- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.281
ptesı buyuk ıhtımal sabırsızlıkla beklıyorum hepsıburadadan sıparıs ettım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ptesı buyuk ıhtımal sabırsızlıkla beklıyorum hepsıburadadan sıparıs ettım
bence sayıya çok odaklanma , sporun çok harika aynada ki görüntüye odaklan ... regl dönemi birde seninde daha dengeli beslenmeye çalış bence canım benimBenim kiloda zaten 13 günde 4 5 kg anca gider diye düşünüyorum 4 5 kg gitse süper olur kız 1 haftada ne verilir ki
Kaç.kilo verdin totalde
gönderdiğin linke baktıydım zaten bende özendim alsam mı acabaptesı buyuk ıhtımal sabırsızlıkla beklıyorum hepsıburadadan sıparıs ettım![]()
bence sayıya çok odaklanma , sporun çok harika aynada ki görüntüye odaklan ... regl dönemi birde seninde daha dengeli beslenmeye çalış bence canım benimyani bunu 3-4 gün yapsan bile o doğum günü ödemini fazla fazla atarsın
bugün gitmeyeceğim ben spora reglin ilk günü gitmek istemedimroxen2303 1 saat fitness yaptım 5 dakika kürek çekme 5 dakika eliptik 70 dakika da yürüyüş
Hayır hayır aralıklı olarak. Hayatta 70 dakika duramam bantta. 20 dakika spor salonuna git gel yürüyorum daha doğrusu koşuyorum. Geriye kalan da köpeğimi 2 kez çıkarıyorum o..bugün gitmeyeceğim ben spora reglin ilk günü gitmek istemedim![]()
senin spor harika , şeyi soracağım 70 dk koşu bandında mı yürüyorsun
Yaaa cok guzeldir o , en sevdigim yemek diyebilirim yaz fasulyesi yaninda ekmek tursu sogus domates salatalikAkşam yemeği: yağsız, susuz yumurtalı taze fasulye. Anacim yazdan buzluga koymustu fasulyeleri.
Ilk 6 gun yapmak mantikliymis ama belki sonraki gunler geri almama konusunda yardimci oluodur
Ara öğün 3 adet limonlu form bisküvi ve 1 bardak yeşil çay. Öğlen de tavuklu salata ve birazcık soya fasulyesi.
A AklinYolu1 üstad öğünleri yaz dedin yazıyorum ama diğer öğrencilerin hep yazmıyorrr![]()
şöyle birşey var bugün hiç doymadım
zıplamanın nasıl efor sarfettırdıgını bılıyorsun kesınlıkle faydası olacaktır hemde eglencelıgönderdiğin linke baktıydım zaten bende özendim alsam mı acaba![]()
Bünyeye göre değişir tabi de, ben ilkinde de 8 gün yapmıştım, 2200 verdim ve geri almadım. Bu arada bu kez ikinci hafta hep sabit durmadim :) kaçamak yapmadığım halde bir sürü artilarim oldu, zar zor 300 verdim ve bıraktımIlk 6 gun yapmak mantikliymis ama belki sonraki gunler geri almama konusunda yardimci oluodur
ayy yapma yapma cok fena bagırsak bozdu vallahı sadece oglen yemegı ıcın menu olarak yenebılır 3 gun daha boyle devam edersem su kaybından ölcemKizlar inanin gittim lahana almaya . Iki yere sordum. Birinde hic yoktu oteki yerde de kirmizi lahana vardi.
Eee basrol oyuncusu olmadan corba olur mu olmaz dedim. Biraz biber biraz salatalik 6 yumurta aldim. Mandalinaya da gozum gitti ama almadim. O su an sakincali. Sakinca hakkimi mochadan yana kullandim. Neyse ya ben de bir gun duzene girerim. Umudum var.![]()
bende böyle tüketiyorum veya lahanayı haşlayıp suyunu içiyorum , genelde tadı beğenilmiyor ama ben bayıla bayıla içiyorumben lahanayı salataya dograyıp yemeye karar verdım![]()