• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak kandırılmak

Biri eşiniz olacak lavuğa eşin rızası olmadan kıyılan ikinci nikahın geçersiz olduğunu söylesin.
İlk aldatmada affedenlerin %99 u ne yazık ki yeniden aldatılıyor.
Hala neyini seviyorsunuz bu adamın ona vereceğiniz zerre sevginize yazık.
Boşanıp kızlarınızla yolunuza bakın.

Allah sizin gibi kadınlara akıl fikir versin ne diyelim. Öncelikle hani 20 yaşında ilk yaşadığınızı aldatma saymıyorsunuz ya; siz yapın bakalım eşiniz ne diyecek o zaman aldatma mıymış değil mi bir güzel anlarsınız. Bakın daha gencecikken eşiniz sizle yetinmeden başkalarının peşine düşmüş, boşanmamışsınız üstelik maddi açıdan kendinizi geliştirip iş güç sahibi olmak yerine üstüne iki çocuk daha yapmışsınız. Şimdide derdiniz sadece o kadın. Öncelikle kimse kimsenin evliliğinin bekçisi değil, size söz veren sadece eşiniz, evliliğinizi bitirende eşiniz önce bunu bir anlayın. Ayrıca kadın kadına bunu yapar mı muhabbeti saçma değil mi? Kadını erkeği mi var bu işin. Sizin ömrünüzü harcadığınız üç çocuk verdiğiniz adam yaptığını hata diye basitleştiriyorsunuz, sizi tanımayan elin kadını için nasıl yapar diye dövünüyorsunuz. Sizin kocanız acımamışken elin kadını neden acısın. Hiç karısı aldatınca karısının yaptığına hata diyip, bir adam başka bir adama bunu nasıp yapar diye dövünen adam gördünüz mü? Kadını erkeği yok bu işin, herkes özünde insan ve herkesin kendi ahlakı ya da ahlaksızlığı ve yaptığı sadece kendini bağlar, sonuçlarınada kendi katlanır. Evliliklerde her zaman iki kişiliktir ve evliliği sadece tarafların hataları yıkar. Sizin evliliğinizide başından beridir sadece eşiniz yıkmış. Ama siz onu bile görmek istemediğiniz gibi, üstünüze metres tutup, cici oğlunu gözünüze sokacak kadar size saygı duymayan adamı hala seviyorum diyebiliyorsunuz mesela. Bence kadın kadına bunu yapar diye dövünmek yerine , ben kendime bunu neden yapıyorum diye dövünmeye başlayın, zira sizin kendinize yaptığınızı kimse size yapmamış.
Siz benim nasıl bir yerde yssadığımı nereden biliyorsunuz ki ben boşanıyorum diye küçük abime rest çektim herkezi karsıma aldım herkez takmış çocuklarıma ilk kızım tedeavi ile oldu diğer kızlarım ikiz oldu zaten eşimi affettiğim yok göz yumduğum yok savunduğum yok evliliğimi eşim dediğim kişi yıktı dagıttı tek defiğim o kadın evli olduğunu bildiği bi adamla oldu tek derdim bu tarz yaşayan varsa fikir versin diye yazmak dı ama o kadar acımasız ve vijdansızsınız ki ben ilkokul mevzunuyum ailem okutmadı ev hanımıyım ve gerçekten kenar bi mahallede yaşıyorum cevreme kafa tutarak bu durumu yaşıyorum elimden tutan yok yardım eden yok bana fikir verecek biri olur mu diye yazdım o kadar bencil ve katı yazıyorsunuz ki empati duygusundan yoksul o veya başka bi kadın böyle kadınlar oldukça benim eşim gibi serefsizler kendini bi halt sanacaklar dedim gerçekten rabbim size akıl fikir ve vijdan versin

Biri eşiniz olacak lavuğa eşin rızası olmadan kıyılan ikinci nikahın geçersiz olduğunu söylesin.
İlk aldatmada affedenlerin %99 u ne yazık ki yeniden aldatılıyor.
Hala neyini seviyorsunuz bu adamın ona vereceğiniz zerre sevginize yazık.
Boşanıp kızlarınızla yolunuza bakın.
Tesekkürler

O kadın olmasada eşim beni aldatacaktı neden anlamıyormusunuz ki o ve onun gibi kadınlar yüzünden yuvalar yıkılıyor kadın evi için çırpınırken adamlar bu basit kadınlara gidiyor
E problem kocanızda işte niye kabul etmiyorsunuz bunu, o kadın olmasa başka kadın olacaktı.

