Aldatılmak kandırılmak

Biri eşiniz olacak lavuğa eşin rızası olmadan kıyılan ikinci nikahın geçersiz olduğunu söylesin.
İlk aldatmada affedenlerin %99 u ne yazık ki yeniden aldatılıyor.
Hala neyini seviyorsunuz bu adamın ona vereceğiniz zerre sevginize yazık.
Boşanıp kızlarınızla yolunuza bakın.

Siz benim nasıl bir yerde yssadığımı nereden biliyorsunuz ki ben boşanıyorum diye küçük abime rest çektim herkezi karsıma aldım herkez takmış çocuklarıma ilk kızım tedeavi ile oldu diğer kızlarım ikiz oldu zaten eşimi affettiğim yok göz yumduğum yok savunduğum yok evliliğimi eşim dediğim kişi yıktı dagıttı tek defiğim o kadın evli olduğunu bildiği bi adamla oldu tek derdim bu tarz yaşayan varsa fikir versin diye yazmak dı ama o kadar acımasız ve vijdansızsınız ki ben ilkokul mevzunuyum ailem okutmadı ev hanımıyım ve gerçekten kenar bi mahallede yaşıyorum cevreme kafa tutarak bu durumu yaşıyorum elimden tutan yok yardım eden yok bana fikir verecek biri olur mu diye yazdım o kadar bencil ve katı yazıyorsunuz ki empati duygusundan yoksul o veya başka bi kadın böyle kadınlar oldukça benim eşim gibi serefsizler kendini bi halt sanacaklar dedim gerçekten rabbim size akıl fikir ve vijdan versin

Tesekkürler

O kadın olmasada eşim beni aldatacaktı neden anlamıyormusunuz ki o ve onun gibi kadınlar yüzünden yuvalar yıkılıyor kadın evi için çırpınırken adamlar bu basit kadınlara gidiyor
E problem kocanızda işte niye kabul etmiyorsunuz bunu, o kadın olmasa başka kadın olacaktı.

Savunmuyorum asla ben bu tarz insaların bilerek evlilikleri bitirdiğini söylüyorum eşim olacak o şahıs sadece kızlarımın babası sıfatında ilerisi yok

Biz niye bu kadar anlatmak istiyoruz onu da bilmiyorum ama niye azicik bile anlamak istemiyorsunuz?

Başka kadinlarin yuva yikma, evlilik bitirme gibi özel bir gücleri YOKKKKKK YOOOKKK.
Y
o
K

Bir kadin eşinize yanaşsa bile eşinizin bakmamasi, izin vermemesi lazim. Eşiniz baska kadin ariyorsa veya yanaşan kadina hayir ben evliyim demiyorsa sizin evlilik zaten BİTMİŞ kagit ustunde evlisiniz. Ama beni de alinyilayip yine "kadinlar canak tutuyor bilerek yuva yiktilar" yazacaksiniz. Bayilcam suralara

11 yılda 2 tanecik kadın bişey değil canıııım, ne olacak

Dur o yazmadan ben yazayım, kadınlar çanak tutuyor, yuva yıkıcı pis mahlukatlar

Bütün delilleri toplayıp geç olmadan tazminat davası açın. Öğrendikten 6 ay içinde yapmanız lazım bunu.
Ne düzelmesi Allah aşkınıza?? Her boşlukta olan kadınlarla yatıp kalkıp imam nikahı mı kıyıyor? Ayrıca ney boşluğuymuş bu pes.

Siz böyle kirayı ödüyor mutfak masrafını ödüyor diye kanın, boşanma davası bitsin bakalım neyi ödeyecek.

Eşinizin sizi aldatıp aldatmayacağı başka bir kadına bağlı demek. İpini koparıp etrafa saldıran kocalarınızın sizi aldatıp aldatmayacağı bir kadının ona dur demesine bağlı yani. Eşinizin asıldığı bir kadın ona hayır dese ve adam sizi aldatamasa sorun yok öyle mi? Sizi eskortla aldatsaydı, o kadın bana bunu nasıl yapar mı diyecektiniz? Bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor ama siz acaba benim düşüncelerimde mi bir yanlışlık var demiyorsunuz. Üstüne hakaret ve beddua ediyorsunuz.

