Aldatıldım 6 aylık hamileyim 2. Bebeğime döner mi?

inşallah konu fakedir çünkü konu sahibesinin davranışlarını okudukça hayrete düşüyorum öncelikle arkadaşım dediğin gibi gerçekten insan anlamak istediğini anlar ama burada hariç burada senin dediklerine göre yorum yapılıyor sözde yanlış anlaşılmana sebep olan noktanın virgülün yeri de değil konunu tekrar tekrar okudum ve "Gideli 4 ay oldu sizce ne zaman pisman olur. Böyle olup dönen mutlu olan varmı?" yazmışsın başlığın bile 6 aylık hamileyim 2.bebeğime döner mi" buradan ne anlamamız gerekiyor SİZ ONUN DÖNMESİNİ BAL GİBİ DE BEKLİYORSUNUZ İNSANLAR ÜSTÜNÜZE GELDİĞİNDE KIVIRMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ ikinci olarak sizi kullandığını söyleyen sizi aldattığını bildiğiniz halde 2.çocuğa hamile kalıyorsunuz pes yani diyelim ki herif dönmedi doğan çocuğu babasız bir evde büyütmeye ne hakkınız var sırf geri dönsün diye çocuk yapmak ben bu kadar bencillik görmedim kocanız geldiğinde koşa koşa gitme niyetinizin olduğu yazıdan belli yani ne dersek boş ama bence boşanın

Konu sahibi eşinin dönmesini istiyor arkadaşlar.
Girip profiline bir bakın. Ayrılmak istemiyorum dua edin yazmış. Burada neden böyle konuşuyor anlamış değilim.
Zaten konu sahibinin aklı başında biri olduğunu da düşünmüyorum.
Ve uyuz olduğum bir konu; yapıyo ediyo yerine yapıyor ediyor kullanmamış olması. Daha türkçeye saygısı yok. Kendisine saygısı yok. Hatta böyle bir adama ikinci evladı verdiği için asla ve asla çocuklarına saygısı yok.
Deli ettin resmen sinirden.
Bize nasıl bosanirim, ne kadar tazminat alırım, bundan sonra hayatımi nasıl sürdürürum diye sormak yerine bana geri döner mi diye sormuş. Sen ne yaşarsan yaşa konu sahibi. Istersen kahrol. Hiç umrumda değilsin. Ama o çocuklar. Rabbim onları senden kurtarsın.

turk nikahi uluslar arasi gecerli canim.bi dava ac orda donuna kadr alirsn aldattgni ispat edersen.hatta bildgm kadaryla dovme gibi bi durum oldgnda sinir disi bile edilebliyo.hakkinda hayirlisi

Pişman olmaz olsa bile yeni sevgilisinden sıkılır başka sevgili arar ama sana dönmez çünkü kıymetini bilseydi en başta bilir böyle bir şerefsizlik yapmazdı. Alışmış kudurmuştan beterdir. Oldu mu şimdi?

Cocuklara uzuldum.
Hic bekleme oyle 6 ayda 1 senede Hatasini anlamasini. Hatasini anlayinca kabul edersen o da senin bilecegin is ne diyeyim. Zaten bugun donse 2 gune affedecegin belli.

- Beni cinsellik icin kullanmis.
- Hamile kaldim Allah'in sopasi yok.

Saka misiniz ben anlamadim?
Geri donse mideniz kaldiracak herhalde bu adami. Daha bir de donmesini bekliyorsunuz.

Evet ilgisiz bıraktım haklı diyosun adama
Burda binlerce kadın var ilgisizlik yaşayan hepsi aldatsın ozaman
Döner merak etme cılkı çıkmış bi evlilik dönsün diye bekleyen bi kadın
Beni napsam affederler diye düşünen bi koca.

@haticeakan da yurtdışında. iyi anlaşırsınız. dertleşin.

Son düzenleme:
Burada konu sahibi düşünme yetisini filan kaybetmemiş,sadece çok kırgın ve üzgün. Olayın onun açısından bakıldığında ne kadar zor olduğunu anlamiyorsaniz brnce siz düşünme yetinizi kaybetmissiniz.
Başlık ve konuya baktığımda bende kocasının geri dönmesini bekleyen güçsüz bir kadın olduğunu sanmıştım ama diğer yorumlarıni okuyunca demek istediğinin bu olmadığını anladım. Konu sahibi kendini pek ifade edememiş. Lütfen sizlerde üstüne gidip onu daha çok üzmeyin.

