Kızlar merhaba,
Kısaca konuyu çok uzatıp gözlerinizi yormadan birşeyler anlatıp sormak istiyorum.
Ona karşı son 2 yıldır fazla kıskancım. Hayatına karışıyorum. Onu boğuyorum. Darlıyorum. Yaparken o an öyle gelmiyor ama sonra kendi kendime düşününce hatamı anlıyorum.
Bu yüzden fazlasıyla bunalmış durumda. Ama ben isteyerek yapmadım. Hamilelik ve lohusalıktan sonra gurbette yaşamış olmanın verdiği yalnızlık da eklenince ben ben değildim sanki. Şimdi de biraz toparlamış gibi gözüksem de aslında birşeyleri düzeltmek için geç kaldığımın farkına vardım.
Eşimin bana karşı soğukluğu derken mesela bana karşı asla saygısızlığı,kötü konuşması falan yok. Öperek işe gider ben uyusam bile. (Çünkü bazen çocuktan dolayı çok uykusuz kalıyorum geceleri. Asla duymuyorum gidişini ama öptüğünde uyanıyorum.)
Çocuk konusunda da elinden gelenin fazlasını yapar,bize yemekler yapar,kahvaltılar hazırlar.. çay keyfimiz kahve saatlerimiz falan hep devam ediyor evde öyle soğuk rüzgarlar yok ama hissedersiniz ya işte bi sorun vardır aranızda. Kalpten gelen bir soğukluk bu… Cinsellik ilk uzaklığımız oldu. İki ilişki arası epey açılıyor. Reddetmiyor ben yanaşırsam. Ama onun yanaşmasını beklesem araya epey zaman giriyor. Soğukluk konusunu ona 3-4 kez açtım. Hep birşey yok diye geçiştirdi ama en sonuncusunda patladı. Tahammülüm kalmamış demek ki dedi… sessizliğimi korudum. Günler sonra sordum ne düşünüyorsun dedim beni sevmiyorsan söyle dedim açık açık. Sevgi varsa kurtarabiliriz,toparlanmamıza yardım edelim karşılıklı çünkü çocuğumuz var dedim ama sevgi yoksa boşuna çabalamayalım dedim. Seni sevmiyor olsam sadece çocuk için mi evlilik sürer dedi. Bir yanım rahatladı ama bir yanım hala huzursuz. Onun eski ilgisini sevgi göstermesini geri kazanmak istiyorum. O mükemmel bir baba ve mükemmel bir eş.
Bana vereceğiniz tavsiye var mı ya da başından benzer olaylar geçmiş kimse varsa tecrübe dinlemek isterim.
Lütfen boşanma tavsiyesi vermeyin olur mu… ikimiz de boşanmak istemiyoruz bunu alenen konuştuk. Ama evliliğe devam etmek için de fazla soğuğuz. Sadece eşimin gönlünü kazanmak istiyorum ya da onu peşimden koşturmak diyeyim. Çünkü ben anladım ki erkek peşinizden koşarken daha mutlu bir ilişki oluyormuş. Kadın,erkeğin ilgisiyle çiçek açarmış…
Eskisi gibi mutlu olmak için neler yapmalıyım
Şimdiden teşekkür ederim