AKP Mitinginde Bir Çapulcu!

konu çooook dağılmış ama geçen gün yazamadım şimdi yazayım...

yazıyı beğenenlerden birisiyim...bugün bir daha beğendim...üslubu bilemem ama hangi tespit yanlış????

şöyle söyleyeyim dün bu yazıdaki tespitlerden bir tanesini "durun bakalım daha kırsaldan gelen oylar açılmadı, çok şey değişecek" derken genel başkan yardımcısı, kendisi bizzat ifade etti sanırım...o da mı aşağılamış oldu şimdi...ya da hükümet seçim bölgelerini değiştirip neden iç kesimlerdeki, kendi deyimleri ile "kırsaldaki" oyların büyükşehirleri etkilemesini sağladı???

ve dahası "gittim oyumu tabiki Tayyibe verdim" diyen bir seçmen bunun bir Tayyip seçimi olmadığının ne kadar farkındadır ....

ya da en güzeli çok konuşmaya gerek yok yukardaki "nassııll yendik amaaaa" yorumu herşeyi anlatıyor....

her topluluk içinde farklı olan vardır..şimdi çıkıp da "ama ben öyle değilim kiiiiiiğğğ" demeniz geneli değiştirmez...

gomdukmu sandıgaaaaa !!!! nolduuuu fetocular nolduuuuu pensilvanya nolduuuu ataturkcuyum dıye ataturk sevdasına sıgınan ataturkculugu kullanan chplıler nolduuuuuu aman akp kazanmasında ne olursa olsun dıye oylarını satan mhplıler nolduuuuuu millet vatanını satan hainlere prim vermedi !!!!!
Kaosu gördük, bu milletin, devletin, ülkenin ulusal güvenliğine müdahale Dışişleri Bakanlığı'nı dinleyecek kadar vatan hainlerini bu ülke tanıma fırsatı buldu. Onların kaos planı buydu. Bunların inine gireceğiz.
haydi şimdide şikayet edin siteye haydi uzaklasma alayım yine 1 degıl 10 günde alsam gam yemem gali :KK9::KK9::KK9:
bu ülkenin sahibi biziz bizzzz!!!!!!!!
artık istediginiz kadar konusabılırsınız ne oylar mı calındı ne (?) :KK9:
ne evet muhurlu pusulalarmı bulundu ne (?) :KK9:
ne gereksiz kritik enerjı kesintilerimi yapıldı ne (?) :KK9:

kaset siyaseti kaybetti
montaj siyaseti kaybetti
ahlak dısı sıyaset kaybetti
iftira ve camur siyaseti kaybetti
iktidarı begenmeyenler gülen kasetçilikle yeni montajlar yapsınlar gelecek seçimlere gali :KK76::KK76::KK76:

allahın ıznıyle sıze ragmen sızın ıcın calısan bı hukumetımız var!!!!

Evine hırsız girsin de 3 kuruş maaşınla biriktirdiklerinizi çalsın, saçma bahanelerle suriyeye savaş açılsın, senin çocugun da o savaşa gitsin de görürürüm ben seni vatansever!:KK36:

bu pı partı meselesı degıl yerel secım meselesı degıl guzel arkadsım !!! bu bı dava istiklal harbıne dondu hemde bu dava !!! ve bu gercek dunyanın ıcınde maalesef....
ben aylardır burada ıktıdara muhalefet olan uyelerın hakaretlerını asagılamalarını dalga gecmelerını ıftıralarını okuyorum bı kac cvp verıyım dedım şikayet aldım uzaklastırıldım sımdıde dıleyen sıkayet edebılır su saatten sonra 1 degıl 10 gun uzaklastırsınlar gam yemem gali :KK52::KK52::KK52::KK52:
nıtekım bu basıt ve herhangı bı secım degıl ulkeyı vatanseverım dıye hocayım dıye bolmeye calısan haınlerın yıkılısıdır!!! gercek dunyanın kara gercegıdır bunlar benım yazımda burda aylardır konusan uyelere cevabımdır ohhhh sefam olsun....... :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Sefan olsun gùzelim.........elindeki malzeme bu kadar demekki

