• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sevgisi ama ilgisizliği…

Yok yok Türkiye deyiz ama ailelerden 800 km uzaktayız. Ha deyince gel git olmuyor.

Söylediklerinizi dikkate alacağım. Sadece 1 yıl uzak yaşayacak olmak beni korkutuyor
Özlemek iyi diyorlar ama bilmiyorum
Eşimin sevgisinden şüphem yok da istek kalmadı sanırım içinde. Sevgi bazen yetmiyor.
Özlemek iyi geliyor ilişkiyi sevgiyi tazeliyor bence de ama tadında kalırsa. 1 sene çok geldi bana da

Evet okuduğum kişisel gelişim videolarında,ilişki koçluğu videolarında da böyle şeyler söylendi. “Kendinizi özletin”

Bu arada yabancı ülkede değiliz. Türkiye’de başka şehirdeyiz ailelerden uzak.
Hep derim aşk iki kişiliktir diye. Hanedeki sayı arttıkça sevgi bölünür, bir şeyler bozulur.

Aslında ben eski mutluluğum derken çocuk yapmadan önceki yaşantımızı kastetmiştim. Yani evliliğimizin ilk 2 yılı.
Çocuktan sonra hamilelikten sonra hiçvirşey eskisi gibi olmadı. Hatta öyle ki; bedenimi bile beğenmiyordum çoğu zaman. Kendimle bile mutlu değildim. Bu ister istemez olan birşey. Bunu düşünmeye engel olamıyorsunuz. Sanırım kendimle zorum olunca onu da zora soktum. Evet dışardan bakınca toksiklik gibi geliyor ama benim iyileşmem için biraz zaman gerekliydi ve iyileştim de. O süreçte eşim de yaşadıklarımın farkındaydı ve asla beni idare etmekten vazgeçemedi. 3.kişilere olaylara karşı güzel bir lohusalık geçirdim sayesinde. Ama bu da onu yordu sanırım.
Söylediklerinizin çoğunda haklısınız ama tam olarak öyle değil.
Bazen de iyi ki çocuğu ilk günden yapmamışız diyorum. Hayatımız tümden değişti. Toksiklik mi bilmiyorum ama ben bunu istemsizce yaptım. Tamamen hamilelikten sonra böyle bir insan oldum.

Tüm bunlar haricinde bana vereceğiniz bir tavsiye var mıdır
Ben bu beden konusunu hiç anlamıyorum erkekler inanın böyle şeylere takılmıyor zaten beğenmeseler bizimle evlenmezkerdi
Güzel bir sofra, şen bir kahkaha, içten bir gülüş sıkıca sarılmak tabi temiz ve bakımlı olmaknta önemli
Yani çok takılmayın doğumdan sonra hepimiz vücudumuzdan hoşlanmadık ama geçti gitti eşinizi seviyorsanız sıkı sıkı sarılın anlatırken dinleyin her evlilik bu tarz deneyimlerden gecer ben buna cahiliye dönemlerimdi diyorum sizde atlatırsınız 😍

Back
X