Sadece kapatma olmamis ama kocani da kapmış bak.
Bu hakaret ve beddualari birak konu sahibi, bence bu konuyu da yavasca terk et ve kendin ile cocuklarinin hayrı üzerine düşün, davran.
Psikolojjn bozuk belli ama cocuklarinin saglikli anneye ihtiyaci var, onlar icin saglikli olmak zorundasin. Babadan gulmemisler , bir de annelerini kaybettirme onlara. O kadar kadinlara laf atiyorsun, ama sen de duzgun bir kadin ve anneysen bunu cocuklarina kanitlamak zorundasin.
Kocani kadinlardan uzak tutmak icin degil de gercekten annelik yapmak icin cocuk dogurduysan, onlarin basinda ol , onlari dusun. Dusundugun tek sey kadin oldugu icin yaziyorum bunlari.
Konu sahibi bana bir tanidigimi hatirlatti. Kadin kocasi tarafindan aldatilmisti ve adam bosanip aldattigiyla evlendi. Daha sonra asagilik adam evlendigi kadin hamileyken gelip gelip eski karisiyla beraber oluyordu. Kadin sirf ikinciye olan kini icin yapiyordu bunu. O kadn benim kocamla yatti, simdi bende onun kocasiyla yatip intikam aliyorum diyordu. Zaten kocasini affedebilcek mizactaydi ama gercekten yuzde elli de kadina inat yapiyordu bunu.
Yani biz saglikli insanlarin akli almiyor ama gercekten var bu kadar takintili ve hasta kadinlar.
Konu sahibi bence terapi de alabilirsin , yeter ki cocuklarinin basinda saglikli ve guclu bir anne olarak kal.