gomdukmu sandıgaaaaa !!!! nolduuuu fetocular nolduuuuu pensilvanya nolduuuu ataturkcuyum dıye ataturk sevdasına sıgınan ataturkculugu kullanan chplıler nolduuuuuu aman akp kazanmasında ne olursa olsun dıye oylarını satan mhplıler nolduuuuuu millet vatanını satan hainlere prim vermedi !!!!!
Kaosu gördük, bu milletin, devletin, ülkenin ulusal güvenliğine müdahale Dışişleri Bakanlığı'nı dinleyecek kadar vatan hainlerini bu ülke tanıma fırsatı buldu. Onların kaos planı buydu. Bunların inine gireceğiz.
haydi şimdide şikayet edin siteye haydi uzaklasma alayım yine 1 degıl 10 günde alsam gam yemem gali :KK9::KK9::KK9:
bu ülkenin sahibi biziz bizzzz!!!!!!!!
artık istediginiz kadar konusabılırsınız ne oylar mı calındı ne (?) :KK9:
ne evet muhurlu pusulalarmı bulundu
ne (?) :KK9:
ne gereksiz kritik enerjı kesintilerimi yapıldı ne (?) :KK9:

kaset siyaseti kaybetti
montaj siyaseti kaybetti
ahlak dısı sıyaset kaybetti
iftira ve camur siyaseti kaybetti
iktidarı begenmeyenler gülen kasetçilikle yeni montajlar yapsınlar gelecek seçimlere gali :KK76::KK76::KK76:

allahın ıznıyle sıze ragmen sızın ıcın calısan bı hukumetımız var!!!!

nabeerrrrrr demeden önce bilin;

az önce kardeşimle konuştum dün gece sabaha kadar yenimahallede sandık nöbetindeymiş .... İ. Melih Gökçek ve saz arkadaşlarını bizzat karşılamışlar....

ha kimi kime şikayet edeceksin, hırsıza hırsız var diye bağırsan ne olur?? değişmez belki ama azıcık sağduyunuz varsa nasıl bir çirkefliğe ortak olduğunuzu bilin istedim ....

sizin aracılığınızla bu şekilde düşünen herkese sözüm....

Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerden sonra Başbakanımızın yurtdışına kaçacağını söylüyordu ya :KK53: oy kullandıktan sonra ekranlarda göremedik kendisini kaçtı mı acaba ?:26:

AY ÇOK MUTLU OYUNU KULLANMIŞ aferim onaaa büyümüş ablası ama ülke genelinde küçücük kalmış :) Sahil partisi yakında oy kullanmayı öğrenen bu yeni yetmeyi AKP denizede dökecek :KK70::KK52::KK52:

böyle rahat yazıyorsunuz ama biri görüp şikayet etse, mahkemeye verse ne yapacaksınız?

Müslüman bir ülkeyse burası ben niye müslüman değilim kafam karıştı?:KK30:
Orası senin sorunun şekerim :KK51: Türkiye nin inancı çoğunlukta islamdır azınlıklara bir şey diyemeyiz onlarda vatandaşımız özgürler elbette biz hoşgörülüyüzdür... inançlarda... Netice itibariyle BİZ OSMANLI TORUNUYUZ :KK34:

Son düzenleme:
Orası senin sorunun şekerim :KK51: Türkiye nin inancı çoğunlukta islamdır azınlıklara bir şey diyemeyiz onlarda vatandaşımız özgürler elbette biz hoşgörülüyüzdür... inançlarda... Netice itibariyle BİZ OSMANLI TORUNUYUZ :KK34:

Türkiye cumhuriyetinin dini yoktur. Halkın çoğunluğu müslüman sünnilerden oluşur. Ailem sünni değil. Ayrıca baba arnavut anne çerkes. Ben de müslüman değilim. Hayır bunlar benim sorunum değil. yanlış anlamışsın bunlar benim kimliğim. Şu lafına inanılmaz kırıldım çok ayıp.