Savunmuyorum asla ben bu tarz insaların bilerek evlilikleri bitirdiğini söylüyorum eşim olacak o şahıs sadece kızlarımın babası sıfatında ilerisi yok

Biz niye bu kadar anlatmak istiyoruz onu da bilmiyorum ama niye azicik bile anlamak istemiyorsunuz? 😁

Başka kadinlarin yuva yikma, evlilik bitirme gibi özel bir gücleri YOKKKKKK YOOOKKK.
Y
o
K

Bir kadin eşinize yanaşsa bile eşinizin bakmamasi, izin vermemesi lazim. Eşiniz baska kadin ariyorsa veya yanaşan kadina hayir ben evliyim demiyorsa sizin evlilik zaten BİTMİŞ kagit ustunde evlisiniz. Ama beni de alinyilayip yine "kadinlar canak tutuyor bilerek yuva yiktilar" yazacaksiniz. 😂 Bayilcam suralara

Offf çok sıkıldım ya neden anlamıyorsunuz 11 yılda sadece 2 kadına sahit oldum biriyle sadece telefonda konuşmuş diğerini sosyal medyadan bulmuş olay bu gerçekten çok acımasızsınız benim eşim suçlu beni o aldattı ama kadında evli olduğunu bildiği halde yanastı dedim
11 yılda 2 tanecik kadın bişey değil canıııım, ne olacak 🙄

Biz niye bu kadar anlatmak istiyoruz onu da bilmiyorum ama niye azicik bile anlamak istemiyorsunuz? 😁

Başka kadinlarin yuva yikma, evlilik bitirme gibi özel bir gücleri YOKKKKKK YOOOKKK.
Y
o
K

Bir kadin eşinize yanaşsa bile eşinizin bakmamasi, izin vermemesi lazim. Eşiniz baska kadin ariyorsa veya yanaşan kadina hayir ben evliyim demiyorsa sizin evlilik zaten BİTMİŞ kagit ustunde evlisiniz. Ama beni de alinyilayip yine "kadinlar canak tutuyor bilerek yuva yiktilar" yazacaksiniz. 😂 Bayilcam suralara
Dur o yazmadan ben yazayım, kadınlar çanak tutuyor, yuva yıkıcı pis mahlukatlar 😂

Bütün delilleri toplayıp geç olmadan tazminat davası açın. Öğrendikten 6 ay içinde yapmanız lazım bunu.
Ne düzelmesi Allah aşkınıza?? Her boşlukta olan kadınlarla yatıp kalkıp imam nikahı mı kıyıyor? Ayrıca ney boşluğuymuş bu pes.

Siz böyle kirayı ödüyor mutfak masrafını ödüyor diye kanın, boşanma davası bitsin bakalım neyi ödeyecek.

Eşinizin sizi aldatıp aldatmayacağı başka bir kadına bağlı demek. İpini koparıp etrafa saldıran kocalarınızın sizi aldatıp aldatmayacağı bir kadının ona dur demesine bağlı yani. Eşinizin asıldığı bir kadın ona hayır dese ve adam sizi aldatamasa sorun yok öyle mi? Sizi eskortla aldatsaydı, o kadın bana bunu nasıl yapar mı diyecektiniz? Bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor ama siz acaba benim düşüncelerimde mi bir yanlışlık var demiyorsunuz. Üstüne hakaret ve beddua ediyorsunuz.

