Aldatılmak kandırılmak

Smyr42_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2022
74
-69
1
35
Meb
Ben 11 yıllık evli 3 kız annesiyim evliliğimin ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim eşim yalvardı özür diledi pişmanım dedi ve evlilik devam etti 2 yıl önce eşimin gizli ıntagram hesabını yakaladım kadınları eklemiş ve aşk ayrılık paylaşımları yapmış çok büyük kavga ettik bunalımda olduğunu benim ona uzak davrandığımı söyledi tartıştık falan söz hesabı kapattığını söyledi ama hesabını hiç kapatmamış oradan kendine bayan arkadaş arıyormuş geçen sene ocak ayında tekrar hesabını yakaladım ve bu sefer bi kadınla buluşup konuştuğunu öğrendim kıyamet koptu evden kovdum 1.5 ay ayrı yaşadık bu sürede pişmanım dedi falan filan araya aileler girdi bizi barıştırdılar adam eve geldi 4 gün sonra sehir dışında işim var dedi ve o gece gelmedi megerse o gün o kadına imam nikahı kıymaya gitmiş geceyi onunla geçirmiş ona ev açmış kafın 44 yaşında iki tane çocugu varmış eşim 36 yaşında ben kadına ıntagramdan yazdım ilk öğrendiğimde sen nasıl bi kadınsın evli barklı adamla konuşuyorsun diye numarasını buldum aradım bakmadı numarasını değiştirmiş neyse eşim beni 6 ay kandırmış iki evlilik yaşamış 6 ayda sadece 3 gece eve gelmedi hafta sonu onunla birlikte olup geliyormuş o kadının 20 yasındaki oğlunu abimin yanına işe katmış içimize kadar sokmuş bi şekilde öğrendim herşey ortaya çıktı aileler devreye girdi istemiyorum dedim eşim beni istemiyorsan 5 kuruş para yok dedi 2.5 ay para vermedi kirada oturuyorum bi şekilde kiramı ödedim şimdi kiramı ödüyor mutfak masrafınıda o hallediyor ben boşanma davası açtım boşanmak istemiyor çekişmeli açtım davamı ben eşimi çok seviyordum boşlukta gibi hissediyorum bu durum geçer mi acaba onca yalan dolanın acısı geçer mi bana herşey güzel olacak deyip gidip başka birine gizli nikah kıymış bu acı gerçekten geçer mi

Bu nikahların hepsi geçersiz diyanet resmi nikah olmadan yasakladı kim kıyıyor hâlâ ya pes artık!!!!
Sorunuza gelince aldatıldığınızı kanıtlasanız maddi manevi tazminat davası açamaz mısınız acaba araştırdınız mı? Eşinizin (!) nefsi doymuyor maşallah gizli saklı geçersiz imam nikahlarıyla harem kuracak herhalde kendisine, Allah ıslah etsin. Kurtarın kendinizi bir an önce

Sonuç olarak şuan o herif nerde ?
boşanmak istemiyor,evin masraflarını karşılıyor,ayrılırsan para yok diyor sonuç ne ?
İstediği kadar bosanmasin herif aldatmayi bırak üstüne kuma getirmiş donuna kadar alırsın.
Bide seviyordum bosluktayim diyorsun bunu bu adam senden daha iyi biliyor ki defalarca aldatmış seni.
kendini toparla 3 evladın var nereye kadar böyle gidecek.bundan ayrılsa başka kadın bulacak.
bir anne metres hayatı yaşamayı nasıl kabul etmemeliyse aldatılmak da kabul etmemeli net !

Evli oldugunu bildiği halde buluşup konuşuyor bu çok mu normal acaba bi kadın bi anne kendine bunu nasıl yakıştırır ki
İyide bu kadının sorunu yakıştırmiski yapmış , siz de başka kadınlara yazan, başka kadınların koynundan çıkan adamı yakistirmissiniz kendinize, kadına yazıp adamın koynuna girmek çok garip.

Maddi manevi tazminat davası açtım

Şuan sözde annesigilde kalıyor sözde

Yazının biyerlerine esimi seviyorumu sıkıştrmazsaniz olmaz zaten, evlendiginizden beri aldatmis bu kisi sizi, neyini seviyorsunuz hala, nafakanizi sonuna kadar alin ama, baska turlu bir kurusuna minnet etmeyin calisin, kazanin hayatinizi devam ettirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…