• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım 6 aylık hamileyim 2. Bebeğime döner mi?

Bu mesajdan sonra nasıl oluyor da dönmesini istemiyorsunuz? Dönerse mutlu olan var mi diyip dönmesini istememek de büyük saçmalık.
Bu evlilikten bir yere varilmaz en iyisi dava aç al haklarını ve bay bay de..
onu niye sordum biliyosun kayinvalidemler öyle istiyo ya.. ben ona dedim ama kalbim dogrulmaz icimden cikmaz umut baglama diye..

Bazı hemcinslerimi gördükçe erkeklere hak vermiyor değilim.
Koca aldatmış, arkadaş hala "evli çocuklu erkeği ayartmış" diyerek diğer kadını suçluyor. Kocişine laf söyletmiyor. Çünkü hala aklı o adamda. Adam aldatmış ama olsun o aldatmamış ki diğer kadın ayartmış. Salak ya koca hemen kanıvermiş.
Adamın kendini aldattığını bile bile ikinciye hamile kalmış ve hala ikinci için döner mi diye soruyor.
Allahın sopasından bahsediyor, yahu Allah sana beyin vermiş onu kullansana. Hala hacılar hocalarla uğraşıp kendini boynuzlayan adamın peşine koşacağına vur herifin kıçına tekmeyi, al çatır çatır nafakanı bak kendi hayatına.
Yok illaki ince hesaplara girişilecek, o kadın ayarttı, boşanırsak nafaka verir parası azalır o kadın az parayla idare eder mi, hocaya gitsem mi, adam bana o kadar laf etti ama olsun kocadır eder modundan çıkılmamış.
Eeee erkek ne yapsın daha. Şunun milyonda birini kocalara yapsanız kapının önünde bulursunuz kendinizi. Ama erkek yapınca yok diğer kadın, yok para yok hacı hoca diye diye adamlara hala kucak açıyoruz.
Ohhh ne güzel oraya gidiyor başka bir kadın eve geliyor başka bir kadın. Yarım dönüm bostan yan gel yat osman misali.
Şimdi yine şikayet edilicem ve kadınlık gururunu ısrarla ezdiren bir kadına bu sözleri yazdım diye ban yiyecem. Ama ben ısrarla gene yazıyorum.
Ey kadınlar artık uyanın.
cok güldüm inan.. su son yazdiklarina.. ya ben öyle yazdimda benimkinin icinde olmasa zaten yapmazdi ben bilmiyomuyum. haci hocayi kayinvalidem öne sürdü bende ona bosuna umut baglama bu seylere dedim.. ben bile bile ikinciye hamile kalmadim o anda bilmiyodum ya nolur bi okuyun yazmadan..
sen resmen kendi hayatindaki energiyi atabilmek icin bos vakit degerlendirmesindesin.. hobbylerin yokmu güzelim.. sorduguma pisman ettiniz resmen.. ama bosuna dememisler..

ölüyü diriltmekten daha zor ne olabilir diye.. anlamayana anlatmak demis Hz. Isa..

OKUMADAN ANLAMADAN KENDI KAFALARINDA OLANLARA SADECE GÜLÜYORUM! HABERINIZ OLSUN!

inşallah konu fakedir çünkü konu sahibesinin davranışlarını okudukça hayrete düşüyorum öncelikle arkadaşım dediğin gibi gerçekten insan anlamak istediğini anlar ama burada hariç burada senin dediklerine göre yorum yapılıyor sözde yanlış anlaşılmana sebep olan noktanın virgülün yeri de değil konunu tekrar tekrar okudum ve "Gideli 4 ay oldu sizce ne zaman pisman olur. Böyle olup dönen mutlu olan varmı?" yazmışsın başlığın bile 6 aylık hamileyim 2.bebeğime döner mi" buradan ne anlamamız gerekiyor SİZ ONUN DÖNMESİNİ BAL GİBİ DE BEKLİYORSUNUZ İNSANLAR ÜSTÜNÜZE GELDİĞİNDE KIVIRMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ ikinci olarak sizi kullandığını söyleyen sizi aldattığını bildiğiniz halde 2.çocuğa hamile kalıyorsunuz pes yani diyelim ki herif dönmedi doğan çocuğu babasız bir evde büyütmeye ne hakkınız var sırf geri dönsün diye çocuk yapmak ben bu kadar bencillik görmedim kocanız geldiğinde koşa koşa gitme niyetinizin olduğu yazıdan belli yani ne dersek boş :ukala: ama bence boşanın
aynen senin anladigindan ne diyim..

