Aldatıldım 6 aylık hamileyim 2. Bebeğime döner mi?

Görüştürmeyin değil zaten. Dua edin de o istemesin demiştim. çünkü bir baba figürü olarak da çok içi açıcı gelmedi bana.
anliyorum senide.. ama iliskiler farklidir canim.. ikili iliskide farklidir.. baba cocukta.. kardes iliskiside.. cocugunu gercekten cok seviyodu belki o yönde allah yüzüne bakar onlarin.. baska beklentim yok zaten.

Valla sizin ilk düşünmeniz gereken çocuklarınız ve geleceginiz pess doğrusu . Siz bir avukata gidin ve boşanma aşamasında tazminat ve nafaka konusunda harakete geçin . Bende almanyada yaşıyorum ve buradaki kanunlar kadını ve çocugu ön planda koruyor vakit kaybetmeden avukata gidin . Ister pişman olsun ister olması bu onun problemin . Geri dönse bile gene sizi aldatır hemde defalarca aldatır işte bundan emin olun .

Kimsenin pişman olmasını isteme. pisman olacak insan bu kadar ilerisini yapmaz.
Amaaaa madem pişman olmasını istiyorsun Seda Diker in telepati çalışması var. Yapmak istersen ve internette bulamazsan atarım sana. En azından içindeki duyguları atar negatif enerjiden bosalirsin.
Güzel bir çalışma. Ben eşimle kavga ettiğimde bir iki defa yapıyorum hemen özür diliyor gelip. Çünkü çalışma esnasında sen ona tüm duygularını haykırıyorsun karşına alıp. Hayali olarak karşına alıyorsun tabi ki
Senin söylediklerini duymuyor ama beyin frekansı anlıyor. Vs..
Ama bunu yapsan ve özür dilerse bile sana geleceği garanti değil. Sadece biraz için sogur.

Bu yazdıklarınızdan eşinizle tekrar biraraya gelmek istediğinizi çıkarıyorum.Normal karşılıyorum çünkü bazı insanlar acı çekmekten hoşlanır.

sagol ya allah senide bildigi gibi yapsin.. sanada diycek bi lafim yok yasamayan bilmez.. ozaman öyle yazdim evet ama insan ayni yerde kalmiyo.. neyin ne oldugunu bilmeden bi dengesizde sensing herhalde..
ya siz kim oluyorsunuz da beddua edebiliyorsunuz Allah seni bildiği gibi yapsın falan ne hakla beddua ediyorsunuz?

onuda cok önce yazmistim.. anlam veremiyorum

ya siz kim oluyorsunuz da beddua edebiliyorsunuz Allah seni bildiği gibi yapsın falan ne hakla beddua ediyorsunuz?
Canım onları bana yazmıştı.
Konu sahibinin kafası karışık. Hamile olduğu için hormonlar da tavan.
Boşver. Biz diyeceğimizi dedik. Ister uygular ister uygulamaz.

zaten hersey acildi.. döncek bisey yokki

hepiniz dünde mi yasiyosunuz? ve evet dini bilginiz olup olmadigi yazdiklarinizdan belli..
off bu size son yorum yazışım çok sıktınız ama iyi kıvırıyorsunuz helal bildiğini yap eleştilere de açık değilseniz burda derdinizi paylaşmayın ayrıca dünde yaşamak ne alaka profiline bakıyorum ayrılmak istemediğinizi yazmışsınız burda da beni yanlış anlıyorsunuz öyle demek istemedim falan bla bla bla sadece şunu diyebileceğim bencilsiniz

Ayy bana da atar mısınız o çalışmayı? Merak ettim dinlemek isterim bende..

İlk çocuğun kaç yaşında konu sahibi merak ettim. Kocanın seni aldattığını bilmeden 2.bebeğe hamile kalmışsın anladığım kadarıyla yoksa korunurdun sanırım.Üzülme bir kapı açar Allah sana.

Canım onları bana yazmıştı.
Konu sahibinin kafası karışık. Hamile olduğu için hormonlar da tavan.
Boşver. Biz diyeceğimizi dedik. Ister uygular ister uygulamaz.
kafam karisik degil canim.. ama sendin galib otur düsün hak etmissin niye aldatildin diyen.. yani hemcimsin olarak aldatilmanin sebebini bende göre biliyosun ya ona kizdim.. cünkü yapan insanin icinde varsa buna ne engel olabilir soruyorum sana. bugünümüzde dünyaca ünlü 90-60-90 mankenler aldatilmiyo mu? herseyleri var rahat mi batiyo.. yani aldatilmanin kaynagi bence aldatilan tarafta yatmiyo.. o yüzden kizdim sana.. elbette ki benimde hatalarim olmustur belki ama aldatmanin sence bi gecerliligi var mi her ne olursa olsun? insan ne yaparsa kendine yapar bacim..
ben gayet toparlandim merak etme.. demek istedigim sadece anlamadan okumadan yazanlar varya onlari allaha havale ediyorum cünkü.. sizin yazdiginiz gibi olay baska bi boyut aliyo.. yok bilerek hamile kalmis falan. ben cok sonra ögrendim ve benle olduktan sonra bana seni kullaniyorum dedi.. ne yapa bilirim. insan esinden böyle bisey beklemiyosa olan olmussa neyi degistire bilirsin?
cocugumu aldirmadim cünkü allah korkusu var icimde.. bu benim kararim o döner diye yapmadim.. yavruma kardes olur diyo benim icin cok zor olacak bir ken ikiyle ortada kalmak ama ben buna gögüs gelebilirim.. ve sonra onlarla mutlu olacak olan benim.. o bize uzaktan bakmakla yetincek.. belki mutlu olur belki olmaz allah bilir ama evlatlarindan oldu bu ona en büyük ceza.. insanin kanindan canindan ötesi yok cünkü.. ben bunu baska adamada degismem kimseyede.. sadece isterimki birazcik pisman olur akli basina gelir onlara görüsür insallah..

aynen öyle bacim ki korunmami esim istemiyo zaten ben istemistim.. cünkü hemen ikinci cocugu düsünmüyodum ilk cocugum daha 1 yasinda.. onun icin diyorum ya haberim yoktu böyle bisey yapip yapacagindan.. bana hersey normalmis gibi davraniyodu.. sadece son zamanlarda durgunlasmiti uzaklasmaya baslamisti onuda anladigimda gec olmustu zaten.

Pardon da, kimse eski eşi ve çocukları var diye mutsuz olmak zorunda değil. Gayet de mutlu olabilir.
Maddi gücü azalacak diye de dert etmek zorunda değil.

Düşünceleriniz de çok tuhaf. Hiç etkilenmedim o yüzden.
Ve hala adam döner mi derdi pes!

nerde yaziyo o cok merak ettim.. profil diyip duruyosunuz ya.. ben bu sayfada herseyi bulamiyorum sorun o.. ama sizin sorununuz beni anlamamak..

olani var mi ben merak ediyorum.. cevremde hep olmayani var cünkü.. ve esimin bu yaptigina göre bence olamiycak cünkü dürüstce gitmediki..

Bebegi aldirsaydin ya ne gunahi var bi de onu kullanarak kocani elde etme niyetindesin gunah yaa evliliğinden emin olmadan cocuk yapip sonra bu cocuklara ne olacak diye düşünmek yerine kendini dusunuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…