- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.241
Ay hiç aklıma gelmemişti, sabah sabah ne güldümSeninki de çok masum değil hani :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hiç aklıma gelmemişti, sabah sabah ne güldümSeninki de çok masum değil hani :)))
Leptin hormonunu çalıştırmak ve çalışınca da yağları yakmak. Bu yüzden öğün arası en az 5 saat olmalı ki leptin çalışsın. (leptin yemekten 4 saat sonra çalışmaya başlar.)Ya bu karatayin ana hatlari ne kisaca Cigdem .
Un şeker yag meyve yok bu mu?Meyvesiz olur mu yaa.
Bu diyetisyen hatun bana niye dayıyor ara öğünleri o zaman :)Leptin hormonunu çalıştırmak ve çalışınca da yağları yakmak. Bu yüzden öğün arası en az 5 saat olmalı ki leptin çalışsın. (leptin yemekten 4 saat sonra çalışmaya başlar.)
Un ve şeker yok, tuz da az. Soğuk sıkım, mümkünse hazır alınmamış zeytinyağı ve doğal tereyağı istediğin kadar yiyebilirsin, öyle ki kahveye bile tereyağı koyuyorlar zayiflatsin diye. Ben bi onu denemedim. Meyve de kilo verme aşamasında önerilmiyor,yasak değil ama yersen az gider diyor canan hoca. Koruma aşamasında sadece kahvaltıda.
AZ yiyince halsizlik oluyor bende de öyle.
Bugun öğlen bir mücver bir kase yoğurt.Iki kucuk muz.
Aksam cok az firinda bali k uc bardak limonata.Bir kahve bir parça çikolata.Bir kase balli yogurt bir kucuk dilim kepekli ekmek.Bir avuç kayısı çekirdeği.
Bir lt su.spor yok.
Benim köpeğim de büyük wcsini yapmadan hemen önce uçarcasına koşar ve hemen ardına yapar ondan beridir ben de onun yolundayım
tamamdır
bunu dun doktorum benzer sekılde soyledıLeptin hormonunu çalıştırmak ve çalışınca da yağları yakmak. Bu yüzden öğün arası en az 5 saat olmalı ki leptin çalışsın. (leptin yemekten 4 saat sonra çalışmaya başlar.)
Un ve şeker yok, tuz da az. Soğuk sıkım, mümkünse hazır alınmamış zeytinyağı ve doğal tereyağı istediğin kadar yiyebilirsin, öyle ki kahveye bile tereyağı koyuyorlar zayiflatsin diye. Ben bi onu denemedim. Meyve de kilo verme aşamasında önerilmiyor,yasak değil ama yersen az gider diyor canan hoca. Koruma aşamasında sadece kahvaltıda.
önemli bilgiydi, teşekkürler canım paylaştığın için.ha kahveyı de sordum bu arada
sekersız turk kahvesının hıc zararı yokmus faydası varmıs aksıne metebolızmayı calıstırır dedı
ödem tutar mı dedım
bazı vucutlarda cay kahve sıskınlık yapar ama ödem tutmaz gunde 2 fıncan kahve ıcsen 2 lıtre su , o su o şişkınlıgı atar zaten dedı
yararlı dıye abartmamak gerek ama en fazla 2 fıncan dedı
fıncan derken kucuk kahve fıncanı benım gıbı kupa da ıcmeyecekmısız
bu doktor meshur daha once gatada - ankara numune de -hacettepede - cerrahpasa da bulunmus - burda dogum yaptıgım hastanede gorev yapıyordu tanısmıstık sımdı baska bı hastaneye gecınce maıl geldı bana bu doktor su hastanede dıye hemen randevu aldım profosor kendısıönemli bilgiydi, teşekkürler canım paylaştığın için.
doktorlar da pek şekermiş valla, sohbet edebilmişsiniz
Buna rağmen mi kahvaltı yapınca daha çok aç hissediyosun kısskaratay dıyetı gercekden cok guzel ben ona baslayacagım vucuda ekmek ve meyve-seker gırdımı cok zor oluyor
ahahha kuzuuu kıyamam ona ben resmı var mı cok severım kopeklerı
tamamdır
yumurta salatalık domates zeytın cevız peynır
guzel bı kahvaltı bu normalde yaptıgım bı kahvaltıydı deneyecegım lahana dıyetınden sonra ptesı baslıyorum
karatayda da kahvaltı boyle
Kefiri uyumadan önce içmeni tavsiye ederim.B bilinmeyenkullanici bugun yediklerim
Oglen: makarnali bi japon corbasi, icinde et sebze falan var
Aksam: 350 gr civari kemikli et, firinda sebze, 1 bardak kefir, 1 ufak kase lahana tursusu
Ara: 8-10 tane antep fistigi
Toplam: 2000 kalori
Spor roxen2303 1 saat yoga.
Buna rağmen mi kahvaltı yapınca daha çok aç hissediyosun kıss
Pazartesi hep birlikte Karatay diyete başlayalım bence
Hissediyorum tığ gibi olacağızzzz
Tig gibi olmanin yollari :
1. 38 beden bir kot alinir. Her gun onun icine nasil girecegin dusunulur.
2. O aldigin probiyotikler bagirsak florasini duzeltmeye yariyor. Ben bir- iki senedir kullaniyorum ise yaradi diyemem ama bir zarari yok.
3- Vitamin C ve magnezyum alin.
4- Carsamba tarti resmi yukleyin.