Aldatıldım 6 aylık hamileyim 2. Bebeğime döner mi?

sildim bacim dogruldum.. cok haklisin davayi zaten actim.. gecinirimde.. tek düsündügüm cocuklar nasil büyo ablam böyle durumda ben onlarin piskolojisini düsünüyorum o yüzden cocuguyla görüssün istiyorum.. baska derdim yok yani.. ha kendime söylede güveniyorum.. buldugu kisi yerimi tutmayacak köpek gibi pisman olacak beni gördükce ama ulasamadikca.. ama dönüsü yok ben kendimi zaten sartladim.. ihaneti asla Kabul edemeyen bi kisilige sahibim ama evlilik cocuk isin icine girince bu kararlar öyle pat diye alinmiyo maalesef. ama aldim bizim olurumuz yok cünkü kafamda cok düsündüm dönse güvenemem sevemem. ailesi beni ikna etmeye calisiyo hepsi bu.. bende onun icin merak ettim, acaba bu sekilde olanlar ne zaman pisman oluyo diye.. ama olsada fayda yok bu saatten sonra.. ama köpek gibi kapima gelecegi günü iple cekiyorum ettiklerini ona yasatmak icin anliyomusun..

Günaydın.
Ben pişman olacağını sanmıyorum.
Adam kendi yolunu çizmiş zaten.
Hatta mutlu bir hayatı olur bence.
ben pek öyle düsünmüyorum.. cünkü neyin garantisi var? esim zor bi insan, bana sadik olmayan onami olcak karakterinde var.. parasiz mutlulukta olmaz.. bugün tandigin bi insanla tama iyi hos olabilir ama tanima asamasinda sevgililik asamasina bakarak gelecek sagliyamiyosun ki.. ona bakarsan bizde cok sevdik evlenmeden.. ama is cicim aylari gectikten sonra. benim kayinvalidem kendi ogluna seni kimse cekmez bu kiz cekiyo anca diyodu.. karakteri zor yani.. ve yeni olan hersey güzeldir hevesin gecene kadar.. ama bu 3 ay sürer ama 5 yil ama gecer cünkü hayat asktan ibaret degil ve en gec insan biriyle yasamaya baslayinca farkliliklar sorunlar ortaya cikiyo.. bu herkes icin gecerli benim icinde..

Seni çok iyi anlıyorum. Emin ol her şey yoluna girecek ama biraz zaman gerek çocukların babası nede olsa görecek elbette ama dediğim gibi bu tarz ilişkiler zamanla rayına girer. Sen onları düşünme kendini düşün sen iyi ol onlar zaten iyi olur. Bir çocuğun en büyük şansı güçlü bir annedir. İyi olacaksın

aynen bacim.. bende zaten öyle düsünüyorum sildim onu görmüyorum bile.. oda cikar ortaya eger öyle biseysede eger evliyse o kisi bu dahada migdesizlik.. 2 cocuklu dul dendi bilemiyorum.. kendi secimi.. ben inanki dönsün diye beklemiyorum..

Bu kadar karakter yoksunu bir adamın niye size dönmesini istiyorsunuz illa? Dönse çocuklarınıza ne kadar babalık yapabilecek? "Seni onun yokluğunda tatmin olmak için kullandım" diyen adamı döndüğünde mideniz nasıl kaldıracak?

Yapmayın etmeyin bu kadar aciz olmayın. Suç başka kadında değil sizin eşinizde bunu kabullenin. Bu kadın olmasa başka bir kadın olur, çünkü sizin eşinizin "gözü dışarıda". Bu aldatılmalarınızı kanıtlayıp açın boşanma davanızı, o çocuklarınıza yazık. Böyle bir babayı inanın onlar da kabul etmez.

aynen beni yipratanda acik olmamasi oldu.. söylesin diye cok ugrastim söyle defol git dedim söylemedi acik kapi tutuyodu bastan galiba.. baktiki ben herseyi ayirmaya basladim.. bana öfkelendi simdi o asla olmaz diyo.. yoksa bastan bana sana sabir et dediler dinlemedin onu yaptin bunu yaptin diye cok kizdi.. evden falan attirdim kilidi falan degistirdim.. kac defa da dedim niye sabir edeyim gönlü gecer gelir diyemi bunu beklemem diye.. oda ona daha cok yapisti iki tarafta elden gitmesin diye.. sadece sonucu merak ediyorum iste ne zaman pisman olacak.. cünkü biliyorum olcak karakterinde var..

sagol ablam insallah..

