Aldatıldım 6 aylık hamileyim 2. Bebeğime döner mi?

Ben aha inanırım; ama içimden bir ses sizin mevzuda dönmeyecek diyor hatta mutlu olacak o kadınla yüksek ihtimal, belki ölürken hatırlayıp bi helallik alsaydım der. Niye o kadının evine değil de ailesinin yanına gitti demişsin, adam o kadınla evlenecek ailesinin de gönlünü etmeye çalışıyor, biliyor ki edecektir de yoksa direkt ona giderdi. Olan da sana olmuş, ne maddi ne manevi ona bir zararı yok bu durumun, en azından sana olan kadar bir zarar olmayacak ona.

Keşke okudugumuzu anladık mı bölümü de olsa :kahve:
Konu sahibi Allah yardimcin olsun dönse bile kabul etme kesinlikle birak ne hali varsa görsün önüne bak çocuklarını büyüt
Öyle bi adamdan kocalik bekleme seni istemiyorum diyen bi adam benim için bitmiştir de yoluna bak

Son düzenleme:
Bakin işte hala aynı şeyi söylüyorsunuz birde sizde onun gibi düşünüyorsunuz diyerek aklinizca eleştiriyorsunuz..Kadın yüz kere yazmış "dönmesini beklemiyorum ve istemiyorum!"diye.
Anlamadığınız nokta nedir bu durumda??

konun başlığı bile o şekilde. tepkiler gelince her zaman ki gibi ben öyle demek istemedim moduna giriyor konu sahipleri. tabi sizi inandırabildiyse ne iyi . konuyu saptırmak istemiyorum. iyi günler.

bak bu güzel biliyomusun.. bu dedigini unutma seninde garantin yok.. ve bende cok kolay konusuyodum ama basina gelince anliyo insan iste.. af edersinde insan karni token acin halinden anlamaz..

yok unutmam tabi ki. rızkı veren Allah yani. o işe yaramaz adamdan gelen onun olsun. ben dişimi tırnağıma takarımda böyle adamın yolunu gözlemem. çalışmak güzeldir. hele de emek verilerek elde edileni çok başkadır.

aynen öyle bacim ki korunmami esim istemiyo zaten ben istemistim.. cünkü hemen ikinci cocugu düsünmüyodum ilk cocugum daha 1 yasinda.. onun icin diyorum ya haberim yoktu böyle bisey yapip yapacagindan.. bana hersey normalmis gibi davraniyodu.. sadece son zamanlarda durgunlasmiti uzaklasmaya baslamisti onuda anladigimda gec olmustu zaten.
Anlıyorum seni canım çok zor.Demek ki seni aldattığı sırada aynı zamanda herşey yolundaymış gibi davranıp seni hamile bırakmış. 12 yıllık evlisin galiba.Bir insan bunca yıllık karısına çocuklarına bunu yapar mı ya.Çocuklarından da utanmamıs adam

ben pek öyle düsünmüyorum.. cünkü neyin garantisi var? esim zor bi insan, bana sadik olmayan onami olcak karakterinde var.. parasiz mutlulukta olmaz.. bugün tandigin bi insanla tama iyi hos olabilir ama tanima asamasinda sevgililik asamasina bakarak gelecek sagliyamiyosun ki.. ona bakarsan bizde cok sevdik evlenmeden.. ama is cicim aylari gectikten sonra. benim kayinvalidem kendi ogluna seni kimse cekmez bu kiz cekiyo anca diyodu.. karakteri zor yani.. ve yeni olan hersey güzeldir hevesin gecene kadar.. ama bu 3 ay sürer ama 5 yil ama gecer cünkü hayat asktan ibaret degil ve en gec insan biriyle yasamaya baslayinca farkliliklar sorunlar ortaya cikiyo.. bu herkes icin gecerli benim icinde..
Herkesin düşüncesi farklı tabii.
İnsanlar birilerini sever, sevgi biter, başkasına yönelir.
Elbette bu kadınla da işler yolunda gitmeyebilir o zaman yeniden arayışa başlar.
Zaten normal olan bu değil midir?
Neden sevmediği halde bir ilişkiye devam eder ki bir insan?

Valla dönsün diye beklemenize sastim kaldım. Neden acaba diye merak ediyorum açıkçası? Aileniz destek olmuyomu? Tabii çaresizlik diye birşey var büyük konuşmamak gerek ama bence çöpe atın gitsin bu pisligi! !

Birde o kadını biraksa bile size dönmez bence. Başkasını bulur. "Sizi" bitirmis kafasında gibi duruyor

konun başlığı bile o şekilde. tepkiler gelince her zaman ki gibi ben öyle demek istemedim moduna giriyor konu sahipleri. tabi sizi inandırabildiyse ne iyi . konuyu saptırmak istemiyorum. iyi günler.
Bilemiyorum hiç kimsenin gerçekten ne düşündüğünü bilemeyiz. Ne yazıyorsa o doğrultuda bizde yorum yapıyoruz. Daha sonraki yazdıklarına bakarak kocasının dönmesini istemediğini düşündüm. Yanıliyorsam ben birşey kaybetmem o kaybeder o kadar şey yazdık. Yanılmıyorsam ne ala..
Sizede iyi günler.