Siz benim nasıl bir yerde yssadığımı nereden biliyorsunuz ki ben boşanıyorum diye küçük abime rest çektim herkezi karsıma aldım herkez takmış çocuklarıma ilk kızım tedeavi ile oldu diğer kızlarım ikiz oldu zaten eşimi affettiğim yok göz yumduğum yok savunduğum yok evliliğimi eşim dediğim kişi yıktı dagıttı tek defiğim o kadın evli olduğunu bildiği bi adamla oldu tek derdim bu tarz yaşayan varsa fikir versin diye yazmak dı ama o kadar acımasız ve vijdansızsınız ki ben ilkokul mevzunuyum ailem okutmadı ev hanımıyım ve gerçekten kenar bi mahallede yaşıyorum cevreme kafa tutarak bu durumu yaşıyorum elimden tutan yok yardım eden yok bana fikir verecek biri olur mu diye yazdım o kadar bencil ve katı yazıyorsunuz ki empati duygusundan yoksul o veya başka bi kadın böyle kadınlar oldukça benim eşim gibi serefsizler kendini bi halt sanacaklar dedim gerçekten rabbim size akıl fikir ve vijdan versin
İyi de siz bize ben şu şartlarda şöyle yaşıyorum şunları yaptım şimdi ne yapabilirim demedinizki
Buraya yardım istemek yada akıl danışmak için değil o kadına sövelim yalnızca onu suçlu ilan edelim diye konu açtınız

Meb
Ben 11 yıllık evli 3 kız annesiyim evliliğimin ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim eşim yalvardı özür diledi pişmanım dedi ve evlilik devam etti 2 yıl önce eşimin gizli ıntagram hesabını yakaladım kadınları eklemiş ve aşk ayrılık paylaşımları yapmış çok büyük kavga ettik bunalımda olduğunu benim ona uzak davrandığımı söyledi tartıştık falan söz hesabı kapattığını söyledi ama hesabını hiç kapatmamış oradan kendine bayan arkadaş arıyormuş geçen sene ocak ayında tekrar hesabını yakaladım ve bu sefer bi kadınla buluşup konuştuğunu öğrendim kıyamet koptu evden kovdum 1.5 ay ayrı yaşadık bu sürede pişmanım dedi falan filan araya aileler girdi bizi barıştırdılar adam eve geldi 4 gün sonra sehir dışında işim var dedi ve o gece gelmedi megerse o gün o kadına imam nikahı kıymaya gitmiş geceyi onunla geçirmiş ona ev açmış kafın 44 yaşında iki tane çocugu varmış eşim 36 yaşında ben kadına ıntagramdan yazdım ilk öğrendiğimde sen nasıl bi kadınsın evli barklı adamla konuşuyorsun diye numarasını buldum aradım bakmadı numarasını değiştirmiş neyse eşim beni 6 ay kandırmış iki evlilik yaşamış 6 ayda sadece 3 gece eve gelmedi hafta sonu onunla birlikte olup geliyormuş o kadının 20 yasındaki oğlunu abimin yanına işe katmış içimize kadar sokmuş bi şekilde öğrendim herşey ortaya çıktı aileler devreye girdi istemiyorum dedim eşim beni istemiyorsan 5 kuruş para yok dedi 2.5 ay para vermedi kirada oturuyorum bi şekilde kiramı ödedim şimdi kiramı ödüyor mutfak masrafınıda o hallediyor ben boşanma davası açtım boşanmak istemiyor çekişmeli açtım davamı ben eşimi çok seviyordum boşlukta gibi hissediyorum bu durum geçer mi acaba onca yalan dolanın acısı geçer mi bana herşey güzel olacak deyip gidip başka birine gizli nikah kıymış bu acı gerçekten geçer mi

o kadının 20 yasındaki oğlunu abimin yanına işe katmış içimize kadar sokmuş bi şekilde öğrendim herşey ortaya çıktı aileler devreye girdi istemiyorum dedim

Gerçekten siz bi kadınmısınız anlayamıyorum seri seri cocuk yapmadım sadece 3 tane evladım var ve boşanma kararı aldım abim şuan bunca şeye rağmen boşanıyorum diye bana düşman gidecek bi baba evim bile yok ve ayaklarımın üzerinde çocuklarım için yaşamaya çalışıyorum bu kadar vijdansız ve acımasız olmanızı ayakta alkışlıyorum

Abinizin sizin tarafınızı tutmasını mı bekliyordunuz ? Kadının oğluna iş verirken biliyormuş demek ki.

Kocanız melektir demiyorum. Ancak abiniz de evliyse; bu defa eşiniz , abinizin aldatmasının paravanı olabilir mi ? Abiniz de gerçekler ortaya çıkmasın diye size tepki gösteriyor olabilir.

