Aldatıldım 6 aylık hamileyim 2. Bebeğime döner mi?

Adam cocuklarini dusunmemis.Sizi mi dùsùnücekUmudunuzu kesin bosuna beklemeyin..Hem donse tekrar yapmicagi ne malum

Bu mesajdan sonra nasıl oluyor da dönmesini istemiyorsunuz? Dönerse mutlu olan var mi diyip dönmesini istememek de büyük saçmalık.
Bu evlilikten bir yere varilmaz en iyisi dava aç al haklarını ve bay bay de..
onu niye sordum biliyosun kayinvalidemler öyle istiyo ya.. ben ona dedim ama kalbim dogrulmaz icimden cikmaz umut baglama diye..

cok güldüm inan.. su son yazdiklarina.. ya ben öyle yazdimda benimkinin icinde olmasa zaten yapmazdi ben bilmiyomuyum. haci hocayi kayinvalidem öne sürdü bende ona bosuna umut baglama bu seylere dedim.. ben bile bile ikinciye hamile kalmadim o anda bilmiyodum ya nolur bi okuyun yazmadan..
sen resmen kendi hayatindaki energiyi atabilmek icin bos vakit degerlendirmesindesin.. hobbylerin yokmu güzelim.. sorduguma pisman ettiniz resmen.. ama bosuna dememisler..

ölüyü diriltmekten daha zor ne olabilir diye.. anlamayana anlatmak demis Hz. Isa..

OKUMADAN ANLAMADAN KENDI KAFALARINDA OLANLARA SADECE GÜLÜYORUM! HABERINIZ OLSUN!

aynen senin anladigindan ne diyim..

sagol ya allah senide bildigi gibi yapsin.. sanada diycek bi lafim yok yasamayan bilmez.. ozaman öyle yazdim evet ama insan ayni yerde kalmiyo.. neyin ne oldugunu bilmeden bi dengesizde sensing herhalde..

Sevgilisini de aldatsin, döner herhalde bacım tasalanma

aynen öyle canim.. sagol.. gelsinler canim sorun yok etme bulma dünyasi yarin ne olacagim demeli insan allah büyük

E eski konularınızda dua beklemişsiniz nolur kocam bana dönsün diye? Burada kimsenin sizin ayrılıp barışmanızdan bir çıkarı yok. Bekleseniz de boşa bekleyeceksiniz, o adam birden çok pişman olmuş vaziyetlerde gelmeyecek, gelse bile bir çıkarı olacak da öyle. İnsanlar sizin ve çocuklarınızın iyiliğini düşünerek yazıyor. Eski konularınız ve şimdiki "Döner mi?" başlığınızla söyledikleriniz çelişiyor. Az buçuk kendinize ve çocuklarınıza saygınız varsa ne dönmesini beklersiniz ne de yıllar sonra pişman olmasını.

aynen öyle.. zaten öyle bi niyetim yok.. ama ailesi bunun icin ugrasacaktir yani beni ikna etmek icin biliyorum..

Adam sizi aldatmış dönermi acaba diye birde bekliyorsunuz siz de bi garipsiniz bırakın ne hali varsa gorsun.dönse herşey eskisi gibi olabilecek mi acaba.?

dedigin gibi eski konu canim sen dünde kaldin mi mesela.. biliyorum kimsenin cikari olmadigini.. ama konusmasi yinede okadar kolay olmamali yani bilip bilmeden anlamadan dinlemeden..

sagol ya allah senide bildigi gibi yapsin.. sanada diycek bi lafim yok yasamayan bilmez.. ozaman öyle yazdim evet ama insan ayni yerde kalmiyo.. neyin ne oldugunu bilmeden bi dengesizde sensing herhalde..
Valla burdaki tek dengesiz sensin herhalde. Yazdıklarını bi oku bakalım. Adam senin gibi bir kadını aldatmissa iyi ki de aldatmış. Bunu da dedirttin bana. Senin gibi dengesiz bir kadını ne yapsın. Millete verip veristirecegine, size gülüyorum diyeceğine otur düşün ben ne yaptım da böyle oldu de.

bak bu güzel biliyomusun.. bu dedigini unutma seninde garantin yok.. ve bende cok kolay konusuyodum ama basina gelince anliyo insan iste.. af edersinde insan karni token acin halinden anlamaz..

vay be.. sagol allah sanada nasip eder insallah..

dedigin gibi eski konu canim sen dünde kaldin mi mesela.. biliyorum kimsenin cikari olmadigini.. ama konusmasi yinede okadar kolay olmamali yani bilip bilmeden anlamadan dinlemeden..

Evet o eski konu ama ilk mesajınızda beklenti içinde olduğunuzu sezdim. Şöyle bir beklenti de olabilir bu, insan bazen kendine yediremez onun da üzülmesini, pişman olmasını ister bu her aldatılan kadının başına gelebilen insani bir duygudur. Ama siz artık kendinizi düşünmemelisiniz, işin içinde çocuklarınıza da babalık yapamayacak bir adam var. Onları sağlıksız bir ortamda büyütmek istemezsiniz değil mi?

hepiniz dünde mi yasiyosunuz? ve evet dini bilginiz olup olmadigi yazdiklarinizdan belli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…