Ben yanlış mı okudum konuyu ???
Çocukla kocaya cezamı verilir çok tuhafsiniz gerçektende
Kocana ceza vermemissin aksine kendine ceza vermissin

Seni kullanıyorum diyen bi insan bozuntusundan nasıl tekrar hamile kalıp ona ceza oldu diye düşünebilirsiniz
Adamın umrunda sanki senin hamileliğin

bu sizin fikriniz. mantıklı bir insan sadece seni cinsel boşlukta kullandım diyen adamın yolunu beklemez. yani ben de evli ve çocuklu bir insan olarak empati yaparak böyle yorumluuyorum. ha siz de onun gibi düşünüyorsanız düşünmeseniz daha iyi

yok canim ya onlarda torunlari icin üzülüyo baska dertleri yok.. aman bana baksin falan diye.. kisinin yabanci olup olmadigini bilmiyoruzki.. ben ona bu saatten sonra bakmam zaten.. ailesi evden atiyo gitmiyo.. sanada gelmez hayir yok diyo.. öyle insanlar degil yani.. sürüncek bizde görecegiz diyo..

offf bacım belki de bu kadar sert bir üslupla konuşmamızın sebebi gözünü açmaktır? Çünkü yazdıklarından bakılırsa gözün açılmayacak gibi "bi cogunuz zaten dine bu kadar uzak olmasaniz belkide bu sekilde konusmazsiniz nedenmi.. ben bastan beri dönmesini istemiyorum dedim anlamasanizda" siz bu platformdan kimsenin dindar olup olmadığını anlayamazsınız dindar bir insan olup olmadığımı nerden biliyorsunuz? bu şekilde konuşamazsınız ayrıca DEFALARCA TEKRAR ETTİM BAŞTAN BERİ DÖNMESİNİ İSTEMİYORUM DİYORSUNUZ PROFİLİNİZDE "ÇARESİZİM HAMİLEYİM AYRILMAK İSTEMİYORUM DUA EDİN BANA LÜTFEN YAZIYORSUNUZ LÜTFEN BUNU AÇIKLAYABİLİR MİSİNİZ??????

ma bu adamın arkasında kuyruk var çocuklar eski karısı. Hangi normal kadın böyle bi ilişkide mutlu olur ki bunun süresi nedir?

Şunu yapmayın. Kendinize kuyruk demeyin.

Mutluluğunuzu pişman olmasına bağlamayın, hemen pişman olan var, aylar sonra yıllar sonra olan var, hiç pişman olmayıp mutlu mesut yaşayan da var. Siz mutluluğunuzu kendinize ve çocuklarınıza bağlayın. Bu adamın pişmanlığına değil. Yoksa sonsuza dek bekleme ihtimaliniz var.

Karşıdaki kadını suçlamayı bırakın da kendinize bakın isterseniz. Adam sizi kullandığını açık açık söylemiş, sizi aşağılamış ve buna rağmen size dönmesini bekliyorsunuz umutla.

canim ben iyim toparlandim.. dediklerinde cok haklisin.. kendimi bastan cok sucladim.. ama hata bende degil biliyorum ne yapsamda önüne gecemezdimki insanin icinde varsa birgün disa vuruyo cünkü.. buda onu yavas yavas fark ediyo zaten umursamadigimi.. ama ben onun süründügünü görmek istiyorum iste..

etmiycem güzelim inan..

bende öyle düsünüyorum.. ama zaten bizim bosanmamiz icin bi kac ay var yani.. dönecegi vakit bosanmis oluruz.. ozaman dönse bile ne sifatla dönsün.. bittikten sonra biter yani.. hani yeniden evleniriz kafasinda mi oluyo bunlar bilmiyorum ama olmaz yani..

Ya kardeşim yarısını da okusak tamamıni da okusak aynı..
Başlık da dahil kaç kere döner mi yazmışsın..
Bu saatten sonra dönse ne fark eder?
Köpek gibi pişman olsa ne fark eder?
Ayy kocacım çok pişman olmuş deyip koynuna mi alcan??
Adam açık açık seni kullanıyorum demiş..
Sen o kadına gidemedigini, seninle boş vaktini değerlendirdiğini bile bile adamın keyfini yapmışsın..
Bebeğini sağlıkla kucağına al ama bence sen adamın ne haltlar karıştırdığıni bile bile hamile kaldığin gün için pişman ol.
O olmaz belli..

oku anla sonra konus!

Bakin işte hala aynı şeyi söylüyorsunuz birde sizde onun gibi düşünüyorsunuz diyerek aklinizca eleştiriyorsunuz..Kadın yüz kere yazmış "dönmesini beklemiyorum ve istemiyorum!"diye.
Anlamadığınız nokta nedir bu durumda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…