Sadece kapatma olmamis ama kocani da kapmış bak.
Bu hakaret ve beddualari birak konu sahibi, bence bu konuyu da yavasca terk et ve kendin ile cocuklarinin hayrı üzerine düşün, davran.
Psikolojjn bozuk belli ama cocuklarinin saglikli anneye ihtiyaci var, onlar icin saglikli olmak zorundasin. Babadan gulmemisler , bir de annelerini kaybettirme onlara. O kadar kadinlara laf atiyorsun, ama sen de duzgun bir kadin ve anneysen bunu cocuklarina kanitlamak zorundasin.
Kocani kadinlardan uzak tutmak icin degil de gercekten annelik yapmak icin cocuk dogurduysan, onlarin basinda ol , onlari dusun. Dusundugun tek sey kadin oldugu icin yaziyorum bunlari.

Konu sahibi bana bir tanidigimi hatirlatti. Kadin kocasi tarafindan aldatilmisti ve adam bosanip aldattigiyla evlendi. Daha sonra asagilik adam evlendigi kadin hamileyken gelip gelip eski karisiyla beraber oluyordu. Kadin sirf ikinciye olan kini icin yapiyordu bunu. O kadn benim kocamla yatti, simdi bende onun kocasiyla yatip intikam aliyorum diyordu. Zaten kocasini affedebilcek mizactaydi ama gercekten yuzde elli de kadina inat yapiyordu bunu.
Yani biz saglikli insanlarin akli almiyor ama gercekten var bu kadar takintili ve hasta kadinlar. 🤷🏼‍♀️

Konu sahibi bence terapi de alabilirsin , yeter ki cocuklarinin basinda saglikli ve guclu bir anne olarak kal.

Tanıdığınızın son durumu ne oldu ? Adamı , o kadından boşatmayı hedefliyordu herhalde. Umarım bu mantık yüzünden kendi hayatı ziyan olup gitmemiştir.

Son düzenleme:
Meb
Ben 11 yıllık evli 3 kız annesiyim evliliğimin ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim eşim yalvardı özür diledi pişmanım dedi ve evlilik devam etti 2 yıl önce eşimin gizli ıntagram hesabını yakaladım kadınları eklemiş ve aşk ayrılık paylaşımları yapmış çok büyük kavga ettik bunalımda olduğunu benim ona uzak davrandığımı söyledi tartıştık falan söz hesabı kapattığını söyledi ama hesabını hiç kapatmamış oradan kendine bayan arkadaş arıyormuş geçen sene ocak ayında tekrar hesabını yakaladım ve bu sefer bi kadınla buluşup konuştuğunu öğrendim kıyamet koptu evden kovdum 1.5 ay ayrı yaşadık bu sürede pişmanım dedi falan filan araya aileler girdi bizi barıştırdılar adam eve geldi 4 gün sonra sehir dışında işim var dedi ve o gece gelmedi megerse o gün o kadına imam nikahı kıymaya gitmiş geceyi onunla geçirmiş ona ev açmış kafın 44 yaşında iki tane çocugu varmış eşim 36 yaşında ben kadına ıntagramdan yazdım ilk öğrendiğimde sen nasıl bi kadınsın evli barklı adamla konuşuyorsun diye numarasını buldum aradım bakmadı numarasını değiştirmiş neyse eşim beni 6 ay kandırmış iki evlilik yaşamış 6 ayda sadece 3 gece eve gelmedi hafta sonu onunla birlikte olup geliyormuş o kadının 20 yasındaki oğlunu abimin yanına işe katmış içimize kadar sokmuş bi şekilde öğrendim herşey ortaya çıktı aileler devreye girdi istemiyorum dedim eşim beni istemiyorsan 5 kuruş para yok dedi 2.5 ay para vermedi kirada oturuyorum bi şekilde kiramı ödedim şimdi kiramı ödüyor mutfak masrafınıda o hallediyor ben boşanma davası açtım boşanmak istemiyor çekişmeli açtım davamı ben eşimi çok seviyordum boşlukta gibi hissediyorum bu durum geçer mi acaba onca yalan dolanın acısı geçer mi bana herşey güzel olacak deyip gidip başka birine gizli nikah kıymış bu acı gerçekten geçer mi
Bu adamın suçuyla "devreye giren ailelerin suçu" bence eşit. İnsanlar o kadar bencil ki kadın boşanıp başlarına bela olacağına otursun 3 maymunu oynasın evde. Hele de çocuklu bir kadının boşanması onlar için felaket. Bu arada ailelerin devreye girmesine izin veren kadın da boşanmamak için yardım arıyordur kendine. Yani bakın ben istiyorum ama büyüklerimi kıramıyorum yersen.
Her şey güzel olacak demiş adam yalan söylememiş ki, kime güzel olacağını söylememiş o kadar. Kadından kadına nikahtan nikaha coşmuş güzel güzel.