Pişman olurmu sorusunu sormayın konu sahibi.Bunu bilmeniz mümkün değil. Olabilirde olmayabilirde..ama hadi diyelim ki pişman oldu ve size dönmek istedi.Asla bunu kabul etmeyin.Ne sizi ne de çocuklarını hak etmiyor bu şer..siz.

Yüzsüzse ondan hevesini aldığı an dönecektir siz kabul edersenizde aynı hızla başka bi macera ayamaya başlayacaktır yani bu döngü bozulmaz maalesef

pardon da da allah iknizi islah etsin derken.. asil ben soklar icindeyim ne kadarda anlamadan ahkam kesmeye bos vakit degerlendirme yapmak icin yazmis olan insanlar var. sormadim farz edin.. ve bence sizler gidip seda sayani falan izleyin.. o kafada insalarsiniz resmen..
düsmez kalkmaz bir allah.. daha kac kisi dönmesini bekliyosunuz diye sorcak merak ediyorum.. kendi kafanizda kurdugunuz yada egonuzun veya suandaki oldugunuz durumdan dolayiki özgüveninize güvenerekten bi cogunuz öyle yorumlar yaziyoki.. asil ben size sasiyorum..
karsinizda herseye ragmen yuvasi yikilmis ve suan hamile bi insan var ya, sözlerinizi düsünerek secin biraz bi insani kirabileceginizi düsünerekten.. ah var allah var cünkü.. yok 3. cüyü yaparsin. ben zavalli buna umut baglamis veya planlamis kendini acindirmaya calisan biri degilim. biz suan zaten ayriyiz ve o yolda ilerliyoruz..
surda demek istedigimi anlayan 3-5 tane adam akilli bi insan var gerisi laf olsun diye konusan insani düsüncesizce yargilayan bi toplum var yani. ve sunuda fark ediyorumki, bi cogunuz zaten dine bu kadar uzak olmasaniz belkide bu sekilde konusmazsiniz nedenmi.. ben bastan beri dönmesini istemiyorum dedim anlamasanizda. ama ne olursa olsun insan yikici sözler kullanmamali böyle bi durumda kimseye karsi. allah bozgunculari sevmez unutmayin bu dünyasi icin yasayan bi toplumuz maalesef..
cünkü bende asla yapmaz etmez seviyor diyodum özgüveni yüksek ve cok alimli güzel bi insanim bugün istesem bulurum baskasini ama bi yuva kolay kurulmuyo bekara kari bosamak kolay derler cok dogru cocugu olmayan anlamaz. ben cok ugrastim anlamak icin dönsün diye cünkü insan basina gelmeyince anlamiyo cocuk insanin belini büke biliyo. ve allah bilir daha sonra yürüyüp yürümiycegini sanki hic etrafinizda böyle olanlar yok en kötü babalariniz bile analarinizi aldatmistir ama hala birliktedir. simdi bunu okuyan diycek ki dönsün diye ugrasiyo - HAYIR. sadece biraz bi düsünün ya yazarken. o agzinizdan cikan laflari tartin bence önce cünkü insan kinadigini yasamadan ölmüyo canlarim..

beni söyledikleriniz sadece anlamadiginiz icin sinir ediyo herkes kendince bi tarafa cekiyo cünkü..
siz yataginizdaki adamdan ne kadar eminsiniz? soruyorum size gizli yapani yokmu bunun?

bana 3. cocugu da yaparsiniz diyenler - nasil bi akil mantik anlamadim bilmeden konusanlar ama insan herkesi kendi gibi bilir.. kim bilir nasil bi karakter görüntü var bunu yazanlarin arkasinda merak ediyorum. ama bana su halimle bile talip cok canlarim koca gitmesin diye cocuk yapacak kadar zavalli degilim..
ama allah verdiysede sebeb olup aldiracak kadarda inancsiz degilim bazilari gibi..

Kadının ne kadar üzerine gitmişsiniz. Kadın HAMILE ya. Kimbilir duygusal açıdan ne durumda.
canim benim.. cok sagol senin gibi insan olani cok az.. ama üzülme ben atlattim derdim dönsün diye degi l..
yazilanlara da üzülmüyorum.. ama insan olan laflarini secerek konusur.. buda maalesef herkese göre degil..

ben biliyorum maddi yönden durumumun kötü olmayacagini korkum o degilki.. haci hoca da degil canim benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…