okuyup okuyup şok oldum. sizin gibi 2 üye daha vardı bu sitede. bana onları anımsattınız hatta acaba onlardan biri mi tepki almamak için farklı bir nickle geldi dedim nedense.
burada yurtdışı yurtdışı diyen arkadaşlarım okuyordur umarım. demek ki bu işin mekanla, ülkeyle alakası yok. her yerde böyle karaktersiz adamlar, düşünme yetisini kaybetmiş kadınlar, mağdur-zavallı yavrular olabiliyormuş.
Allah ikinizi de ıslah etsin o çocukları feraha ulaştırsın inş.
pardon da da allah iknizi islah etsin derken.. asil ben soklar icindeyim ne kadarda anlamadan ahkam kesmeye bos vakit degerlendirme yapmak icin yazmis olan insanlar var. sormadim farz edin.. ve bence sizler gidip seda sayani falan izleyin.. o kafada insalarsiniz resmen..
düsmez kalkmaz bir allah.. daha kac kisi dönmesini bekliyosunuz diye sorcak merak ediyorum.. kendi kafanizda kurdugunuz yada egonuzun veya suandaki oldugunuz durumdan dolayiki özgüveninize güvenerekten bi cogunuz öyle yorumlar yaziyoki.. asil ben size sasiyorum..
karsinizda herseye ragmen yuvasi yikilmis ve suan hamile bi insan var ya, sözlerinizi düsünerek secin biraz bi insani kirabileceginizi düsünerekten.. ah var allah var cünkü.. yok 3. cüyü yaparsin. ben zavalli buna umut baglamis veya planlamis kendini acindirmaya calisan biri degilim. biz suan zaten ayriyiz ve o yolda ilerliyoruz..
surda demek istedigimi anlayan 3-5 tane adam akilli bi insan var gerisi laf olsun diye konusan insani düsüncesizce yargilayan bi toplum var yani. ve sunuda fark ediyorumki, bi cogunuz zaten dine bu kadar uzak olmasaniz belkide bu sekilde konusmazsiniz nedenmi.. ben bastan beri dönmesini istemiyorum dedim anlamasanizda. ama ne olursa olsun insan yikici sözler kullanmamali böyle bi durumda kimseye karsi. allah bozgunculari sevmez unutmayin bu dünyasi icin yasayan bi toplumuz maalesef..
cünkü bende asla yapmaz etmez seviyor diyodum özgüveni yüksek ve cok alimli güzel bi insanim bugün istesem bulurum baskasini ama bi yuva kolay kurulmuyo bekara kari bosamak kolay derler cok dogru cocugu olmayan anlamaz. ben cok ugrastim anlamak icin dönsün diye cünkü insan basina gelmeyince anlamiyo cocuk insanin belini büke biliyo. ve allah bilir daha sonra yürüyüp yürümiycegini sanki hic etrafinizda böyle olanlar yok en kötü babalariniz bile analarinizi aldatmistir ama hala birliktedir. simdi bunu okuyan diycek ki dönsün diye ugrasiyo - HAYIR. sadece biraz bi düsünün ya yazarken. o agzinizdan cikan laflari tartin bence önce cünkü insan kinadigini yasamadan ölmüyo canlarim..
beni söyledikleriniz sadece anlamadiginiz icin sinir ediyo herkes kendince bi tarafa cekiyo cünkü..
siz yataginizdaki adamdan ne kadar eminsiniz? soruyorum size gizli yapani yokmu bunun?
bana 3. cocugu da yaparsiniz diyenler - nasil bi akil mantik anlamadim bilmeden konusanlar ama insan herkesi kendi gibi bilir.. kim bilir nasil bi karakter görüntü var bunu yazanlarin arkasinda merak ediyorum. ama bana su halimle bile talip cok canlarim koca gitmesin diye cocuk yapacak kadar zavalli degilim..
ama allah verdiysede sebeb olup aldiracak kadarda inancsiz degilim bazilari gibi..