncan sekersız kahvem var
spor konusunda eksıgım malesef
bunun dısında bır mucıze var mı
hanı sunu yap etkısı oluyor dedıgınız bırsey mesela su hareketı yap bolgesel ıncel veya sunu iç zayıflatır dedıgınız