İnsan böyle durumlarda aldatılsa bile ondan başkası olamayacağını düşünebilir.Fakat bu tamamen ihanete uğramış olmanın verdiği bir güvensizlik.İnan aynen böyle.Seni terk edince kendini değersiz hissediyorsun.Güvenin sarsılıyor.Sana dönersebu güven yeniden gelecek sanırsın.Ama sana dönmesinin ve senin onu affetmenin daha çok sorun yaratabileceği ihtimalinide düşün.Sevgiyle kal...

Çok karışık yazmışsınız anlamaya çalıştım ama bunca olan bitenden sora dönüp dönmeyeceğini değil de bundan sonra hayatınızı nasıl düzene koyacağınızı düşünün.
Nafaka her neyse alın ve onu kafanızdan atmaya bakın. Çünkü anladığım kadarıyla çocuklarla da ilgisi yok.
Onu düşünüp durmayın yolunuzu çizin çocuklarınızla.

Bacim sen iyimisin sevene can feda sevmeyene Elveda demiş şakır abimiz
Anlıyorum çocuklar insanın boynunu çok bukuyor da bu kadar da korkak olmayın
Bende aldatildim git dedim o gitmedi tükendi dedim o herseyi düzelticem dedi ilk ve son şans dedi ki oylede yapıyor sevmiyormus um köpek gibi yoksa niye affediym ama kusura kalma seninki gibi bide zeytinyağlık yapsa canına okurdum

M Mutsuzkadin2016 ilk mesajınızda herkesin anladığı anlam çıkıyor açıkcası bende öyle anladım. hatta sonra profilinizde yazana da baktım daha önceki konularınıza da göz gezdirdim. ve söylemek istediğinizi ancak o zaman daha net anladım... kötü günler geçirmişsiniz, severek evlendiğiniz adamsizi aldatmış evi terk etmiş, üstelik ilk çocuğunuza anladığım kadarıyla zorlu bir süreçten sonra kavuşmuşken ikinci hamileliğiniz daha spontene olmuş, anlamamanız da doğal tabi bu yüzden; aralık ayında 5 aylık hamile olduğunuzu ve eşinizin 2,5-3 aydır evi terk ettiğini yazmışsınız....

Allah yardımcınız olsun yaşadıklarınız zor.... sizi tatile gönderip eşyalarını taşıması vs. oldukça kötü zamanlar yaşamışsınız. ve hatta tek başınıza çocuk büyütmekten de ürkmüş olabilirsiniz, babalarına düşman olmalarını istememiş de olabilirsiniz... hepsi doğal... şimdi biraz daha toparlamışsınız anladığım kadarıyla, inşallah bundan sonrası daha kolay geçer.

şahsi fikrim bence onun bulunduğu ortamlara yani ailesinin evine falan siz gitmeyin. buradaki bende dahil herkes gibi o zat-ı muhterem de kendisinden ayrılmak istemediğinizi düşünecektir, kendisini görmek için gittiğinizi bile düşünebilir. annesi babası torunlarını sizin evinizde görsün, sizin evinizde sevsin. görüp seveceklerse.... ayrıca eski kvniz ile eski kocanız hakkında konuşmayın bence, öyle hacı hoca işleri vs. sakat işler...

ha pişman olur mu, sürünür mü kısmına gelince, çok mutlu olup mutlu olan da var, pişman olanda... ne olacağıyla ilgilenmeyin, şimdi çok zor gelebilir bu söylediğim onu kötü durumda görmek isteyebilirsiniz elbette ama inşallah kötü halini BİLE görmek zorunda kalmazsınız... o kadar ayrı bir hayatınız olur...

nerde yaziyo o cok merak ettim.. profil diyip duruyosunuz ya.. ben bu sayfada herseyi bulamiyorum sorun o.. ama sizin sorununuz beni anlamamak..
ya her seferinde cevap yazmayacağım diyorum ama kendime engel olamıyorum nerede yazdığını merak mı ediyorsunuz ahahahah hiç güleceğim yoktu hanımefendi farkında mısınız bahsettiğim profil sizin profiliniz mesajlarınızda yazıyor yani siz yazmışsınız bu kadar saf ayağına yatmak pes doğrusu vallahi pes