Türkiye'de sünni olmamak ne demek sen bilemezsin. Oradan hoşgörülüyüz demek kolay. Hoşgörülüyüz diyip burası müslüman ülke demek ne kolay dimi. Tezatlarla dolusun. Bu ülkenin sahibiymişsin de bana nimet sunuyormuşsun gibi davranıyorsun.

biz müslümanız, ailece görüştüğümüz ve yakın olduğumuz ateist insanlar var.

bu insanlar evlerinde müslüman tanıdıkları için seccade ve tesbih bulunduruyorlar, inceliğe bakar mısınız......:KK31:

babamın en yakın arkadaşlarından biri de ateist idi. idi diyorum çünkü vefat etti.

...

din, dil falan filan ayrımı yapmayalım, herkes insan.

önemli olan da bu kırıcı olmamak lazım.

bu küfürlü şekilde konuşan ampullere yazıyorum sen gidip bütün türkiyeyi alsan ne olur kardeşim bana bişey olurmu hiç bişey olmaz ama adınız hırsıza çıktı bir kere bak ne diyorum size HIRSIZLAR sizin soyunuz sopunuz müslüman olsa ne olur hırsızdan din mi beklicem ben siz var ya sakın akp den başka partiye oy vermeyin sakın çünkü bu milletin yüzde 50 si var zaten size gerek yok sakın vermeyin sizin gibi hırsızlardan bir şey istemiyor bu ülke gidin çalın biraz daha saf bir şekildede müslümanlığınızı yaşayın alpagon gibisiniz ALLAHA bisikletim olsun diye yalvarmıyosunuzda bisiklet çalıp ALLAHIM affet diye yalvarıyosunuz mübarek olsun oylar falan çalınmadı bunuda biliyorum o konulardaa yakınmam işinize bu geliyor şimdilik oyunuz akp ye ama yarın başka parti işinize gelir ona verirsiniz sizin mamanız nerdeyse oraya gidersiniz o yüzden diyorum sakın başka partiye oy vermeyin hadi geçmiş olsun

Türkiye cumhuriyetinin dini yoktur. Halkın çoğunluğu müslüman sünnilerden oluşur. Ailem sünni değil. Ayrıca baba arnavut anne çerkes. Ben de müslüman değilim. Hayır bunlar benim sorunum değil. yanlış anlamışsın bunlar benim kimliğim. Şu lafına inanılmaz kırıldım çok ayıp.

Türkiye'de sünni olmamak ne demek sen bilemezsin. Oradan hoşgörülüyüz demek kolay. Hoşgörülüyüz diyip burası müslüman ülke demek ne kolay dimi. Tezatlarla dolusun. Bu ülkenin sahibiymişsin de bana nimet sunuyormuşsun gibi davranıyorsun.

Aşırı milliyetçilerde sevmediğim şey de bu :120:
Bir tane koyu olanla konuşuyorduk biz olmasak Ruslar ananızı bellemişti dedi ya :120:
Bu ne iğrenç bir tabirdir sanki kendi gelip korumuş bizi savaşta da :120:

(dipnot: kafkas göçmeniyim)

Bana arkadasini soyle, sana (senin) KIM oldugunu soyleyeyim, demisler. Tum aklinizla ve yureginizle desteklediginiz liderler, onlarin dusunceleri ve icraatleri sizi baglar.. Arkadasin biri kendini daha fazla tutamayip bunca kiskirtmaya hakaret ederek cevap vermis, sonuc olarak da ceza yiyip banlanmis, ancak benim onun bu haykirisindan anladigim bunlar... Herkes gibi o da bilsin istedim.

hükümet hakkında ayrıştıran kutuplaştıran diyenlerin asıl neyin peşinde olduklarını bu yazıyı yazan kişi tam olarak kendi kaleminde ele almış. ayrıştırma tam olarak ta budur.

kendinden olmayan milyonlarca kişiyi aşağılayan,hor gören,kendinden farklı olan bu insanların hiç bir şartta doğruyu bulamayacak kadar aciz olduğunu savunan bu zihniyeti resmen kınıyorum. hiç kimse ama hiç kimse bu halkı alenen aşağılayamaz orada halk hiçbir karşılığı olmaksızın sadece Türkiye nin değil tüm İslam aleminin umudu olan Başbakanı görmek için toplanmış ve tarihte görülmemiş bir kalabaşığa imza atmıştır. bunun sebebini anlamaktan çok aciz kalan kendini oaradakilerden daha akıllı sanan ÇAPUL insan, toplanan kalabalığın amacını görmezden gelip kendince kafasındaki profili zaten çizmiş olarak oraya gitmiştir.

