- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.786
- 133
- Konu Sahibi Mutsuzkadin2016
-
Bizden uzak Allaha yakin olsun artik..cok üzücü bi durum cocugun icin..
Bakin işte hala aynı şeyi söylüyorsunuz birde sizde onun gibi düşünüyorsunuz diyerek aklinizca eleştiriyorsunuz..Kadın yüz kere yazmış "dönmesini beklemiyorum ve istemiyorum!"diye.
Anlamadığınız nokta nedir bu durumda??
bak bu güzel biliyomusun.. bu dedigini unutma seninde garantin yok.. ve bende cok kolay konusuyodum ama basina gelince anliyo insan iste.. af edersinde insan karni token acin halinden anlamaz..
Anlıyorum seni canım çok zor.Demek ki seni aldattığı sırada aynı zamanda herşey yolundaymış gibi davranıp seni hamile bırakmış. 12 yıllık evlisin galiba.Bir insan bunca yıllık karısına çocuklarına bunu yapar mı ya.Çocuklarından da utanmamıs adamaynen öyle bacim ki korunmami esim istemiyo zaten ben istemistim.. cünkü hemen ikinci cocugu düsünmüyodum ilk cocugum daha 1 yasinda.. onun icin diyorum ya haberim yoktu böyle bisey yapip yapacagindan.. bana hersey normalmis gibi davraniyodu.. sadece son zamanlarda durgunlasmiti uzaklasmaya baslamisti onuda anladigimda gec olmustu zaten.
Herkesin düşüncesi farklı tabii.ben pek öyle düsünmüyorum.. cünkü neyin garantisi var? esim zor bi insan, bana sadik olmayan onami olcak karakterinde var.. parasiz mutlulukta olmaz.. bugün tandigin bi insanla tama iyi hos olabilir ama tanima asamasinda sevgililik asamasina bakarak gelecek sagliyamiyosun ki.. ona bakarsan bizde cok sevdik evlenmeden.. ama is cicim aylari gectikten sonra. benim kayinvalidem kendi ogluna seni kimse cekmez bu kiz cekiyo anca diyodu.. karakteri zor yani.. ve yeni olan hersey güzeldir hevesin gecene kadar.. ama bu 3 ay sürer ama 5 yil ama gecer cünkü hayat asktan ibaret degil ve en gec insan biriyle yasamaya baslayinca farkliliklar sorunlar ortaya cikiyo.. bu herkes icin gecerli benim icinde..
Bilemiyorum hiç kimsenin gerçekten ne düşündüğünü bilemeyiz. Ne yazıyorsa o doğrultuda bizde yorum yapıyoruz. Daha sonraki yazdıklarına bakarak kocasının dönmesini istemediğini düşündüm. Yanıliyorsam ben birşey kaybetmem o kaybeder o kadar şey yazdık. Yanılmıyorsam ne ala..konun başlığı bile o şekilde. tepkiler gelince her zaman ki gibi ben öyle demek istemedim moduna giriyor konu sahipleri. tabi sizi inandırabildiyse ne iyi . konuyu saptırmak istemiyorum. iyi günler.
ya her seferinde cevap yazmayacağım diyorum ama kendime engel olamıyorum nerede yazdığını merak mı ediyorsunuz ahahahah hiç güleceğim yoktu hanımefendi farkında mısınız bahsettiğim profil sizin profiliniz mesajlarınızda yazıyor yani siz yazmışsınız bu kadar saf ayağına yatmak pes doğrusu vallahi pesnerde yaziyo o cok merak ettim.. profil diyip duruyosunuz ya.. ben bu sayfada herseyi bulamiyorum sorun o.. ama sizin sorununuz beni anlamamak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?