İyi de siz bize ben şu şartlarda şöyle yaşıyorum şunları yaptım şimdi ne yapabilirim demedinizki
Buraya yardım istemek yada akıl danışmak için değil o kadına sövelim yalnızca onu suçlu ilan edelim diye konu açtınız

o kadının 20 yasındaki oğlunu abimin yanına işe katmış içimize kadar sokmuş bi şekilde öğrendim herşey ortaya çıktı aileler devreye girdi istemiyorum dedim

Abinizin sizin tarafınızı tutmasını mı bekliyordunuz ? Kadının oğluna iş verirken biliyormuş demek ki.

Kocanız melektir demiyorum. Ancak abiniz de evliyse; bu defa eşiniz , abinizin aldatmasının paravanı olabilir mi ? Abiniz de gerçekler ortaya çıkmasın diye size tepki gösteriyor olabilir.

Tanıdığınızın son durumu ne oldu ? Adamı , o kadından boşatmayı hedefliyordu herhalde. Umarım bu mantık yüzünden kendi hayatı ziyan olup gitmemiştir.

Son düzenleme:
Bu adamın suçuyla "devreye giren ailelerin suçu" bence eşit. İnsanlar o kadar bencil ki kadın boşanıp başlarına bela olacağına otursun 3 maymunu oynasın evde. Hele de çocuklu bir kadının boşanması onlar için felaket. Bu arada ailelerin devreye girmesine izin veren kadın da boşanmamak için yardım arıyordur kendine. Yani bakın ben istiyorum ama büyüklerimi kıramıyorum yersen.
Her şey güzel olacak demiş adam yalan söylememiş ki, kime güzel olacağını söylememiş o kadar. Kadından kadına nikahtan nikaha coşmuş güzel güzel.

Benim için ilki sonu yoktur ama hadi siz ilk ihanetinde affetmişsiniz, ikincide üçüncüde niye affettiniz? O kadar iğrenç ahlaksız bir adama niye iki çocuk daha verdiniz? Kocasını bu kadar saplantılı sevmek işte böyle hallere düşürür bir kadını. Kardeşim açık ki birbirinize göre değilsiniz. Ne eşiniz sizin ne de siz eşinizin isteklerine uygun değilsiniz. Israrla kavga kıyamet yıllarca bu adamla evli kalmanız ne kazandırdı size? İkiniz de utanmıyor musunuz kızlarınızın yüzüne bakmaya? Siz seviyorum deyin her seferinde barışın adamla, kızlarınız da bunu normal bir şey sansın.

Kusura bakmayın ama güvenilmezsiniz. Büyükleriniz yine bir hamle yapsa çekiverirsiniz dilekçenizi. Komşunun kocası yapsa adama neler söylerler, apartmanda bırak selamlaşmayı karşılaşmak bile istemezler ama kendi kocaları yapınca napim seviyorum der üstüne aynı yatağa girerler. Aldatanı çok gördük burada ama nikahlananı, hem de iki kez nikahlananı hiç duymadım.

Bir iki gün önce yine yazmıştım başka konuya, benim halam da böyle izini sürüp düzenli yakalardı eniştemi. Kadınla ikisini hakaretler edip paralayıp oradan mutfak alışverişine giderdi. Akşama normal aile gibi otururlardı yemeğe. Çocuk halimle bile tiksinirdim onlardan.

Asıl sizin gibi kadınlar böyle erkeklere prim verdikçe evlilikler yıkılıyor. İlk ihanette aldatmada kapının önüne konacağını tazminat nafaka ödeyeceğini bilen erkek bir daha düşünür. Değer mi evliliğimi düzenimi bitirmeye; çocuklarımı istediğim zaman değil kanunun belirleyeceği saatlerde görebileceğim, evde beni seven eşim varken ne diye maceraya gireyim der.
Kendisini her koşulda kabul edecek affedecek seviyorum diyecek bir kadın varsa yapar tabi.

Açıklar mısınız, kocanızla beraber olan kadınlar nasıl yıkıyor yuvanızı? Mafyadan adam tutup kocanızı kaçırtıp zorla nikah yapıp yatağa mı sokuyorlar? Hem de iki kadınla nikahlanmış. 20 yaşında hamile karısı varken "telefonla" aldatan adam 8 sene boyunca hiçbir şey yapmamış ama birden iki kadına nikah yapmış yersen. Kendinizi kandırmayın lütfen, siz yakalamamışsınızdır. Her çocukta "eve bağlarım çocuklarıyla ilgilenir vakit bulamaz onla bunla sürtmeye" planınız elinizde patlamış yazık o yavrulara.

