- 21 Kasım 2012
- 9.046
- 9.555
- 398
Benim yorumum aslında konunuza değil, genç kadınlarımıza yönelik biraz. Böyle hatalar yapmasınlar diye. Sadakat kişiye özel değildir. Sadakat bireyin karakterinde varolan ya da olmayan bir özelliktir. Sadık olmayan adam/kadın isterse 1000 kez evlensin bininde de aldatır. Sadık bir birey dünyanın en kötü insanıyla evlensin 1 kez dahi aldatmaz, onurluca ayrılır yoluna devam eder. Eyyyy genç kızlar, hatunlar duyun beni, bunu aklınıza çivi gibi çakın, bir kez aldatan bir gün yine aldatır, aldatmanın mazereti yoktur. Karakter özelliğidir, değişmek istiyorsa aldatan birey ciddi ciddi tedavi görmesi gerekli. Yanlış yoldan doğru sonuç çıkmaz. Sana aşık oldum, eşimle aram iyi değil, zaten ayrılmak üzereyiz vs vs cümlelerine inanmayın, sizi aldatıp pişmanım diyene de inanmayın. Aldatan şahısın dürüstlüğü de sadakati kadardır. Kendinize kıymet verin, güçlü olun, kendi paranızı kazanın, kimseye minnet etmeyin.
boşandıktan sonra bana bu cümleleri kuran bir sürü erkek oldu, bari taktik değiştirin cümleleriniz bile aynı , yemezler dedim
karşılıklı olarak karaktersiz olan insanlar birbirini buluyor işte