- 11 Aralık 2018
- 41.150
- 255.685
- 598
Heaa, doğru ya. Tilki dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına dönüyordu tabi.Onlarla ciddi düşünmedi ki kocişi, onlara imam nikahı kıyıp ev açmadı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heaa, doğru ya. Tilki dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına dönüyordu tabi.Onlarla ciddi düşünmedi ki kocişi, onlara imam nikahı kıyıp ev açmadı.
:)Aslında başında erkek olmayan bütün kadınları itlaf etsek erkekler aldatacak kadın bulamayacak ve yuvalar yıkılmayacak. Bunu vaat eden ilk partiye oy verelim bence![]()
Yok ayol çoğu adamları nikahlarına almıyor. En azından benim gördüklerim öyle. Bir süre takılıyor, masraflarını karşılatıyor, geziyor tozuyor sıkılınca ya da gerçek sevgili olabilecek bir aday olunca adama boşan baskısı yapıp kaçırıyorlar.:)
Başında erkek olmayan kadınlar da konu sahibi gibi kadınların kocalarını bekliyordu zaten.
Şimdi bazıları kızacak ama yazmadan edemeyeceğim Kudra. Çoğu zaman "ayartılmaya" müsait olan taraf o toz kondurulmayan kocalar oluyor. O kadar çok aranan, evlendiğine bin pişman, bunu sesli olarak dile getiren 20-30 yaş arası güzel ve bekar kadınların peşinde koşan adam var ki... 10+ senelik evliyim, ahım gitmiş vahım kalmış, 2+ çocuğum var. Genç bekar bir kadın bana niye baksın demiyorlar. Hepsinde müthiş bir özgüven var. Tip desen tip yok, göbek bağlamışlar, saçı bile kalmamış, ekseriyetle çirkinler zaten. Para desen o da yok. Üstüne evli ve çocuklu. Şimdi aklı başında bekar bir kadın bunları alıp da ne yapsın yav? Başına bela mı arıyor da bulaşacak bunlara? Ha aklı başında olmayanlar yüz veriyor tabi. Onlar da bela arıyor bence.
Ne bileyim Kudra, bu adamların hepsi mi Acun kıvamında? Gördüğüm bütün sadakatsizler ayranı yok içmeye kıvamında. Memur karısının maaşıyla ancak ev kredisini ödüyor herif, ama hala genç kız peşinde.Yok ayol çoğu adamları nikahlarına almıyor. En azından benim gördüklerim öyle. Bir süre takılıyor, masraflarını karşılatıyor, geziyor tozuyor sıkılınca ya da gerçek sevgili olabilecek bir aday olunca adama boşan baskısı yapıp kaçırıyorlar.
Öf aman bırak ya, zaten konu sahibi kocişini affedecek yine, az daha ağlasın yalvarsın diye bekliyor. Kocası olacak koca ayı dururken o ahlaksııız arsızz yuva yıkan, adamlara çanak tutan kadınlara boşuna mı bileniyor sanıyorsun? Hepsi gönül rahatlığıyla, vicdanı sızlamadan o kocayı tekrar içi kabul edip koynuna alabilmek için.:)
Başında erkek olmayan kadınlar da konu sahibi gibi kadınların kocalarını bekliyordu zaten.
Şimdi bazıları kızacak ama yazmadan edemeyeceğim Kudra. Çoğu zaman "ayartılmaya" müsait olan taraf o toz kondurulmayan kocalar oluyor. O kadar çok aranan, evlendiğine bin pişman, bunu sesli olarak dile getiren 20-30 yaş arası güzel ve bekar kadınların peşinde koşan adam var ki... 10+ senelik evliyim, ahım gitmiş vahım kalmış, 2+ çocuğum var. Genç bekar bir kadın bana niye baksın demiyorlar. Hepsinde müthiş bir özgüven var. Tip desen tip yok, göbek bağlamışlar, saçı bile kalmamış, ekseriyetle çirkinler zaten. Para desen o da yok. Üstüne evli ve çocuklu. Şimdi aklı başında bekar bir kadın bunları alıp da ne yapsın yav? Başına bela mı arıyor da bulaşacak bunlara? Ha aklı başında olmayanlar yüz veriyor tabi. Onlar da bela arıyor bence.