Benim için ilki sonu yoktur ama hadi siz ilk ihanetinde affetmişsiniz, ikincide üçüncüde niye affettiniz? O kadar iğrenç ahlaksız bir adama niye iki çocuk daha verdiniz? Kocasını bu kadar saplantılı sevmek işte böyle hallere düşürür bir kadını. Kardeşim açık ki birbirinize göre değilsiniz. Ne eşiniz sizin ne de siz eşinizin isteklerine uygun değilsiniz. Israrla kavga kıyamet yıllarca bu adamla evli kalmanız ne kazandırdı size? İkiniz de utanmıyor musunuz kızlarınızın yüzüne bakmaya? Siz seviyorum deyin her seferinde barışın adamla, kızlarınız da bunu normal bir şey sansın.

Kusura bakmayın ama güvenilmezsiniz. Büyükleriniz yine bir hamle yapsa çekiverirsiniz dilekçenizi. Komşunun kocası yapsa adama neler söylerler, apartmanda bırak selamlaşmayı karşılaşmak bile istemezler ama kendi kocaları yapınca napim seviyorum der üstüne aynı yatağa girerler. Aldatanı çok gördük burada ama nikahlananı, hem de iki kez nikahlananı hiç duymadım.

Bir iki gün önce yine yazmıştım başka konuya, benim halam da böyle izini sürüp düzenli yakalardı eniştemi. Kadınla ikisini hakaretler edip paralayıp oradan mutfak alışverişine giderdi. Akşama normal aile gibi otururlardı yemeğe. Çocuk halimle bile tiksinirdim onlardan.

Ben eşim olacak o kişiye kızıyorum boşanıyorum yaptığının acıklaması yok zaten ama bi kadın bilerek isteyerek bi yuva yıkıyor böyle kadınlar böyle erkeklere prim verdikce çok yuva yıkılır
Asıl sizin gibi kadınlar böyle erkeklere prim verdikçe evlilikler yıkılıyor. İlk ihanette aldatmada kapının önüne konacağını tazminat nafaka ödeyeceğini bilen erkek bir daha düşünür. Değer mi evliliğimi düzenimi bitirmeye; çocuklarımı istediğim zaman değil kanunun belirleyeceği saatlerde görebileceğim, evde beni seven eşim varken ne diye maceraya gireyim der.
Kendisini her koşulda kabul edecek affedecek seviyorum diyecek bir kadın varsa yapar tabi.

Açıklar mısınız, kocanızla beraber olan kadınlar nasıl yıkıyor yuvanızı? Mafyadan adam tutup kocanızı kaçırtıp zorla nikah yapıp yatağa mı sokuyorlar? Hem de iki kadınla nikahlanmış. 20 yaşında hamile karısı varken "telefonla" aldatan adam 8 sene boyunca hiçbir şey yapmamış ama birden iki kadına nikah yapmış yersen. Kendinizi kandırmayın lütfen, siz yakalamamışsınızdır. Her çocukta "eve bağlarım çocuklarıyla ilgilenir vakit bulamaz onla bunla sürtmeye" planınız elinizde patlamış yazık o yavrulara.

Abiniz düşman olmuşsa alın çocuklarınızı gidin dayanın kapısına. Madem boşanmamı istemiyorsun biz de artık burada kalacağız sen bize bakacaksın ben o adamla aynı evde kalamam deyin.

