- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.261
Yurt disindaki guvenilir bir marka yalniz onlar dogal probiyotik degil ben inanmiyorum. Ev yapimi yogurt kefir yeyin ondan iyi.Benim aldıklarımın Türkiye'de %80i sahteymiş gı. Acaba sen hangi markasını almıştın? Ben de işe yarayacak mı deneyeceğim umarım enerji verir. C vitaminini de duydum bi de magnezyuma bakayım.Ben şu an 42 beden
Ben 38-40 bedenim, hayatımda hiç 36 beden olmadım, hedefim 36
Ben şöyle her şey bol gelsin istiyorum. Oturmasın, balık etli olmayayım artık. Salaş giyinmeyi seviyorum ama pek de salaş durmuyor
Canım benim dün attığım bağırsak düzenleyici ve vitamin takviyesi idi. Bugün yazdıklarım sporcu takviyesi. Probiyotik değil, sporla etkileşime giren enerji verici ve yağ yakıcı. İşe yarayacak mı göreceğiz.Yurt disindaki guvenilir bir marka yalniz onlar dogal probiyotik degil ben inanmiyorum. Ev yapimi yogurt kefir yeyin ondan iyi.
Bir ara 48 kiloydum 34 bedendim. Cok da matah bir sey degil. Soyle rahat bir 38 olmak istiyorum. Aslinda 37 :))
Canım benim dün attığım bağırsak düzenleyici ve vitamin takviyesi idi. Bugün yazdıklarım sporcu takviyesi. Probiyotik değil, sporla etkileşime giren enerji verici ve yağ yakıcı. İşe yarayacak mı göreceğiz.
karatay dıyetı gercekden cok guzel ben ona baslayacagım vucuda ekmek ve meyve-seker gırdımı cok zor oluyor
ahahha kuzuuu kıyamam ona ben resmı var mı cok severım kopeklerı
tamamdır
yumurta salatalık domates zeytın cevız peynır
guzel bı kahvaltı bu normalde yaptıgım bı kahvaltıydı deneyecegım lahana dıyetınden sonra ptesı baslıyorum
karatayda da kahvaltı boyle
Afiyet olsun canım ama turşu ödem yapmaz mıB bilinmeyenkullanici bugun yediklerim
Oglen: makarnali bi japon corbasi, icinde et sebze falan var
Aksam: 350 gr civari kemikli et, firinda sebze, 1 bardak kefir, 1 ufak kase lahana tursusu
Ara: 8-10 tane antep fistigi
Toplam: 2000 kalori
Sporroxen2303 1 saat yoga.
telafi menüsü müBugünkü menü;
Sabah Nescafe
Öğlen 2 haşlanmış yumurta 1 tabak ıspanak ve 1 domates
Akşam 100 gr biftek salata
O da çocukları çoook seviyor deliriyor çocuk görünceBu ponpişe benim çocuklar olsa bayılırdı.. nasıl sever oynarlardı..
yok canım ani bir kararla İsveç diyetin başladımtelafi menüsü mü
O minik kuşum benim yaaa ama göründüğü kadar masum değilyaaa seeen cok tatlısıınnn
buyudunde havhav mı oldun çeeennn
yerım senın kulaklarını patilerını yaaa
ilk öğünü görünce anladıydım zatenO da çocukları çoook seviyor deliriyor çocuk görünce
yok canım ani bir kararla İsveç diyetin başladım
O minik kuşum benim yaaa ama göründüğü kadar masum değil
valla ben sabah oglen aksam lahana corbası ıcıyorumAra öğün 3 adet limonlu form bisküvi ve 1 bardak yeşil çay. Öğlen de tavuklu salata ve birazcık soya fasulyesi.
A AklinYolu1 üstad öğünleri yaz dedin yazıyorum ama diğer öğrencilerin hep yazmıyorrr
İçebiliyosun yani? Helal olsunvalla ben sabah oglen aksam lahana corbası ıcıyorum
Benim kiloda zaten 13 günde 4 5 kg anca gider diye düşünüyorum 4 5 kg gitse süper olur kız 1 haftada ne verilir kiilk öğünü görünce anladıydım zatenhepsini yapma bari 1 hafta yap yeter sana
Kaç.kilo verdin totaldeB bilinmeyenkullanici
Bence de 6gununu yap yeter. 7. Günün açlığını çekmek eziyetten başka bir şey olmuyor. Ben dün bitirdim 11. Günde, çok sıkıldım sürekli aynı yiyecekler. Ve ben ikinci hafta veremiyorum. Bugün vücudu dinlendiriyorum.