Ya öyle bi şey ki iki tişört’e bi yemeğe fit olan kızlar var. Özellikle üniversite ortamında. Aldığı krediyle geçinen yurtta kalan ailesinden maddi destek göremeyen kız çözümü burada buluyor. Benim üni zamanımda onlarcası vardı bunların. Şimdi durum nedir bilmiyorum ama o zamanlar benim okuduğum okulda çok fazlaydı bu tipler.Ne bileyim Kudra, bu adamların hepsi mi Acun kıvamında? Gördüğüm bütün sadakatsizler ayranı yok içmeye kıvamında. Memur karısının maaşıyla ancak ev kredisini ödüyor herif, ama hala genç kız peşinde.Hayır yani, kızı bir sinemaya götürse, oradan da yemeğe desek kredi kartı ekstresini ertesi aya karısına açıklamayamaz.
Nelerine güveniyor bu çulsuzlar, anlamış değilim zaten.
Adam sevgilisinin oğlunu, kayınbiraderinin yanına işe sokmuş. Cesarete baksana Katip.Öf aman bırak ya, zaten konu sahibi kocişini affedecek yine, az daha ağlasın yalvarsın diye bekliyor. Kocası olacak koca ayı dururken o ahlaksııız arsızz yuva yıkan, adamlara çanak tutan kadınlara boşuna mı bileniyor sanıyorsun? Hepsi gönül rahatlığıyla, vicdanı sızlamadan o kocayı tekrar içi kabul edip koynuna alabilmek için.
Ben de okumuyorum uzun zamandır Kudra. Valla benim de haberim yok. Ama hala görüyorum aranan tipleri maalesef.Ya öyle bi şey ki iki tişört’e bi yemeğe fit olan kızlar var. Özellikle üniversite ortamında. Aldığı krediyle geçinen yurtta kalan ailesinden maddi destek göremeyen kız çözümü burada buluyor. Benim üni zamanımda onlarcası vardı bunların. Şimdi durum nedir bilmiyorum ama o zamanlar benim okuduğum okulda çok fazlaydı bu tipler.
Adam korkunç derecede zeki Rosa, her ne kadar karısı onu affedebilmek için 50 iq luk primat muamelesi yapsa da, adam zeki. Kadını kayınbiraderinin burnuna sok, hem rahat görüşebil hem de dikkat çekme. Omen Tanrem.Adam sevgilisinin oğlunu, kayınbiraderinin yanına işe sokmuş. Cesarete baksana Katip.
Sırf şunun için bile boşanır bu adam. İmam nikahını falan geç, şu sebep yeter tek başına.
Ayyy şey geldi aklıma. Yasak Elma'da Yıldız diyordu ya; ben, kocam ve nişanlısı kocaman bir aileyiz diye. Konu sahibinin kocası da galiba öyle bir şey ummuş. Baksana hayatındaki kadınların ailelerini bile iç içe geçirmeyi başarmış. Bunda bir beis görmemiş.
Bebeğim, bir şeyi en iyi nasıl saklarsın? Ortalık yere koyarak tabi!Adam korkunç derecede zeki Rosa, her ne kadar karısı onu affedebilmek için 50 iq luk primat muamelesi yapsa da, adam zeki. Kadını kayınbiraderinin burnuna sok, hem rahat görüşebil hem de dikkat çekme. Omen Tanrem.
E öyle tabi ki. Adamların niyeti boşanmak değil macera yaşamak. Kızların niyeti adamı söğüşlemek. Karşılıklı kazançla yürüyor ilişkiler işte adamın karısı uyanana ya da iki taraftan biri sıkılana kadar.Ben de okumuyorum uzun zamandır Kudra. Valla benim de haberim yok. Ama hala görüyorum aranan tipleri maalesef.