Abiniz düşman olmuşsa alın çocuklarınızı gidin dayanın kapısına. Madem boşanmamı istemiyorsun biz de artık burada kalacağız sen bize bakacaksın ben o adamla aynı evde kalamam deyin.

Herkese de başınıza gelmez inşallah demeyin. Hepimizin başına gelebilir ama hepimiz kocamdır seviyorum söz verdi bir daha yapmıycakmış deyip oturmayız. Ne münasebet elalemin kadınlarıyla muhatap olmak. Benim de çocuklarım var. Eşimin başka bir kadın nedeniyle ayrılmak boşanmak istemesini üzülürüm ama kabul ederim. Buraya kadarmış çocuklarımız var kötü ayrılmayalım derim. Ama bırak iki kez nikahlanmayı fingirdeşmeyi, mesajını yakalasam acımam koyarım kapıya. Hem pastam dursun hem karnım doysun yok bende.

Kadınlarla konuştunuz mu, eşiniz evli olduğunu söylemiş mi, benim üç çocuğum karım var ama senle de düşüp kalkmak istiyorum demiş mi? Belki de, evli değilim boşandım ama çocuklarımı görmek için gidip geliyorum dedi?
O kadınlara da size yaptığı gibi yalan söylemiş olamaz mı, hatta eski eşim peşimi bırakmıyor çocuklarımı göstermemekle tehdit ediyor o yüzden resmi nikah yapamıyorum gel seninle Allah katında evlenelim demiş olamaz mı? Öbür taraftan bakıyorum; adam beni boşandım diye kandırdı, hatta oğlumu yanlarında işe soktu , arada bir çocuklarımı görmeye gidiyorum dedi ben de güvendim, evli olsa nasıl karısının abisinin yanına kadar bizi-oğlumu sokabilir dedim ama meğer evliymiş" olamaz mı?

Nedense üyeler destek bulamayınca konuya güncellemeler geliyor. İlk çocuk tedaviyle olmuş ama sonrakiler de ikiz gelmiş. Hani niye arka arkaya çocuk yaptın a cevap gibi olmuş. İstediğiniz kadar yazın, aklı başında her kadın sadece ama sadece kocasının suçlu olduğunu, isterse eskort hayat kadını olsun 3. kişinin değil de eşinin evliliğine ihanet ettiğini bilir. Çünkü adamın mayası çürüdüğü için o kadın olmazsa başkası olacağını bilir. Siz gidin biraz daha araştırma yapın, bir de çocuk çıkmasın üstüne.

Bir kaç sene önce Almanya'da trende bir kadının konuşmasına şahit olmuştum. Kadın ilkokul mezunu, kocası işçi olarak gelmiş ama kadını çoluk çocuk bırakmış geride. Kadının abileri adamı tehdit etmişler, ya gel ya da bunları götür ailene sahip çık seni delik deşik ederiz diye. Adam korkudan alıp götürmüş kadını ama Almanya'da başka bir kadınla yaşıyormuş. Kadın çıkarıp küçük bir Türkçe - Almanca sözlük gösterdi "ben bununla boşadım adamı, ne yol gösteren ne yardım eden oldu" diye tanıdıklarına beddua etti. Gitmiş resmi dairelere sözlükten koca - dövmek - çocuklar - aç kalmak - kelimelerini göstermiş memurlara. Kendisine bir tercüman bulmuşlar ve resmi işlemlerini yapabilmesi için avukat vermişler. Ben çocuklarımla büyüdüm bana onlar güç verdi, bu sözlükle boşadım kurtuldum bu adamdan dedi. Hem acıdım hem saygı duydum kadına.

Durumunuza çok üzüldüm anlıyorum sizi.Üç çocukla maddi destek olmadan boşanmak zor.Keşke üç çocuk yapmasaydınız diyeceğim ama olan olmuş artık.Adam pişkin bunu kendine hak görüyor. Sanırım artık aileniz arkanızda durur, destekler.Sorun sizde değil seviyordunuz ama sevginize layık değil.Yaptıklarını düşünerek motive olun ben öyle yapıyorum

Bir de lütfen güçlü durun çocuklarınızı düşünün duygusallığı bırakın hiç bu adam için üzülmeye değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…