- 20 Ocak 2010
- 45.951
- 163.528
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi Mutsuzkadin2016
-
Kabul eden kim ki diyorsun.konu başlığını bir okurmusun.bu yüzden sana tepki gösterdik cnm.yoksa senin yanındayız.boyle bir pislikten kurtul.donsede bir tekme at kiçina.Olmiycam o yüzden dönmesinin bi anlamı yok annesine de dedim.. ama o beni ikna etmeye çalışıyo çocuklar var diye.. ama sanki yapan kim ki kabul etmeyin diyosun hem cinsimiz bu olmaz başkasını bulur dünyanın çivisi çıkmış bilerek..
ama büyük konuşmak istemiyorum. Çünkü Allah yanıltır.. onun için hayırlısı neyse o olsun.
Amin canım. Canım zaten biz boşanma yoluna girdik beklentim yok.. ama işte mutlu olanlar da oluyo ya ikinci evliliğinde. Bize bunu yaptı.. ben olacağını düşünmüyorum zaten olmasında.. Böyle iş bence yuva sahibi yeniden çocuk sahibi olmayı hak etmiyor.. çünkü benim yavrumu çok istedi ona rağmen babasiz bıraktı.. allah içimi biliyo birdaha çocuğu dahi olsa onada babalık yapamasin asla çünkü benim yavrumun da hakkıydı babasıyla büyümek...Canım seni çok iyi anlıyorum geri dönsün birlikte olalım diye değil seni bu halde bıraktı başka da kimseyle mutlu olamasın pişman olsun sürünsün diye bekliyorsun ki emin ol zaten öyle de olacaktır ama iş işten geçtikten sonra bende 6 aylık hamileyim ilk bebeğim eşimle 1 aydır ayrıyız boşanma davamız açıldı o da bebeğini arayıp sormuyor bile bende seninle aynı şeyleri düşünüp hissediyorum gün geçtikçe nefretim daha da artıyor en beter hallerini göreyim diye dua ediyorum bence biran önce bu adamdan kurtul çocuklarına odaklan böyle bi adamdan ne sana ne de çocuklarına fayda gelmez baksana ailesinin bile başını öne eğen bi adamdan ne beklenebilir ki Allah yardımcısı olsun hepimizin inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
okuyup okuyup şok oldum. sizin gibi 2 üye daha vardı bu sitede. bana onları anımsattınız hatta acaba onlardan biri mi tepki almamak için farklı bir nickle geldi dedim nedense.
burada yurtdışı yurtdışı diyen arkadaşlarım okuyordur umarım. demek ki bu işin mekanla, ülkeyle alakası yok. her yerde böyle karaktersiz adamlar, düşünme yetisini kaybetmiş kadınlar, mağdur-zavallı yavrular olabiliyormuş.
Allah ikinizi de ıslah etsin o çocukları feraha ulaştırsın inş.
Yapamaz zaten merak etme ağlayanın hiç bir şeyi gülene fayda etmez birlikte olduğu kadında evli olabilir o yüzden ailesinde kalıyor olabilir bu tarz insanlar rezilliklere alışkındır bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar tabi ki babasıyla büyümek hakkıydı ama böyle bi babayla büyümesindense sadece annesi ile büyümesi emin ol çok daha iyidir benim bir oğlum olacak Allah kısmet ederse o şerefsize baba demesindense onunla büyümesindense benimle ve ailemle büyümesi her durumda daha sağlıklı geliyor bana pişman olsun dönsün diye bekleme sakın bu sadece sana eziyet olur tamamen sil kafanda kabullen bundan sonra ki hayatını dimdik ayakta dur ona verebileceğin en büyük ceza bu emin ol benden ayrıldı da sürünüyor diye sevindirme o pislik herifiAmin canım. Canım zaten biz boşanma yoluna girdik beklentim yok.. ama işte mutlu olanlar da oluyo ya ikinci evliliğinde. Bize bunu yaptı.. ben olacağını düşünmüyorum zaten olmasında.. Böyle iş bence yuva sahibi yeniden çocuk sahibi olmayı hak etmiyor.. çünkü benim yavrumu çok istedi ona rağmen babasiz bıraktı.. allah içimi biliyo birdaha çocuğu dahi olsa onada babalık yapamasin asla çünkü benim yavrumun da hakkıydı babasıyla büyümek...
