• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım 6 aylık hamileyim 2. Bebeğime döner mi?

inşallah konu fakedir çünkü konu sahibesinin davranışlarını okudukça hayrete düşüyorum öncelikle arkadaşım dediğin gibi gerçekten insan anlamak istediğini anlar ama burada hariç burada senin dediklerine göre yorum yapılıyor sözde yanlış anlaşılmana sebep olan noktanın virgülün yeri de değil konunu tekrar tekrar okudum ve "Gideli 4 ay oldu sizce ne zaman pisman olur. Böyle olup dönen mutlu olan varmı?" yazmışsın başlığın bile 6 aylık hamileyim 2.bebeğime döner mi" buradan ne anlamamız gerekiyor SİZ ONUN DÖNMESİNİ BAL GİBİ DE BEKLİYORSUNUZ İNSANLAR ÜSTÜNÜZE GELDİĞİNDE KIVIRMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ ikinci olarak sizi kullandığını söyleyen sizi aldattığını bildiğiniz halde 2.çocuğa hamile kalıyorsunuz pes yani diyelim ki herif dönmedi doğan çocuğu babasız bir evde büyütmeye ne hakkınız var sırf geri dönsün diye çocuk yapmak ben bu kadar bencillik görmedim kocanız geldiğinde koşa koşa gitme niyetinizin olduğu yazıdan belli yani ne dersek boş :ukala: ama bence boşanın

Konu sahibi eşinin dönmesini istiyor arkadaşlar.
Girip profiline bir bakın. Ayrılmak istemiyorum dua edin yazmış. Burada neden böyle konuşuyor anlamış değilim.
Zaten konu sahibinin aklı başında biri olduğunu da düşünmüyorum.
Ve uyuz olduğum bir konu; yapıyo ediyo yerine yapıyor ediyor kullanmamış olması. Daha türkçeye saygısı yok. Kendisine saygısı yok. Hatta böyle bir adama ikinci evladı verdiği için asla ve asla çocuklarına saygısı yok.
Deli ettin resmen sinirden.
Bize nasıl bosanirim, ne kadar tazminat alırım, bundan sonra hayatımi nasıl sürdürürum diye sormak yerine bana geri döner mi diye sormuş. Sen ne yaşarsan yaşa konu sahibi. Istersen kahrol. Hiç umrumda değilsin. Ama o çocuklar. Rabbim onları senden kurtarsın.

