• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak kandırılmak

Sadece kapatma olmamis ama kocani da kapmış bak.
Bu hakaret ve beddualari birak konu sahibi, bence bu konuyu da yavasca terk et ve kendin ile cocuklarinin hayrı üzerine düşün, davran.
Psikolojjn bozuk belli ama cocuklarinin saglikli anneye ihtiyaci var, onlar icin saglikli olmak zorundasin. Babadan gulmemisler , bir de annelerini kaybettirme onlara. O kadar kadinlara laf atiyorsun, ama sen de duzgun bir kadin ve anneysen bunu cocuklarina kanitlamak zorundasin.
Kocani kadinlardan uzak tutmak icin degil de gercekten annelik yapmak icin cocuk dogurduysan, onlarin basinda ol , onlari dusun. Dusundugun tek sey kadin oldugu icin yaziyorum bunlari.

Konu sahibi bana bir tanidigimi hatirlatti. Kadin kocasi tarafindan aldatilmisti ve adam bosanip aldattigiyla evlendi. Daha sonra asagilik adam evlendigi kadin hamileyken gelip gelip eski karisiyla beraber oluyordu. Kadin sirf ikinciye olan kini icin yapiyordu bunu. O kadn benim kocamla yatti, simdi bende onun kocasiyla yatip intikam aliyorum diyordu. Zaten kocasini affedebilcek mizactaydi ama gercekten yuzde elli de kadina inat yapiyordu bunu.
Yani biz saglikli insanlarin akli almiyor ama gercekten var bu kadar takintili ve hasta kadinlar. 🤷🏼‍♀️

Konu sahibi bence terapi de alabilirsin , yeter ki cocuklarinin basinda saglikli ve guclu bir anne olarak kal.
Pes ya vallahi pes çok şükür sağlıklıyım neyin ne olduğunu biliyorum

Ben eşim olacak o kişiye kızıyorum boşanıyorum yaptığının acıklaması yok zaten ama bi kadın bilerek isteyerek bi yuva yıkıyor böyle kadınlar böyle erkeklere prim verdikce çok yuva yıkılır

O kadın olmasada eşim beni aldatacaktı neden anlamıyormusunuz ki o ve onun gibi kadınlar yüzünden yuvalar yıkılıyor kadın evi için çırpınırken adamlar bu basit kadınlara gidiyor
Bircok yerde benzer mesajlar yazmissiniz. Yuvanizi yikan O KADIN degil, bizzat esiniz; cunku yuvanizdan sorumlu kisiler o ve sizsiniz. Diger kadin sadece metres olmayi kabul etmis, size karsi bir sorumlulugu da yok bana gore. Hic bosuna kadina giydirmeyin, kocaniz olacak adam ailenizin ivine kadar sokmus kadini. Hala alttan alta o adami savunabiliyorsunuz ya, pes diyorum

