Canım sen belliki çocuk hamilelik derken kocanı ihmal etmişssin baya ki doğum sonrası erkekler biz kadınlar gibi olamıyor , evet babalığa hevesli olsalarda ilgi tamamen bebeğe yöneldiğinde o kendini boşlukta hissediyor , kadınların en zor görevi ise burda başlıyor ikiye bölünmek bebeğede kocayada aynı ilgiyi gösterebilmek . erkekler bizlerden daha güçlü görünseleerde aslında bizden daa çok ilgiye sevgiye muhtaçlar. Hee tabiki bu durum onu haklı çıkarmıyor . Alıp seni karşısına konuşması gerekirken , sana kinlenmiş içine atmış ve intikam alırcasına başka kadına yönelmiş hatta bütün olayların sebebinide çocukları olarak görüyorki onlardanda vazgeçmiş . Maalesefki bazı erkekler baba olma sorumluluğunu taşıyamıyor sadece çocuğu yapma işi hoşlarına gidiyor . sen istiyorsunki pişman olsun o kadınlada mutlu olmasın , pişmanlığını göreyim. elbetteki pişman olcak , gelen gideni herzaman aratır bunu unutma. Ama aradan baya zaman geçmesi lazım. o aradan geçen zamandada sen zaten yaralarını sarmış , ve çocuklarında büyümüş olacak . hamile karısını ve daha 1 yaşında çocuğunu bırakıp başka kadına gidebilen birinde vicdan aramaya bile gerek yok . Senin ah etmene gerek yokki , iki tane meleğini hayattayken böyle şerefsizce ortada bıraktığı için ilahi adalet bişeyleri ona tam gösterecek. Bİ programda izlemiştim hala hatılaryınca tüylerim diken diken olur. hamileyken eşi terk ediyor bayanı yıllarcada gelmiyor , bu sırada çocuk doğuyor büyüyor ama adamdan hiç haber yok . birgün çocuk odasından fırlayıp anne babam odada diyor , kadın çocuğun psikolojisinin bozulduğunu sanıyor , ertesi gün üç gece üstüste aynı rüyayı görüyor eski eşi rüyasında ona BEN ÖLDÜM BENİ BURADA RAHAT YATIRMIYOLAR SANA YAPTIKLARIMDAN NOLUR BENİ AFFET diyor . kadın araştırıyorki eski eşi gerçekten trafik kazasında ölmüş . hamile bir kadını bırakıp giden bir adamı ne yer ne gök kabul eder mi ? bu yaşanmış bişey programda yaşayan kadın anlattı çok etkilenmiştim. Lütfen canım sende çocuklarına sarıl , nafaka olarak donuna kadar al , inşallah eşinin aileside destek olur sana , zaman herşeyin ilacı .. O adam döner mi diye bekleme dönsede asla affetme , o sorumluluk sahibi , iyi bir baba olsaydı . ne yaşarsa yaşasın senle mutlu olmasada diyelimki sen ilgisizdin hatalıydın vs. yinede sana bunu yapması kabul edilebilcek bişey değil . boşanmanın bile bir adabı ahlakı vardır. çocukların büyüsün seninde karşına seni anlayacak biri çıkar elbet . Ama o adama dönüp daha fazla seni ezmesine müsade etme , o sadece kendini ve uçkurunu düşünen bencilin teki. biraz uzun yazdım , ama üzüldüm durumuna bende hamileyim şuan insan daha hassas oluyor . çok zor yaşadıkların ama dualarımda olacaksın. Allah yar ve yardımcın olsun...