Slm arkadaşlar, daha öncede yazmıştım eşim beni çok adı bi şekilde bırakmıştı oyuna getirip. Haklı çıktınız aldatıyomus kılıfmıs herşey, ama neden bu pislik çocuğundan geçti. Hep mi böyle olur? Birde şuan 2. ye hamileyim. Tahminen 6 aylık bi ilişkisi var, en sonunda sevdiğim güvendim insana kaçtım dedi ama annesi babasında kalıyo.. onlar suratına tükürmüs hani yoktu böyle bişey inkar ediyodun diye başını egiyomus ama bana karşı öyle farklıki. Yaptığından zerre pişmanlık duymuyo ailesi evden defol diyo gitmiyo. Peki neden gitmiyo biz yurt dışındayız yani yasal olarak bi geçerliliği yok bişey kaybetmiyomus boşanma aşamasında. Hala beni suçluyo hakaret ediyor hatta allah katında bile kendini haklı görüyo bana allahın adını sen ağzına alma diyo o derece. Ve suan medeniyetten anlasmaktan bahsediyo düsünün. Anası babası baştan bana inanmadı oğlumu sen kaçırdın diyip durdu yapmaz dediler, şimdi kendileri öğrenmiş oğlum hatalı ikisininde belasını versin Allah diyolar. Çok kötü olacak sonu cenazeme bile gelmesin diyolar. Yarın af edersin bugün öfkelisin dedim annesine yok dedi benim torunlarıma ortada bıraktı onları kim koruyacak dedi. Samimi olduklarını düşünüyorum çünkü insan evladı için şakada olsa beddua etmez allah tutturur helede ana babanın kini. Neyse merak ettiğim şu, herkes diyoki dönecektir. Annesi ve ben pek ihtimal vermiyoruz en azından geç olmadan anlamıycak tir bizce yani boşanmandan. Kayınvalidem diyoki hocaya falan gidelim allah ıslah etsin. Dedim anne bu tutulmuş elinde oynatıyor bunu öyle bi beklentim de yok artık. Kader dedim yanlış yolda kader değil dedi. Bana onla tartisma diyo tatlı dile kanar diyo. Gideli 4 ay oldu sizce ne zaman pisman olur. Böyle olup dönen mutlu olan varmı? Ha tek suçum da onun değerini bilmemisim, çocuktan sonra ilgisiz kaldı suçum bu, kayınvalidem kendi şahit bu diyo sebeb değil onun bu şekilde bi hata yapmasına. Ve biz bu dünyaya aşk için gelmişiz aşk karşılıksız sevmekmiş. Ama acik acik gidemiyo onada hep ailesi yokken falan kaciyo bu nasil bisey ya. Sizce mutlu olur mu benim çok canımı yaktı hamile hamile ahımı aldı? Ve hamile kalmam bi mucize çünkü benle ona gidemediği zamanı cinsellik olarak değerlendirmiş bana seni kullanıyorum demişti ve hamile kaldım allahın sopası yok işte.. ben onu çok sevdim eşim zor bi insan herşeyiyle, 12 sene geçirdik çok severek evlendik birde diyorum baştan parayı düşünmüyodu mutlu olmak istiyorum diyodu. Şimdi tükürdüklerini yalamaya başladı ama beni asla istemiyo diye yırtınıyor. Düşünseniz ya karşımdaki insan kusura evli çocuklu adamı ayartmis biri, peki bu adam nafaka ödemek zorunda kalçak maddi gücü yarıya düşecek. Bu kişi sizce onu tutar mı? Büyük konuşmak istemiyorum ama bu adamın arkasında kuyruk var çocuklar eski karısı. Hangi normal kadın böyle bi ilişkide mutlu olur ki bunun süresi nedir?
turk nikahi uluslar arasi gecerli canim.bi dava ac orda donuna kadr alirsn aldattgni ispat edersen.hatta bildgm kadaryla dovme gibi bi durum oldgnda sinir disi bile edilebliyo.hakkinda hayirlisi

Ben pişman olurmu mutlu olur mu böyle bu insan diye merak ediyorum...dönerse istiyorum demedim ki.. Böyle olanları biliyomusunuz diye merak ettim.. çünkü bi insan yaptığının yanlış olupta bu kadar emin olmasına şaşırıyorum ben çünkü hiç bişeyin garantisi yok ki

Pişman olmaz olsa bile yeni sevgilisinden sıkılır başka sevgili arar ama sana dönmez çünkü kıymetini bilseydi en başta bilir böyle bir şerefsizlik yapmazdı. Alışmış kudurmuştan beterdir. Oldu mu şimdi?