Meb
Ben 11 yıllık evli 3 kız annesiyim evliliğimin ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim eşim yalvardı özür diledi pişmanım dedi ve evlilik devam etti 2 yıl önce eşimin gizli ıntagram hesabını yakaladım kadınları eklemiş ve aşk ayrılık paylaşımları yapmış çok büyük kavga ettik bunalımda olduğunu benim ona uzak davrandığımı söyledi tartıştık falan söz hesabı kapattığını söyledi ama hesabını hiç kapatmamış oradan kendine bayan arkadaş arıyormuş geçen sene ocak ayında tekrar hesabını yakaladım ve bu sefer bi kadınla buluşup konuştuğunu öğrendim kıyamet koptu evden kovdum 1.5 ay ayrı yaşadık bu sürede pişmanım dedi falan filan araya aileler girdi bizi barıştırdılar adam eve geldi 4 gün sonra sehir dışında işim var dedi ve o gece gelmedi megerse o gün o kadına imam nikahı kıymaya gitmiş geceyi onunla geçirmiş ona ev açmış kafın 44 yaşında iki tane çocugu varmış eşim 36 yaşında ben kadına ıntagramdan yazdım ilk öğrendiğimde sen nasıl bi kadınsın evli barklı adamla konuşuyorsun diye numarasını buldum aradım bakmadı numarasını değiştirmiş neyse eşim beni 6 ay kandırmış iki evlilik yaşamış 6 ayda sadece 3 gece eve gelmedi hafta sonu onunla birlikte olup geliyormuş o kadının 20 yasındaki oğlunu abimin yanına işe katmış içimize kadar sokmuş bi şekilde öğrendim herşey ortaya çıktı aileler devreye girdi istemiyorum dedim eşim beni istemiyorsan 5 kuruş para yok dedi 2.5 ay para vermedi kirada oturuyorum bi şekilde kiramı ödedim şimdi kiramı ödüyor mutfak masrafınıda o hallediyor ben boşanma davası açtım boşanmak istemiyor çekişmeli açtım davamı ben eşimi çok seviyordum boşlukta gibi hissediyorum bu durum geçer mi acaba onca yalan dolanın acısı geçer mi bana herşey güzel olacak deyip gidip başka birine gizli nikah kıymış bu acı gerçekten geçer mi
Benim yorumum aslında konunuza değil, genç kadınlarımıza yönelik biraz. Böyle hatalar yapmasınlar diye. Sadakat kişiye özel değildir. Sadakat bireyin karakterinde varolan ya da olmayan bir özelliktir. Sadık olmayan adam/kadın isterse 1000 kez evlensin bininde de aldatır. Sadık bir birey dünyanın en kötü insanıyla evlensin 1 kez dahi aldatmaz, onurluca ayrılır yoluna devam eder. Eyyyy genç kızlar, hatunlar duyun beni, bunu aklınıza çivi gibi çakın, bir kez aldatan bir gün yine aldatır, aldatmanın mazereti yoktur. Karakter özelliğidir, değişmek istiyorsa aldatan birey ciddi ciddi tedavi görmesi gerekli. Yanlış yoldan doğru sonuç çıkmaz. Sana aşık oldum, eşimle aram iyi değil, zaten ayrılmak üzereyiz vs vs cümlelerine inanmayın, sizi aldatıp pişmanım diyene de inanmayın. Aldatan şahısın dürüstlüğü de sadakati kadardır. Kendinize kıymet verin, güçlü olun, kendi paranızı kazanın, kimseye minnet etmeyin.

O kadın olmasada eşim beni aldatacaktı neden anlamıyormusunuz ki o ve onun gibi kadınlar yüzünden yuvalar yıkılıyor kadın evi için çırpınırken adamlar bu basit kadınlara gidiyor
Ya hani sen bana beddua ettinya, diyelim benim kocam da beni aldattı ben affettim üç de çocuk doğurdum e tabi doğal olarak yine aldattı bir imam nikahı kıydı kadını baş tacı etti ev açtı kadının evladını sahiplendi filan ben o zaman kime söveyim kocamın tercih ettiği kadına mı kocama mı yoksa bana beddua edene mi?çok merak ettim ya

Belkide gerçek ahlaksız sadece sizin kocanız? Kadına bekarım dedi, yada klasik erkek yalanı karımı sevmiyorum çocuklar için beraberiz az büyüsünler kapının önüne koyacam dedi? Bunları düşündünüzmü? Hala nenemin lafları yok çanak tutu yok bilmem ne. He diyelim kadın ahlaksız kocanızı kandırdı. Bu neyi değişiterecek, kocanızın sizi defalarca aldattığı gerçeğini değiştiriyormu?
İşte bende bunu diyorum kadına yazdım evli oldugunu çocugu oldugunu numarasını buldum aradım benimle konuşmadı oğlunu çıkardım ortaya dk oğlan işten kaçtı herşeyi biliyordu yani

Ya hani sen bana beddua ettinya, diyelim benim kocam da beni aldattı ben affettim üç de çocuk doğurdum e tabi doğal olarak yine aldattı bir imam nikahı kıydı kadını baş tacı etti ev açtı kadının evladını sahiplendi filan ben o zaman kime söveyim kocamın tercih ettiği kadına mı kocama mı yoksa bana beddua edene mi?çok merak ettim ya
Sana kalmış ama ben beddua etmedim kendine yapmış gibi gör demek istedim