Konu sahibi eşinin dönmesini istiyor arkadaşlar.
Girip profiline bir bakın. Ayrılmak istemiyorum dua edin yazmış. Burada neden böyle konuşuyor anlamış değilim.
Zaten konu sahibinin aklı başında biri olduğunu da düşünmüyorum.
Ve uyuz olduğum bir konu; yapıyo ediyo yerine yapıyor ediyor kullanmamış olması. Daha türkçeye saygısı yok. Kendisine saygısı yok. Hatta böyle bir adama ikinci evladı verdiği için asla ve asla çocuklarına saygısı yok.
Deli ettin resmen sinirden.
Bize nasıl bosanirim, ne kadar tazminat alırım, bundan sonra hayatımi nasıl sürdürürum diye sormak yerine bana geri döner mi diye sormuş. Sen ne yaşarsan yaşa konu sahibi. Istersen kahrol. Hiç umrumda değilsin. Ama o çocuklar. Rabbim onları senden kurtarsın.
sagol ya allah senide bildigi gibi yapsin.. sanada diycek bi lafim yok yasamayan bilmez.. ozaman öyle yazdim evet ama insan ayni yerde kalmiyo.. neyin ne oldugunu bilmeden bi dengesizde sensing herhalde..

Slm arkadaşlar, daha öncede yazmıştım eşim beni çok adı bi şekilde bırakmıştı oyuna getirip. Haklı çıktınız aldatıyomus kılıfmıs herşey, ama neden bu pislik çocuğundan geçti. Hep mi böyle olur? Birde şuan 2. ye hamileyim. Tahminen 6 aylık bi ilişkisi var, en sonunda sevdiğim güvendim insana kaçtım dedi ama annesi babasında kalıyo.. onlar suratına tükürmüs hani yoktu böyle bişey inkar ediyodun diye başını egiyomus ama bana karşı öyle farklıki. Yaptığından zerre pişmanlık duymuyo ailesi evden defol diyo gitmiyo. Peki neden gitmiyo biz yurt dışındayız yani yasal olarak bi geçerliliği yok bişey kaybetmiyomus boşanma aşamasında. Hala beni suçluyo hakaret ediyor hatta allah katında bile kendini haklı görüyo bana allahın adını sen ağzına alma diyo o derece. Ve suan medeniyetten anlasmaktan bahsediyo düsünün. Anası babası baştan bana inanmadı oğlumu sen kaçırdın diyip durdu yapmaz dediler, şimdi kendileri öğrenmiş oğlum hatalı ikisininde belasını versin Allah diyolar. Çok kötü olacak sonu cenazeme bile gelmesin diyolar. Yarın af edersin bugün öfkelisin dedim annesine yok dedi benim torunlarıma ortada bıraktı onları kim koruyacak dedi. Samimi olduklarını düşünüyorum çünkü insan evladı için şakada olsa beddua etmez allah tutturur helede ana babanın kini. Neyse merak ettiğim şu, herkes diyoki dönecektir. Annesi ve ben pek ihtimal vermiyoruz en azından geç olmadan anlamıycak tir bizce yani boşanmandan. Kayınvalidem diyoki hocaya falan gidelim allah ıslah etsin. Dedim anne bu tutulmuş elinde oynatıyor bunu öyle bi beklentim de yok artık. Kader dedim yanlış yolda kader değil dedi. Bana onla tartisma diyo tatlı dile kanar diyo. Gideli 4 ay oldu sizce ne zaman pisman olur. Böyle olup dönen mutlu olan varmı? Ha tek suçum da onun değerini bilmemisim, çocuktan sonra ilgisiz kaldı suçum bu, kayınvalidem kendi şahit bu diyo sebeb değil onun bu şekilde bi hata yapmasına. Ve biz bu dünyaya aşk için gelmişiz aşk karşılıksız sevmekmiş. Ama acik acik gidemiyo onada hep ailesi yokken falan kaciyo bu nasil bisey ya. Sizce mutlu olur mu benim çok canımı yaktı hamile hamile ahımı aldı? Ve hamile kalmam bi mucize çünkü benle ona gidemediği zamanı cinsellik olarak değerlendirmiş bana seni kullanıyorum demişti ve hamile kaldım allahın sopası yok işte.. ben onu çok sevdim eşim zor bi insan herşeyiyle, 12 sene geçirdik çok severek evlendik birde diyorum baştan parayı düşünmüyodu mutlu olmak istiyorum diyodu. Şimdi tükürdüklerini yalamaya başladı ama beni asla istemiyo diye yırtınıyor. Düşünseniz ya karşımdaki insan kusura evli çocuklu adamı ayartmis biri, peki bu adam nafaka ödemek zorunda kalçak maddi gücü yarıya düşecek. Bu kişi sizce onu tutar mı? Büyük konuşmak istemiyorum ama bu adamın arkasında kuyruk var çocuklar eski karısı. Hangi normal kadın böyle bi ilişkide mutlu olur ki bunun süresi nedir?
Sevgilisini de aldatsin, döner herhalde bacım tasalanma :işsiz:

