- 23 Haziran 2014
- 5.069
- 10.827
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.821
uzmanlar 20dk yapın hergün yapın diyor zaten gitgide artırılır leslie zıplamaktan daha kolay değil micok rahatsızım kendımden gercekdenbır sıhırlı degnegım olsa da pıt pıt kılolardan kurtulsam
kılo cok olunca kucuk cocukda olunca spor en fazla yarım saat surebılıyor malesef
ondan sonra da kolumu bıle kıpırtadamıyorum sonra da kızım haklı olarak benımle kosup oynamak ıstıyor ama halım olmadıgından ılgılenemıyorum sanırım tam anlamıyla yeterlı sporu yapabılmek ıcın bır 10 kılodan kurtulmak gerek
en basıtı lesie yaparken gecen gun bılegımı ıncıttım cunku kendıme agır gelıyorum
bende trampolın aldım onda zıplamak hareket etmek daha kolay zıpladıgımda ayagım bılegım acımıyor ve delı gıbı zıplayıp hareket edebılıyorum cok yoruyor ve cok terletıyor bu tek basına yeterlı olur mu acaba ?
ustunde ıp atlar gıbı zıplıyorum bacak calıstırma egzersızlerı yapıyorum hoplayarak ama ınsallah yeterlı gelır
Evet 64.4@tulipa nin kilosu 64.4 gibi geldi bana.
zıplarken yapıyorum lesie yı trampolın ustunde :)uzmanlar 20dk yapın hergün yapın diyor zaten gitgide artırılır leslie zıplamaktan daha kolay değil mi
Aaa çok çok geçmiş olsun canım. Bence de sporla güzelsindir zaten. Dengeli beslenmek çok önemli.Kızlar ailem ve misafirliğe gittik onların sıkıştırmasıyla diyeti bırakmaya karar verdim. Spora ağırlık verip görünüşümü güzelleştireceğim. Başım çok döndü misafirlikte baygınlık geçirdim..
sızden de tuyo alayım
karatay dıyetı uyguluyorum gunde 2 ogun yıyorum bazen 1 ogun
ekmek seker un tuz yag abur cubur paketlenmıs gıda rafıne edılmıs hıc bırsey yemıyorum
sıgara alkol gıbı alıskanlıklarda yok
gunde en fazla 2 fıncan sekersız kahvem var
spor konusunda eksıgım malesef
bunun dısında bır mucıze var mı
hanı sunu yap etkısı oluyor dedıgınız bırsey mesela su hareketı yap bolgesel ıncel veya sunu iç zayıflatır dedıgınız
hemen zencefıl alıp denıyorum tesekkur ederımNisacım yağ yaktıran su hazırlayıp içsen normal su yerine.
2 litre suya, 1 parmak boğumu zencefil, 11 yaprak nane, 1 salatalık dilimlenmiş, 1 limon dilimlenmiş.. 1 gece dolapta beklet. Ertesi gün iç, yağ yakıcı etkisi var.
Yaaaa HA-RI-KA-SINNNNNKızlar elbise geldiiiii
Yaaaa canımsınnnnnn çooookkkk TeşekkürlerrrrrYaaaa HA-RI-KA-SINNNNN
cok imrendim mukemmel olmussun elbise de cok guzel cok yakismissss
Cok fit ve şık görünüyorsun canım...hiç fazlalığın yok benceKızlar elbise geldiiiii
cok guzel olmussun elbıse de cok guzelKızlar elbise geldiiiii
tadı da bence enfes.. afiyet olsun şimdiden.hemen zencefıl alıp denıyorum tesekkur ederım
ben de çok beğendim. maaşallah canım.Kızlar elbise geldiiiii
isvec diyeti yapasım geldi çok güzel olmuşKızlar elbise geldiiiii
Cok fit ve şık görünüyorsun canım...hiç fazlalığın yok bence
cok guzel olmussun elbıse de cok guzel
Çok teşekkürler kızlarrrben de çok beğendim. maaşallah canım.
Ben 40 kilo verdim İsveç diyetini daha 5 gün yaptım.isvec diyeti yapasım geldi çok güzel olmuş
Çok teşekkürler canım o tartılara güvenmiyorum çünkü hepsi farklı ölçüyor korumaya geçeceğim haklısın yeter gibi bu kadarB bilinmeyenkullanici geçmiş olsun ayrıca tebrikler bence sen zaten ideal kilondasın koruma dönemine geç anladığım kadarıyla boyun bize göre uzun... vücudunu çok zorlama sıfır yağ demek sağlık demek değil belli bi orana ihtiyaç var. Kontrol amaçlı yani yağ kas ölçümü için bir kerelik diyetisyene gidebilirsin. Elbisede çok güzel ayrıca güle güle kullan
A AklinYolu1 fotoyu aticam birazdan, kilom 63.5
Guzel olmus kiz, rengi de cok hos . Gule gule giy.Kızlar elbise geldiiiii