Slm arkadaşlar, daha öncede yazmıştım eşim beni çok adı bi şekilde bırakmıştı oyuna getirip. Haklı çıktınız aldatıyomus kılıfmıs herşey, ama neden bu pislik çocuğundan geçti. Hep mi böyle olur? Birde şuan 2. ye hamileyim. Tahminen 6 aylık bi ilişkisi var, en sonunda sevdiğim güvendim insana kaçtım dedi ama annesi babasında kalıyo.. onlar suratına tükürmüs hani yoktu böyle bişey inkar ediyodun diye başını egiyomus ama bana karşı öyle farklıki. Yaptığından zerre pişmanlık duymuyo ailesi evden defol diyo gitmiyo. Peki neden gitmiyo biz yurt dışındayız yani yasal olarak bi geçerliliği yok bişey kaybetmiyomus boşanma aşamasında. Hala beni suçluyo hakaret ediyor hatta allah katında bile kendini haklı görüyo bana allahın adını sen ağzına alma diyo o derece. Ve suan medeniyetten anlasmaktan bahsediyo düsünün. Anası babası baştan bana inanmadı oğlumu sen kaçırdın diyip durdu yapmaz dediler, şimdi kendileri öğrenmiş oğlum hatalı ikisininde belasını versin Allah diyolar. Çok kötü olacak sonu cenazeme bile gelmesin diyolar. Yarın af edersin bugün öfkelisin dedim annesine yok dedi benim torunlarıma ortada bıraktı onları kim koruyacak dedi. Samimi olduklarını düşünüyorum çünkü insan evladı için şakada olsa beddua etmez allah tutturur helede ana babanın kini. Neyse merak ettiğim şu, herkes diyoki dönecektir. Annesi ve ben pek ihtimal vermiyoruz en azından geç olmadan anlamıycak tir bizce yani boşanmandan. Kayınvalidem diyoki hocaya falan gidelim allah ıslah etsin. Dedim anne bu tutulmuş elinde oynatıyor bunu öyle bi beklentim de yok artık. Kader dedim yanlış yolda kader değil dedi. Bana onla tartisma diyo tatlı dile kanar diyo. Gideli 4 ay oldu sizce ne zaman pisman olur. Böyle olup dönen mutlu olan varmı? Ha tek suçum da onun değerini bilmemisim, çocuktan sonra ilgisiz kaldı suçum bu, kayınvalidem kendi şahit bu diyo sebeb değil onun bu şekilde bi hata yapmasına. Ve biz bu dünyaya aşk için gelmişiz aşk karşılıksız sevmekmiş. Ama acik acik gidemiyo onada hep ailesi yokken falan kaciyo bu nasil bisey ya. Sizce mutlu olur mu benim çok canımı yaktı hamile hamile ahımı aldı? Ve hamile kalmam bi mucize çünkü benle ona gidemediği zamanı cinsellik olarak değerlendirmiş bana seni kullanıyorum demişti ve hamile kaldım allahın sopası yok işte.. ben onu çok sevdim eşim zor bi insan herşeyiyle, 12 sene geçirdik çok severek evlendik birde diyorum baştan parayı düşünmüyodu mutlu olmak istiyorum diyodu. Şimdi tükürdüklerini yalamaya başladı ama beni asla istemiyo diye yırtınıyor. Düşünseniz ya karşımdaki insan kusura evli çocuklu adamı ayartmis biri, peki bu adam nafaka ödemek zorunda kalçak maddi gücü yarıya düşecek. Bu kişi sizce onu tutar mı? Büyük konuşmak istemiyorum ama bu adamın arkasında kuyruk var çocuklar eski karısı. Hangi normal kadın böyle bi ilişkide mutlu olur ki bunun süresi nedir?
Cocuklara uzuldum.
Hic bekleme oyle 6 ayda 1 senede Hatasini anlamasini. Hatasini anlayinca kabul edersen o da senin bilecegin is ne diyeyim. Zaten bugun donse 2 gune affedecegin belli.

- Beni cinsellik icin kullanmis.
- Hamile kaldim Allah'in sopasi yok.

Saka misiniz ben anlamadim?
Geri donse mideniz kaldiracak herhalde bu adami. Daha bir de donmesini bekliyorsunuz.

Evet ilgisiz bıraktım haklı diyosun adama
Burda binlerce kadın var ilgisizlik yaşayan hepsi aldatsın ozaman
Döner merak etme cılkı çıkmış bi evlilik dönsün diye bekleyen bi kadın
Beni napsam affederler diye düşünen bi koca.

Aynen öyle öfkem onun düştüğünü görünce geçecek.. çünkü şuan çok emin emin konuşuyo beni sinir eden o.. zaten umrumda olmiycak biliyorum. İnan şuan bile değil. Başta tam bilmiyodum ama yapıyo diyodum engel olmaya bile çalışıyodum yani gittikten sonra döner hatadır diye çok çabaladım çocuklar için.. takip etmeye çalışıyodum. Ama gerçekten atlattım onla olduğunu biliyorum ve umrumda değil hatta ailesiyle de dargindim. Onlarında bi suçu yok konuştuk hal ettik sonuçta yavrularım babaannesi dedesi.. oraya gittim geçen.. eşim bozuldu.. yanımızda durmadı zaten duramaz.. onun için gitmedimi ona fahişelerle dolu bi hayat dilediğimi benle muhatap bile olmamasını söyledim.. babası da dedi karışamazsın gelenime o torunum annesi.. sen ne yaparsan yap diye.. gerçekten bitirdim yani yoksa kalkıp gidemezdim oraya.. ağlama sızlama faslını atlattım.. önüme bakıyorum.. bende bulurum birini sorun oda değilki daha mutlu olurum olmaz allah bilir. Ama çocuklarıma baba bulamam.. en azından onlara karşı olan vazifesini bi nebze olsun yerine getirsin istiyorum.. zamanla da bunun pişmanlığını anlar inşallah..
@haticeakan da yurtdışında. iyi anlaşırsınız. dertleşin.