Burada konu sahibi düşünme yetisini filan kaybetmemiş,sadece çok kırgın ve üzgün. Olayın onun açısından bakıldığında ne kadar zor olduğunu anlamiyorsaniz brnce siz düşünme yetinizi kaybetmissiniz.
Başlık ve konuya baktığımda bende kocasının geri dönmesini bekleyen güçsüz bir kadın olduğunu sanmıştım ama diğer yorumlarıni okuyunca demek istediğinin bu olmadığını anladım. Konu sahibi kendini pek ifade edememiş. Lütfen sizlerde üstüne gidip onu daha çok üzmeyin.
aynen öyle canim.. sagol.. gelsinler canim sorun yok etme bulma dünyasi yarin ne olacagim demeli insan ;) allah büyük

cok güldüm inan.. su son yazdiklarina.. ya ben öyle yazdimda benimkinin icinde olmasa zaten yapmazdi ben bilmiyomuyum. haci hocayi kayinvalidem öne sürdü bende ona bosuna umut baglama bu seylere dedim.. ben bile bile ikinciye hamile kalmadim o anda bilmiyodum ya nolur bi okuyun yazmadan..
sen resmen kendi hayatindaki energiyi atabilmek icin bos vakit degerlendirmesindesin.. hobbylerin yokmu güzelim.. sorduguma pisman ettiniz resmen.. ama bosuna dememisler..

ölüyü diriltmekten daha zor ne olabilir diye.. anlamayana anlatmak demis Hz. Isa..

OKUMADAN ANLAMADAN KENDI KAFALARINDA OLANLARA SADECE GÜLÜYORUM! HABERINIZ OLSUN!

E eski konularınızda dua beklemişsiniz nolur kocam bana dönsün diye? Burada kimsenin sizin ayrılıp barışmanızdan bir çıkarı yok. Bekleseniz de boşa bekleyeceksiniz, o adam birden çok pişman olmuş vaziyetlerde gelmeyecek, gelse bile bir çıkarı olacak da öyle. İnsanlar sizin ve çocuklarınızın iyiliğini düşünerek yazıyor. Eski konularınız ve şimdiki "Döner mi?" başlığınızla söyledikleriniz çelişiyor. Az buçuk kendinize ve çocuklarınıza saygınız varsa ne dönmesini beklersiniz ne de yıllar sonra pişman olmasını.

Pişman olurmu sorusunu sormayın konu sahibi.Bunu bilmeniz mümkün değil. Olabilirde olmayabilirde..ama hadi diyelim ki pişman oldu ve size dönmek istedi.Asla bunu kabul etmeyin.Ne sizi ne de çocuklarını hak etmiyor bu şer..siz.
aynen öyle.. zaten öyle bi niyetim yok.. ama ailesi bunun icin ugrasacaktir yani beni ikna etmek icin biliyorum..