Herkese de başınıza gelmez inşallah demeyin. Hepimizin başına gelebilir ama hepimiz kocamdır seviyorum söz verdi bir daha yapmıycakmış deyip oturmayız. Ne münasebet elalemin kadınlarıyla muhatap olmak. Benim de çocuklarım var. Eşimin başka bir kadın nedeniyle ayrılmak boşanmak istemesini üzülürüm ama kabul ederim. Buraya kadarmış çocuklarımız var kötü ayrılmayalım derim. Ama bırak iki kez nikahlanmayı fingirdeşmeyi, mesajını yakalasam acımam koyarım kapıya. Hem pastam dursun hem karnım doysun yok bende.

Offf çok sıkıldım ya neden anlamıyorsunuz 11 yılda sadece 2 kadına sahit oldum biriyle sadece telefonda konuşmuş diğerini sosyal medyadan bulmuş olay bu gerçekten çok acımasızsınız benim eşim suçlu beni o aldattı ama kadında evli olduğunu bildiği halde yanastı dedim
Kadınlarla konuştunuz mu, eşiniz evli olduğunu söylemiş mi, benim üç çocuğum karım var ama senle de düşüp kalkmak istiyorum demiş mi? Belki de, evli değilim boşandım ama çocuklarımı görmek için gidip geliyorum dedi?
O kadınlara da size yaptığı gibi yalan söylemiş olamaz mı, hatta eski eşim peşimi bırakmıyor çocuklarımı göstermemekle tehdit ediyor o yüzden resmi nikah yapamıyorum gel seninle Allah katında evlenelim demiş olamaz mı? Öbür taraftan bakıyorum; adam beni boşandım diye kandırdı, hatta oğlumu yanlarında işe soktu , arada bir çocuklarımı görmeye gidiyorum dedi ben de güvendim, evli olsa nasıl karısının abisinin yanına kadar bizi-oğlumu sokabilir dedim ama meğer evliymiş" olamaz mı?

Nedense üyeler destek bulamayınca konuya güncellemeler geliyor. İlk çocuk tedaviyle olmuş ama sonrakiler de ikiz gelmiş. Hani niye arka arkaya çocuk yaptın a cevap gibi olmuş. İstediğiniz kadar yazın, aklı başında her kadın sadece ama sadece kocasının suçlu olduğunu, isterse eskort hayat kadını olsun 3. kişinin değil de eşinin evliliğine ihanet ettiğini bilir. Çünkü adamın mayası çürüdüğü için o kadın olmazsa başkası olacağını bilir. Siz gidin biraz daha araştırma yapın, bir de çocuk çıkmasın üstüne.

Bir kaç sene önce Almanya'da trende bir kadının konuşmasına şahit olmuştum. Kadın ilkokul mezunu, kocası işçi olarak gelmiş ama kadını çoluk çocuk bırakmış geride. Kadının abileri adamı tehdit etmişler, ya gel ya da bunları götür ailene sahip çık seni delik deşik ederiz diye. Adam korkudan alıp götürmüş kadını ama Almanya'da başka bir kadınla yaşıyormuş. Kadın çıkarıp küçük bir Türkçe - Almanca sözlük gösterdi "ben bununla boşadım adamı, ne yol gösteren ne yardım eden oldu" diye tanıdıklarına beddua etti. Gitmiş resmi dairelere sözlükten koca - dövmek - çocuklar - aç kalmak - kelimelerini göstermiş memurlara. Kendisine bir tercüman bulmuşlar ve resmi işlemlerini yapabilmesi için avukat vermişler. Ben çocuklarımla büyüdüm bana onlar güç verdi, bu sözlükle boşadım kurtuldum bu adamdan dedi. Hem acıdım hem saygı duydum kadına.

Durumunuza çok üzüldüm anlıyorum sizi.Üç çocukla maddi destek olmadan boşanmak zor.Keşke üç çocuk yapmasaydınız diyeceğim ama olan olmuş artık.Adam pişkin bunu kendine hak görüyor. Sanırım artık aileniz arkanızda durur, destekler.Sorun sizde değil seviyordunuz ama sevginize layık değil.Yaptıklarını düşünerek motive olun ben öyle yapıyorum

Bir de lütfen güçlü durun çocuklarınızı düşünün duygusallığı bırakın hiç bu adam için üzülmeye değmez

Back
X