Canım sen belliki çocuk hamilelik derken kocanı ihmal etmişssin baya ki doğum sonrası erkekler biz kadınlar gibi olamıyor , evet babalığa hevesli olsalarda ilgi tamamen bebeğe yöneldiğinde o kendini boşlukta hissediyor , kadınların en zor görevi ise burda başlıyor ikiye bölünmek bebeğede kocayada aynı ilgiyi gösterebilmek . erkekler bizlerden daha güçlü görünseleerde aslında bizden daa çok ilgiye sevgiye muhtaçlar. Hee tabiki bu durum onu haklı çıkarmıyor . Alıp seni karşısına konuşması gerekirken , sana kinlenmiş içine atmış ve intikam alırcasına başka kadına yönelmiş hatta bütün olayların sebebinide çocukları olarak görüyorki onlardanda vazgeçmiş . Maalesefki bazı erkekler baba olma sorumluluğunu taşıyamıyor sadece çocuğu yapma işi hoşlarına gidiyor . sen istiyorsunki pişman olsun o kadınlada mutlu olmasın , pişmanlığını göreyim. elbetteki pişman olcak , gelen gideni herzaman aratır bunu unutma. Ama aradan baya zaman geçmesi lazım. o aradan geçen zamandada sen zaten yaralarını sarmış , ve çocuklarında büyümüş olacak . hamile karısını ve daha 1 yaşında çocuğunu bırakıp başka kadına gidebilen birinde vicdan aramaya bile gerek yok . Senin ah etmene gerek yokki , iki tane meleğini hayattayken böyle şerefsizce ortada bıraktığı için ilahi adalet bişeyleri ona tam gösterecek. Bİ programda izlemiştim hala hatılaryınca tüylerim diken diken olur. hamileyken eşi terk ediyor bayanı yıllarcada gelmiyor , bu sırada çocuk doğuyor büyüyor ama adamdan hiç haber yok . birgün çocuk odasından fırlayıp anne babam odada diyor , kadın çocuğun psikolojisinin bozulduğunu sanıyor , ertesi gün üç gece üstüste aynı rüyayı görüyor eski eşi rüyasında ona BEN ÖLDÜM BENİ BURADA RAHAT YATIRMIYOLAR SANA YAPTIKLARIMDAN NOLUR BENİ AFFET diyor . kadın araştırıyorki eski eşi gerçekten trafik kazasında ölmüş . hamile bir kadını bırakıp giden bir adamı ne yer ne gök kabul eder mi ? bu yaşanmış bişey programda yaşayan kadın anlattı çok etkilenmiştim. Lütfen canım sende çocuklarına sarıl , nafaka olarak donuna kadar al , inşallah eşinin aileside destek olur sana , zaman herşeyin ilacı .. O adam döner mi diye bekleme dönsede asla affetme , o sorumluluk sahibi , iyi bir baba olsaydı . ne yaşarsa yaşasın senle mutlu olmasada diyelimki sen ilgisizdin hatalıydın vs. yinede sana bunu yapması kabul edilebilcek bişey değil . boşanmanın bile bir adabı ahlakı vardır. çocukların büyüsün seninde karşına seni anlayacak biri çıkar elbet . Ama o adama dönüp daha fazla seni ezmesine müsade etme , o sadece kendini ve uçkurunu düşünen bencilin teki. biraz uzun yazdım , ama üzüldüm durumuna bende hamileyim şuan insan daha hassas oluyor . çok zor yaşadıkların ama dualarımda olacaksın. Allah yar ve yardımcın olsun...

Bir önceki konunuzu okudum çoook üzüldüm.Bu konunuzda bambaşka bir karakter yaratmışsınız.Sizi yanlış anladım.Allah yardımcınız olsun.Pislik kocanızıda Allah ıslah etsin.İkinci çocuk için daha dikkatli olmalıydınız,zaten zor bir dönemden geçiyorsunuz iki bebek sizi daha çok yıpratacak, inşallah daha büyük bir çıkmaza girmezsiniz.Allah yardımcınız olsun.

sizden ışık görürse, yüz bulursa döner. Döner ama yalnız değil, "kuma"nızı da getirir yanında.

Allah yardımcınız olsun , valla bence pişman olur döner de ama aradan biraz zaman geçmesi ve sizin onu ruhen bırakmanız lazım, önünüze bakın ve budan sonra neler yapabileceğinizi düşünün (kocanızla ilgili değil tabii ki) gelecekle ilgili, çocuklarınız için.. zaten dönse de kabul etmeyin böyle bir adamı, Allah önce insanın içine merhamet vicdan versin, siz bu durumdayken ,arkasına bile dönüp bakmayan bir adamdan bundan sonra ne bekliyorsunuz ki, sanki geri dönüp iyi bir adam mı olacak ? hayır tabii ki, onda vicdan yok vicdan ! en önemli şey, evet çocuğunuz olduğunda ihmel etmiş te olabilirsiniz ama illa başka kadına mı gitmesi gerekiyordu, otursun konuşsun derdini anlatsın , belki siz kendinizi toparlayacaktınız, belki hiç farkında olmadan yaptığınız şeyler vardı, ama o bırakın sizi aldatmayı, çocuklarını bile düşünmüyor ki.. Allah ıslah etsin onu da, diğer kadından hiç bahsetmiyorum bile, yazık o da ayrı bir zavallı

Back