Slm arkadaşlar, daha öncede yazmıştım eşim beni çok adı bi şekilde bırakmıştı oyuna getirip. Haklı çıktınız aldatıyomus kılıfmıs herşey, ama neden bu pislik çocuğundan geçti. Hep mi böyle olur? Birde şuan 2. ye hamileyim. Tahminen 6 aylık bi ilişkisi var, en sonunda sevdiğim güvendim insana kaçtım dedi ama annesi babasında kalıyo.. onlar suratına tükürmüs hani yoktu böyle bişey inkar ediyodun diye başını egiyomus ama bana karşı öyle farklıki. Yaptığından zerre pişmanlık duymuyo ailesi evden defol diyo gitmiyo. Peki neden gitmiyo biz yurt dışındayız yani yasal olarak bi geçerliliği yok bişey kaybetmiyomus boşanma aşamasında. Hala beni suçluyo hakaret ediyor hatta allah katında bile kendini haklı görüyo bana allahın adını sen ağzına alma diyo o derece. Ve suan medeniyetten anlasmaktan bahsediyo düsünün. Anası babası baştan bana inanmadı oğlumu sen kaçırdın diyip durdu yapmaz dediler, şimdi kendileri öğrenmiş oğlum hatalı ikisininde belasını versin Allah diyolar. Çok kötü olacak sonu cenazeme bile gelmesin diyolar. Yarın af edersin bugün öfkelisin dedim annesine yok dedi benim torunlarıma ortada bıraktı onları kim koruyacak dedi. Samimi olduklarını düşünüyorum çünkü insan evladı için şakada olsa beddua etmez allah tutturur helede ana babanın kini. Neyse merak ettiğim şu, herkes diyoki dönecektir. Annesi ve ben pek ihtimal vermiyoruz en azından geç olmadan anlamıycak tir bizce yani boşanmandan. Kayınvalidem diyoki hocaya falan gidelim allah ıslah etsin. Dedim anne bu tutulmuş elinde oynatıyor bunu öyle bi beklentim de yok artık. Kader dedim yanlış yolda kader değil dedi. Bana onla tartisma diyo tatlı dile kanar diyo. Gideli 4 ay oldu sizce ne zaman pisman olur. Böyle olup dönen mutlu olan varmı? Ha tek suçum da onun değerini bilmemisim, çocuktan sonra ilgisiz kaldı suçum bu, kayınvalidem kendi şahit bu diyo sebeb değil onun bu şekilde bi hata yapmasına. Ve biz bu dünyaya aşk için gelmişiz aşk karşılıksız sevmekmiş. Ama acik acik gidemiyo onada hep ailesi yokken falan kaciyo bu nasil bisey ya. Sizce mutlu olur mu benim çok canımı yaktı hamile hamile ahımı aldı? Ve hamile kalmam bi mucize çünkü benle ona gidemediği zamanı cinsellik olarak değerlendirmiş bana seni kullanıyorum demişti ve hamile kaldım allahın sopası yok işte.. ben onu çok sevdim eşim zor bi insan herşeyiyle, 12 sene geçirdik çok severek evlendik birde diyorum baştan parayı düşünmüyodu mutlu olmak istiyorum diyodu. Şimdi tükürdüklerini yalamaya başladı ama beni asla istemiyo diye yırtınıyor. Düşünseniz ya karşımdaki insan kusura evli çocuklu adamı ayartmis biri, peki bu adam nafaka ödemek zorunda kalçak maddi gücü yarıya düşecek. Bu kişi sizce onu tutar mı? Büyük konuşmak istemiyorum ama bu adamın arkasında kuyruk var çocuklar eski karısı. Hangi normal kadın böyle bi ilişkide mutlu olur ki bunun süresi nedir?