Boşanmayı adamlar da istemiyor. Boşanırsa karısının maaşından olacak. Altındaki boyunu aşan lüks arabası, 3+1 evi gidecek. İster mi hiç bunu?
Aynen öyle adamlar ikili hayat peşindeler. Hem mükemmel bir aile babası hem de Kazanova olmak istiyorlar da... İkisi bir arada olmuyor maalesef. Hayır bir de evli olmasalar da çoğu beceriksiz, vizyonsuz, kültürsüz, hiçbir cazibesi olmayan tiplerden oluşuyor. Evlendikleri kadınları yine iyi bulmuşlar diyorum valla. İbretle bakıyorum aha böyle.E öyle tabi ki. Adamların niyeti boşanmak değil macera yaşamak. Kızların niyeti adamı söğüşlemek. Karşılıklı kazançla yürüyor ilişkiler işte adamın karısı uyanana ya da iki taraftan biri sıkılana kadar.
Dini nikahı herkes kıyabilir imam veya hoca olması şart değil.ki.. Nikah duası okunuyor ki internette var zaten. 2 kişide şahit olunca al sana nikah.. Kabul ettin mi ettim hepsi bu..vatandaş herşeyi biliyorda nikahın amacının ne olduğundan bi haber:) Nikahın amacı evliliği ilan etmek herkes bilsin kim kiminle evli w.s. Söylenecek çok şey var aslında ama neyseee...Biz daha yenilerde kaç imama başvurduysak evlilik cüzdanı istedi ve artık resmi nikah olmadan yapmanın diyanet tarafından yasaklandığını cezası olduğunu söyledi hepsi de. Sebebi sanırım böyleleri. Yaptıranlarda tanıdık hocalara el altından yaptırıyormuş.
Küçük abim diye tepki gösteriyor işe koyduğu büyük abimdi ve abim boşanmsmı destekliyor küçğk abim ise tepki gösteriyorAbinizin sizin tarafınızı tutmasını mı bekliyordunuz ? Kadının oğluna iş verirken biliyormuş demek ki.
Kocanız melektir demiyorum. Ancak abiniz de evliyse; bu defa eşiniz , abinizin aldatmasının paravanı olabilir mi ? Abiniz de gerçekler ortaya çıkmasın diye size tepki gösteriyor olabilir.
Küçük abim diye tepki gösteriyor işe koyduğu büyük abimdi ve abim boşanmsmı destekliyor küçğk abim ise tepki gösteriyor
Anlattım artık onlarda çok büyük tepki göstermiyor küçük abim dışında hakkımızda hayırlısı artıkBize anlattıklarınızı ailenize de anlatın.
Bu erkeklerin boşanmak istememelerini de anlamıyorum yani. Şu an sizin hayatiniza bir erkek girse çıldırır küplere biner mesela. Karıları bu kadar kıymetli madem internetlerden ne diye ne olduğu belirsiz kadınlarla görüşürler anlamam. Çok sinirleniyorum artık. Kendi kocamiza bile guvenemeyeceksek ölelim.Meb
Ben 11 yıllık evli 3 kız annesiyim evliliğimin ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim eşim yalvardı özür diledi pişmanım dedi ve evlilik devam etti 2 yıl önce eşimin gizli ıntagram hesabını yakaladım kadınları eklemiş ve aşk ayrılık paylaşımları yapmış çok büyük kavga ettik bunalımda olduğunu benim ona uzak davrandığımı söyledi tartıştık falan söz hesabı kapattığını söyledi ama hesabını hiç kapatmamış oradan kendine bayan arkadaş arıyormuş geçen sene ocak ayında tekrar hesabını yakaladım ve bu sefer bi kadınla buluşup konuştuğunu öğrendim kıyamet koptu evden kovdum 1.5 ay ayrı yaşadık bu sürede pişmanım dedi falan filan araya aileler girdi bizi barıştırdılar adam eve geldi 4 gün sonra