Eşim karaktersiz ve şerefsiz
Kocanız yarın çıkıp gelse, diğer kadını bıraktım artık birtek sen varsın yeniden başlayalım dese anında affedersiniz sizden o enerjiyi alıyorum.
Burda istedinizki hepimiz o kadını kötülüyelim (savunan olmadı zaten) ama insanlar ş…z kocanıza yüklenince standarta bağladınız başınza gelsin…kadın kadının düşmanı… birde şey derseniz tam olacak, kınadığınızı yaşamadan ölmesiniz…

Bircok yerde benzer mesajlar yazmissiniz. Yuvanizi yikan O KADIN degil, bizzat esiniz; cunku yuvanizdan sorumlu kisiler o ve sizsiniz. Diger kadin sadece metres olmayi kabul etmis, size karsi bir sorumlulugu da yok bana gore. Hic bosuna kadina giydirmeyin, kocaniz olacak adam ailenizin ivine kadar sokmus kadini. Hala alttan alta o adami savunabiliyorsunuz ya, pes diyorum
Savunmuyorum asla ben bu tarz insaların bilerek evlilikleri bitirdiğini söylüyorum eşim olacak o şahıs sadece kızlarımın babası sıfatında ilerisi yok

Savunmuyorum asla ben bu tarz insaların bilerek evlilikleri bitirdiğini söylüyorum eşim olacak o şahıs sadece kızlarımın babası sıfatında ilerisi yok
Bu yuva yıkıcı parazit kadınlar niye hep sizin kocanızı tercih etmişler acaba? Çokmu zengin yada çokmu yakışıklı. Yada her ikisidemi? Nedir yani onu bukadar yıllardır ahlaksız kadınlar için cazip kılan? Masum masum oturuyor birden biri onu kafasına takıyor ve elde edene kadar uğraşiyor, dimi? Başka bir açıklaması olamaz çünkü kendisi aslında sadakatin diğer adı ama işte parazit kadınlar yapışıyor.

Kocanız yarın çıkıp gelse, diğer kadını bıraktım artık birtek sen varsın yeniden başlayalım dese anında affedersiniz sizden o enerjiyi alıyorum.
Burda istedinizki hepimiz o kadını kötülüyelim (savunan olmadı zaten) ama insanlar ş…z kocanıza yüklenince standarta bağlarınız başınza gelsin…kadın kadının düşmanı… birde şey derseniz tam olacak, kınadığınızı yaşamadan ölmesiniz…
Eşim zaten o sahısdan ayrıldığını söylüyerek geri dönmek istiyor aylardır ben davamı açtım yoluma bakıyorum tek anlamadım şey benim eşim beni aldattı kandırdı ve o kadın bilerek onun yanında oldu kadınlardan tek beklediğim empati kurmaları ama benim çocuklarıma taktılar benim ilk kızım tedavi ile oldu normal olmaz derken sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim 8 yıl başka bi kadın olduğunu görmedim olduysada ben görmedim çok acımasız yorum yapıyorlar can yakıyorlar anlayamıyorum

Bu yuva yıkıcı parazit kadınlar niye hep sizin kocanızı tercih etmişler acaba? Çokmu zengin yada çokmu yakışıklı. Yada her ikisidemi? Nedir yani onu bukadar yıllardır ahlaksız kadınlar için cazip kılan? Masum masum oturuyor birden biri onu kafasına takıyor ve elde edene kadar uğraşiyor, dimi? Başka bir açıllaması olamaz çünkü kendisi aslında sadakatin diğer adı ama işte parazit kadınlar yapışıyor.
Offf çok sıkıldım ya neden anlamıyorsunuz 11 yılda sadece 2 kadına sahit oldum biriyle sadece telefonda konuşmuş diğerini sosyal medyadan bulmuş olay bu gerçekten çok acımasızsınız benim eşim suçlu beni o aldattı ama kadında evli olduğunu bildiği halde yanastı dedim