Adam sizi aldatmış dönermi acaba diye birde bekliyorsunuz siz de bi garipsiniz bırakın ne hali varsa gorsun.dönse herşey eskisi gibi olabilecek mi acaba.?:kusmuk:

E eski konularınızda dua beklemişsiniz nolur kocam bana dönsün diye? Burada kimsenin sizin ayrılıp barışmanızdan bir çıkarı yok. Bekleseniz de boşa bekleyeceksiniz, o adam birden çok pişman olmuş vaziyetlerde gelmeyecek, gelse bile bir çıkarı olacak da öyle. İnsanlar sizin ve çocuklarınızın iyiliğini düşünerek yazıyor. Eski konularınız ve şimdiki "Döner mi?" başlığınızla söyledikleriniz çelişiyor. Az buçuk kendinize ve çocuklarınıza saygınız varsa ne dönmesini beklersiniz ne de yıllar sonra pişman olmasını.
dedigin gibi eski konu canim sen dünde kaldin mi mesela.. biliyorum kimsenin cikari olmadigini.. ama konusmasi yinede okadar kolay olmamali yani bilip bilmeden anlamadan dinlemeden..

sagol ya allah senide bildigi gibi yapsin.. sanada diycek bi lafim yok yasamayan bilmez.. ozaman öyle yazdim evet ama insan ayni yerde kalmiyo.. neyin ne oldugunu bilmeden bi dengesizde sensing herhalde..
Valla burdaki tek dengesiz sensin herhalde. Yazdıklarını bi oku bakalım. Adam senin gibi bir kadını aldatmissa iyi ki de aldatmış. Bunu da dedirttin bana. Senin gibi dengesiz bir kadını ne yapsın. Millete verip veristirecegine, size gülüyorum diyeceğine otur düşün ben ne yaptım da böyle oldu de.

bu sizin fikriniz. mantıklı bir insan sadece seni cinsel boşlukta kullandım diyen adamın yolunu beklemez. yani ben de evli ve çocuklu bir insan olarak empati yaparak böyle yorumluuyorum. ha siz de onun gibi düşünüyorsanız düşünmeseniz daha iyi :KK66:
bak bu güzel biliyomusun.. bu dedigini unutma seninde garantin yok.. ve bende cok kolay konusuyodum ama basina gelince anliyo insan iste.. af edersinde insan karni token acin halinden anlamaz..

Valla burdaki tek dengesiz sensin herhalde. Yazdıklarını bi oku bakalım. Adam senin gibi bir kadını aldatmissa iyi ki de aldatmış. Bunu da dedirttin bana. Senin gibi dengesiz bir kadını ne yapsın. Millete verip veristirecegine, size gülüyorum diyeceğine otur düşün ben ne yaptım da böyle oldu de.
vay be.. sagol allah sanada nasip eder insallah..

dedigin gibi eski konu canim sen dünde kaldin mi mesela.. biliyorum kimsenin cikari olmadigini.. ama konusmasi yinede okadar kolay olmamali yani bilip bilmeden anlamadan dinlemeden..

Evet o eski konu ama ilk mesajınızda beklenti içinde olduğunuzu sezdim. Şöyle bir beklenti de olabilir bu, insan bazen kendine yediremez onun da üzülmesini, pişman olmasını ister bu her aldatılan kadının başına gelebilen insani bir duygudur. Ama siz artık kendinizi düşünmemelisiniz, işin içinde çocuklarınıza da babalık yapamayacak bir adam var. Onları sağlıksız bir ortamda büyütmek istemezsiniz değil mi?

offf bacım belki de bu kadar sert bir üslupla konuşmamızın sebebi gözünü açmaktır? Çünkü yazdıklarından bakılırsa gözün açılmayacak gibi "bi cogunuz zaten dine bu kadar uzak olmasaniz belkide bu sekilde konusmazsiniz nedenmi.. ben bastan beri dönmesini istemiyorum dedim anlamasanizda" siz bu platformdan kimsenin dindar olup olmadığını anlayamazsınız dindar bir insan olup olmadığımı nerden biliyorsunuz? bu şekilde konuşamazsınız ayrıca DEFALARCA TEKRAR ETTİM BAŞTAN BERİ DÖNMESİNİ İSTEMİYORUM DİYORSUNUZ PROFİLİNİZDE "ÇARESİZİM HAMİLEYİM AYRILMAK İSTEMİYORUM DUA EDİN BANA LÜTFEN YAZIYORSUNUZ LÜTFEN BUNU AÇIKLAYABİLİR MİSİNİZ??????
hepiniz dünde mi yasiyosunuz? ve evet dini bilginiz olup olmadigi yazdiklarinizdan belli..

Back