sehir dışında işim var dedi ve o gece gelmedi megerse o gün o kadına imam nikahı kıymaya gitmiş geceyi onunla geçirmiş ona ev açmış kafın 44 yaşında iki tane çocugu varmış eşim 36 yaşında ben kadına ıntagramdan yazdım ilk öğrendiğimde sen nasıl bi kadınsın evli barklı adamla konuşuyorsun diye numarasını buldum aradım bakmadı numarasını değiştirmiş neyse eşim beni 6 ay kandırmış iki evlilik yaşamış 6 ayda sadece 3 gece eve gelmedi hafta sonu onunla birlikte olup geliyormuş o kadının 20 yasındaki oğlunu abimin yanına işe katmış içimize kadar sokmuş bi şekilde öğrendim herşey ortaya çıktı aileler devreye girdi istemiyorum dedim eşim beni istemiyorsan 5 kuruş para yok dedi 2.5 ay para vermedi kirada oturuyorum bi şekilde kiramı ödedim şimdi kiramı ödüyor mutfak masrafınıda o hallediyor ben boşanma davası açtım boşanmak istemiyor çekişmeli açtım davamı ben eşimi çok seviyordum boşlukta gibi hissediyorum bu durum geçer mi acaba onca yalan dolanın acısı geçer mi bana herşey güzel olacak deyip gidip başka birine gizli nikah kıymış bu acı gerçekten geçer mi
Meb
Ben 11 yıllık evli 3 kız annesiyim evliliğimin ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim eşim yalvardı özür diledi pişmanım dedi ve evlilik devam etti 2 yıl önce eşimin gizli ıntagram hesabını yakaladım kadınları eklemiş ve aşk ayrılık paylaşımları yapmış çok büyük kavga ettik bunalımda olduğunu benim ona uzak davrandığımı söyledi tartıştık falan söz hesabı kapattığını söyledi ama hesabını hiç kapatmamış oradan kendine bayan arkadaş arıyormuş geçen sene ocak ayında tekrar hesabını yakaladım ve bu sefer bi kadınla buluşup konuştuğunu öğrendim kıyamet koptu evden kovdum 1.5 ay ayrı yaşadık bu sürede pişmanım dedi falan filan araya aileler girdi bizi barıştırdılar adam eve geldi 4 gün sonra sehir dışında işim var dedi ve o gece gelmedi megerse o gün o kadına imam nikahı kıymaya gitmiş geceyi onunla geçirmiş ona ev açmış kafın 44 yaşında iki tane çocugu varmış eşim 36 yaşında ben kadına ıntagramdan yazdım ilk öğrendiğimde sen nasıl bi kadınsın evli barklı adamla konuşuyorsun diye numarasını buldum aradım bakmadı numarasını değiştirmiş neyse eşim beni 6 ay kandırmış iki evlilik yaşamış 6 ayda sadece 3 gece eve gelmedi hafta sonu onunla birlikte olup geliyormuş o kadının 20 yasındaki oğlunu abimin yanına işe katmış içimize kadar sokmuş bi şekilde öğrendim herşey ortaya çıktı aileler devreye girdi istemiyorum dedim eşim beni istemiyorsan 5 kuruş para yok dedi 2.5 ay para vermedi kirada oturuyorum bi şekilde kiramı ödedim şimdi kiramı ödüyor mutfak masrafınıda o hallediyor ben boşanma davası açtım boşanmak istemiyor çekişmeli açtım davamı ben eşimi çok seviyordum boşlukta gibi hissediyorum bu durum geçer mi acaba onca yalan dolanın acısı geçer mi bana herşey güzel olacak deyip gidip başka birine gizli nikah kıymış bu acı gerçekten geçer mi
Ben davamı açtım zaten ama beni kandırması aldatması çok ama çok acı bu acı geçer mi diye sordum çünkü kendimi çok değersiz hissettirdi bunu sormustum