Son düzenleme:
okuyup okuyup şok oldum. sizin gibi 2 üye daha vardı bu sitede. bana onları anımsattınız hatta acaba onlardan biri mi tepki almamak için farklı bir nickle geldi dedim nedense.
burada yurtdışı yurtdışı diyen arkadaşlarım okuyordur umarım. demek ki bu işin mekanla, ülkeyle alakası yok. her yerde böyle karaktersiz adamlar, düşünme yetisini kaybetmiş kadınlar, mağdur-zavallı yavrular olabiliyormuş.
Allah ikinizi de ıslah etsin o çocukları feraha ulaştırsın inş.
Burada konu sahibi düşünme yetisini filan kaybetmemiş,sadece çok kırgın ve üzgün. Olayın onun açısından bakıldığında ne kadar zor olduğunu anlamiyorsaniz brnce siz düşünme yetinizi kaybetmissiniz.
Başlık ve konuya baktığımda bende kocasının geri dönmesini bekleyen güçsüz bir kadın olduğunu sanmıştım ama diğer yorumlarıni okuyunca demek istediğinin bu olmadığını anladım. Konu sahibi kendini pek ifade edememiş. Lütfen sizlerde üstüne gidip onu daha çok üzmeyin.

Pişman olurmu sorusunu sormayın konu sahibi.Bunu bilmeniz mümkün değil. Olabilirde olmayabilirde..ama hadi diyelim ki pişman oldu ve size dönmek istedi.Asla bunu kabul etmeyin.Ne sizi ne de çocuklarını hak etmiyor bu şer..siz.

Ya ben mi yanlış anlatıyorum anlamadım.. dönsün demiyorum ki. Merak ediyorum sadece böyle olupta pişman olanı varmı. Çünkü o çok emin. Ve bende şundan eminim onu kimse çekmez. Ben onun düştüğünü görmek istiyorum maddi manevi. Birde ortaya çıkmışken herşey niye ona gitmiyo da ailesinde kalıyo hala? Çocuklarını niye siliyo aldatan insan bunu anlamıyorum.. ona söyle bişey oluyo ikinci çocuk hesapta yoktu yani maddi açıdan çöküntü onun için.
Yüzsüzse ondan hevesini aldığı an dönecektir siz kabul edersenizde aynı hızla başka bi macera ayamaya başlayacaktır yani bu döngü bozulmaz maalesef:KK12:

okuyup okuyup şok oldum. sizin gibi 2 üye daha vardı bu sitede. bana onları anımsattınız hatta acaba onlardan biri mi tepki almamak için farklı bir nickle geldi dedim nedense.
burada yurtdışı yurtdışı diyen arkadaşlarım okuyordur umarım. demek ki bu işin mekanla, ülkeyle alakası yok. her yerde böyle karaktersiz adamlar, düşünme yetisini kaybetmiş kadınlar, mağdur-zavallı yavrular olabiliyormuş.
Allah ikinizi de ıslah etsin o çocukları feraha ulaştırsın inş.
pardon da da allah iknizi islah etsin derken.. asil ben soklar icindeyim ne kadarda anlamadan ahkam kesmeye bos vakit degerlendirme yapmak icin yazmis olan insanlar var. sormadim farz edin.. ve bence sizler gidip seda sayani falan izleyin.. o kafada insalarsiniz resmen..
düsmez kalkmaz bir allah.. daha kac kisi dönmesini bekliyosunuz diye sorcak merak ediyorum.. kendi kafanizda kurdugunuz yada egonuzun veya suandaki oldugunuz durumdan dolayiki özgüveninize güvenerekten bi cogunuz öyle yorumlar yaziyoki.. asil ben size sasiyorum..
karsinizda herseye ragmen yuvasi yikilmis ve suan hamile bi insan var ya, sözlerinizi düsünerek secin biraz bi insani kirabileceginizi düsünerekten.. ah var allah var cünkü.. yok 3. cüyü yaparsin. ben zavalli buna umut baglamis veya planlamis kendini acindirmaya calisan biri degilim. biz suan zaten ayriyiz ve o yolda ilerliyoruz..
surda demek istedigimi anlayan 3-5 tane adam akilli bi insan var gerisi laf olsun diye konusan insani düsüncesizce yargilayan bi toplum var yani. ve sunuda fark ediyorumki, bi cogunuz zaten dine bu kadar uzak olmasaniz belkide bu sekilde konusmazsiniz nedenmi.. ben bastan beri dönmesini istemiyorum dedim anlamasanizda. ama ne olursa olsun insan yikici sözler kullanmamali böyle bi durumda kimseye karsi. allah bozgunculari sevmez unutmayin bu dünyasi icin yasayan bi toplumuz maalesef..
cünkü bende asla yapmaz etmez seviyor diyodum özgüveni yüksek ve cok alimli güzel bi insanim bugün istesem bulurum baskasini ama bi yuva kolay kurulmuyo bekara kari bosamak kolay derler cok dogru cocugu olmayan anlamaz. ben cok ugrastim anlamak icin dönsün diye cünkü insan basina gelmeyince anlamiyo cocuk insanin belini büke biliyo. ve allah bilir daha sonra yürüyüp yürümiycegini sanki hic etrafinizda böyle olanlar yok en kötü babalariniz bile analarinizi aldatmistir ama hala birliktedir. simdi bunu okuyan diycek ki dönsün diye ugrasiyo - HAYIR. sadece biraz bi düsünün ya yazarken. o agzinizdan cikan laflari tartin bence önce cünkü insan kinadigini yasamadan ölmüyo canlarim..

beni söyledikleriniz sadece anlamadiginiz icin sinir ediyo herkes kendince bi tarafa cekiyo cünkü..
siz yataginizdaki adamdan ne kadar eminsiniz? soruyorum size gizli yapani yokmu bunun?

bana 3. cocugu da yaparsiniz diyenler - nasil bi akil mantik anlamadim bilmeden konusanlar ama insan herkesi kendi gibi bilir.. kim bilir nasil bi karakter görüntü var bunu yazanlarin arkasinda merak ediyorum. ama bana su halimle bile talip cok canlarim koca gitmesin diye cocuk yapacak kadar zavalli degilim..
ama allah verdiysede sebeb olup aldiracak kadarda inancsiz degilim bazilari gibi..

Kadının ne kadar üzerine gitmişsiniz. Kadın HAMILE ya. Kimbilir duygusal açıdan ne durumda.
canim benim.. cok sagol senin gibi insan olani cok az.. ama üzülme ben atlattim derdim dönsün diye degi l..
yazilanlara da üzülmüyorum.. ama insan olan laflarini secerek konusur.. buda maalesef herkese göre degil..

Ben yurtdişindayim.
Ve burda aldatmak cooooook kolay. Hakim bile aldatana hak veriyor. Kafa yapisi şu: demekki cinsel anlamda tatmin degildi...

Madur kadin yok...madur cocukda yok burda (almanyada)
Devlet paşa gibi bakiyor...

Heseplama:
Kira devletden
Kadina devletin bagladigi maaş 480 €
Cocuk parasi: 180 Euro
Nafaka: 230 (en azi)

Ve bu parayla anne evde bile otursa gül gibi gecinir...

Hee....doktor, kreş, okul parasi yok!!

Ama konu sahibi gibi böm böm geri gelirmi...haci hoca işine yatan herhalde madur kalir. Ama bu tip insanlar heryerde ve herzaman madur kalmaya mahkümdür...
ben biliyorum maddi yönden durumumun kötü olmayacagini korkum o degilki.. haci hoca da degil canim benim..

Back