Tamam kadın ahlaksız doğru ama bu ahlaksız insanı hayatınıza sokan en büyük ahlaksız kocanız değil mi? Şöyle düşünün bu evlilikte siz neden aldatmadınız? Sokakta 1000 tane gelen geçen kadını süzen, laf atan erkek var. Neden birine dönüp de yüz vermediniz? Gizli gizli buluşmadınız? Kocanızı aldatmadınız? Çünkü siz sadık, olması gerektiği gibi bir kadındınız değil mi? Ama kocanız? O kadını hayatınıza sokan da, oğlunu kardeşinizin iş yerine sokan da, sizi aldatan da, bir süre maddiyatla tehdit eden de kocanız. Kimse kadını savunmuyor asıl namus yoksunluğunun kocanızda olduğunu söylüyor herkes. Kadından ziyade nefret etmeniz, midenizi bulandırması gereken eski kocanız. Ki o hayatında kim olursa olsun yine aldatacak. 🤷🏼‍♀️ Kaldı ki bu eşinizin ilk aldatması değil, kimbilir daha kaç kez aldatmıştır. Bunlar sizin yakaladıklarınız sadece. Daha neler çıkar neleeeer. Uzak durun bu yaratıktan, kadın zaten bununla belasını bulmuş onu da boşverin.

Offf çok sıkıldım ya neden anlamıyorsunuz 11 yılda sadece 2 kadına sahit oldum biriyle sadece telefonda konuşmuş diğerini sosyal medyadan bulmuş olay bu gerçekten çok acımasızsınız benim eşim suçlu beni o aldattı ama kadında evli olduğunu bildiği halde yanastı dedim
Tamam bende “sade” o iki kadını soruyorum?
Ne buluyorlar bukadar kocanızda onu merak ediyorum.
Milyonlarca bekar erkek var, niye sizin masum kocanız merak ettiğim bu

Allah sizin gibi kadınlara akıl fikir versin ne diyelim. Öncelikle hani 20 yaşında ilk yaşadığınızı aldatma saymıyorsunuz ya; siz yapın bakalım eşiniz ne diyecek o zaman aldatma mıymış değil mi bir güzel anlarsınız. Bakın daha gencecikken eşiniz sizle yetinmeden başkalarının peşine düşmüş, boşanmamışsınız üstelik maddi açıdan kendinizi geliştirip iş güç sahibi olmak yerine üstüne iki çocuk daha yapmışsınız. Şimdide derdiniz sadece o kadın. Öncelikle kimse kimsenin evliliğinin bekçisi değil, size söz veren sadece eşiniz, evliliğinizi bitirende eşiniz önce bunu bir anlayın. Ayrıca kadın kadına bunu yapar mı muhabbeti saçma değil mi? Kadını erkeği mi var bu işin. Sizin ömrünüzü harcadığınız üç çocuk verdiğiniz adam yaptığını hata diye basitleştiriyorsunuz, sizi tanımayan elin kadını için nasıl yapar diye dövünüyorsunuz. Sizin kocanız acımamışken elin kadını neden acısın. Hiç karısı aldatınca karısının yaptığına hata diyip, bir adam başka bir adama bunu nasıp yapar diye dövünen adam gördünüz mü? Kadını erkeği yok bu işin, herkes özünde insan ve herkesin kendi ahlakı ya da ahlaksızlığı ve yaptığı sadece kendini bağlar, sonuçlarınada kendi katlanır. Evliliklerde her zaman iki kişiliktir ve evliliği sadece tarafların hataları yıkar. Sizin evliliğinizide başından beridir sadece eşiniz yıkmış. Ama siz onu bile görmek istemediğiniz gibi, üstünüze metres tutup, cici oğlunu gözünüze sokacak kadar size saygı duymayan adamı hala seviyorum diyebiliyorsunuz mesela. Bence kadın kadına bunu yapar diye dövünmek yerine , ben kendime bunu neden yapıyorum diye dövünmeye başlayın, zira sizin kendinize yaptığınızı kimse size yapmamış.

Son düzenleme:
Bunu o kadınlara sormalıyız
Ben söyleyeyim.
Enerji enerjiyi çeker.
Ahlaklı biri evli olduğu halde kadın avına çıkmaz. Çıkarsada kendi gibi birini bulur. Kimbilir nicesinde şansını denedi ama anca kendi gibi birinde şansı tutar. Namuslu evli biriyle beraber olmamıştır, çünkü kendiside öyle değil. Ve siz 2 diyorsunuz ama eminim o iki kaç ikidir. Ve ne tesadüfki hepside sizin evli, mutlu ve çocuklu kocanızla birlikte olmak için sıraya girmişler.

Back
X