Aynen öyle öfkem onun düştüğünü görünce geçecek.. çünkü şuan çok emin emin konuşuyo beni sinir eden o.. zaten umrumda olmiycak biliyorum. İnan şuan bile değil. Başta tam bilmiyodum ama yapıyo diyodum engel olmaya bile çalışıyodum yani gittikten sonra döner hatadır diye çok çabaladım çocuklar için.. takip etmeye çalışıyodum. Ama gerçekten atlattım onla olduğunu biliyorum ve umrumda değil hatta ailesiyle de dargindim. Onlarında bi suçu yok konuştuk hal ettik sonuçta yavrularım babaannesi dedesi.. oraya gittim geçen.. eşim bozuldu.. yanımızda durmadı zaten duramaz.. onun için gitmedimi ona fahişelerle dolu bi hayat dilediğimi benle muhatap bile olmamasını söyledim.. babası da dedi karışamazsın gelenime o torunum annesi.. sen ne yaparsan yap diye.. gerçekten bitirdim yani yoksa kalkıp gidemezdim oraya.. ağlama sızlama faslını atlattım.. önüme bakıyorum.. bende bulurum birini sorun oda değilki daha mutlu olurum olmaz allah bilir. Ama çocuklarıma baba bulamam.. en azından onlara karşı olan vazifesini bi nebze olsun yerine getirsin istiyorum.. zamanla da bunun pişmanlığını anlar inşallah..Içinizdeki acınin ancak o mutlu olmazsa , pişman olursa geçeceğini sanıyorsunuz değil mi ?
Şimdi bunu hissetmeniz çok normal. Zamanla bu bile umrunuzda olmayacak.
Yavrularinizla , onurlu bir şekilde hayat kurmaya başlayacaksınız yaralariniz sarildikca.
Ha evet elbette çok pişman olacaktır insallah
Belki kadın evlidir bu yüzden onda kalmiyordur.
En kısa zamanda boşanma davası açın maddi manevi.Aldatma delilleri var mi elinizde ?
Ben sizi gayet iyi anladim esiniz muhakkak geri donecektir bu tur insanlar cok gördük ve yurtdisindaysan sunu unuttun galiba burdaki kadinlar ciddiyetten erkeklerin yaninda durmaz hevestir onlardaki kac yila kalmaz geri gelir e der bu kadin bni affeder cocuk var ortada der yine gider yapar yine gelir cocuk var ortada der ve sizde affedersiniz e cocuk var ortada dersiniz cocuklar hep bahane olur kocanizin aldatmasi sizin icin umarim siradan degildir ve affetmezsiniz insallah nafaka verir devlet size ev verir yardim eder muhtac olmazsiniz varsin bi pislikte eksik olsun cocuklarinizda size kin duymaz babalarina ne olursa olur bos verin ...Ya ben mi yanlış anlatıyorum anlamadım.. dönsün demiyorum ki. Merak ediyorum sadece böyle olupta pişman olanı varmı. Çünkü o çok emin. Ve bende şundan eminim onu kimse çekmez. Ben onun düştüğünü görmek istiyorum maddi manevi. Birde ortaya çıkmışken herşey niye ona gitmiyo da ailesinde kalıyo hala? Çocuklarını niye siliyo aldatan insan bunu anlamıyorum.. ona söyle bişey oluyo ikinci çocuk hesapta yoktu yani maddi açıdan çöküntü onun için.
Bu mesajdan sonra nasıl oluyor da dönmesini istemiyorsunuz? Dönerse mutlu olan var mi diyip dönmesini istememek de büyük saçmalık.Gideli 4 ay oldu sizce ne zaman pisman olur. Böyle olup dönen mutlu olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?