iyi beslenememişler diyip apaçık bir hakaret hareketine girip kendini hala Elit kesimde gören bu çapul insan 30 mart ta ağzının payını bizzat o toplanan kalabalıktan aldığını unutmamalıdır.( bu arada kendiside ortalamanın altında bir boya sahip bunu yazmadan duramıyacağım)kimsenin oturduğu yerden bu halkı sırf kendinden farklı olduğununı gördüğü için aşağılamaya hakkı yoktur!

yenikapıda toplanan o kalabalığın niçin hükümetin arkasında olduğunu göstermek için sabahın köründe oaraya gittiğinie anlamamaya devam edecek.kendisine geniş bir hayat bakışı diliyorum ve en kısa zamanda açılan davada ceza almasını umuyorum

Son düzenleme:
Aşırı milliyetçilerde sevmediğim şey de bu :120:
Bir tane koyu olanla konuşuyorduk biz olmasak Ruslar ananızı bellemişti dedi ya :120:
Bu ne iğrenç bir tabirdir sanki kendi gelip korumuş bizi savaşta da :120:

(dipnot: kafkas göçmeniyim)

Oyyy sende de mi çerkeslik var justcımm :KK1: E ne yapıcan madem elini ayağını öğeydin. Tey allahım ya:KK1:

Dönemin siyasi gereklilikleri neyse öyle davranılmış. Başbakan şimdi Suriyelileri nasıl yerleştiriyor Türkiyeye. Çok farklı şekillerde getirildiğimizi sanmıyorum. Ben çerkesleri pek bilmiyorum anne tarafım öyle. Akraba falan zaten gördüğüm ettim o taraftan. ama bildiğim bir şey var mesela Arnavutlar cumhuriyet kurulurken göçmek istemişler kabul edilmemişler. Aşırı milliyetçi bir oplum olmaları gerekçe gösterilmiş. Türk halkını ayrıştıracak değil birleştirecek toplumlara öncelik verilmiş. Mesela hrstyan olan gagavuz türklerini de istememiş Atatürk. Sorun istememiş esasen. Zaten o dönemlerde sorun bu farklı toplulukların isyanlarından çıktığından muhtemelen haklı bir uygulamaydı. Ama ikinci dünya savaşından düzenlerin bozulmasıyla balkanlarda Adnan Menderes arnavut ve Türkçe bilenlerden eğitimli ve meslek sahibi olanlar için bir göç politikası başlatmış. Böylece hem Tükiyedeki eğitimli iş güçü sorununu çözmeyi planlamış hem de belki kendisine seçmen kazandıracaktı ki tabiki bizimkiler Menderesi desteklemiş bu dönemde.

Her neyse anlatmaya çalıştığım şu ki kimse babasının hayrına bir şey yapmıyor. Bugün başbakan yazık bu suriyelilere diye acıyıp mı açtı kapılarını sanki..

hükümet hakkında ayrıştıran kutuplaştıran diyenlerin asıl neyin peşinde olduklarını bu yazıyı yazan kişi tam olarak kendi kaleminde ele almış. ayrıştırma tam olarak ta budur.

kendinden olmayan milyonlarca kişiyi aşağılayan,hor gören,kendinden farklı olan bu insanların hiç bir şartta doğruyu bulamayacak kadar aciz olduğunu savunan bu zihniyeti resmen kınıyorum. hiç kimse ama hiç kimse bu halkı alenen aşağılayamaz orada halk hiçbir karşılığı olmaksızın sadece Türkiye nin değil tüm İslam aleminin umudu olan Başbakanı görmek için toplanmış ve tarihte görülmemiş bir kalabaşığa imza atmıştır. bunun sebebini anlamaktan çok aciz kalan kendini oaradakilerden daha akıllı sanan ÇAPUL insan, toplanan kalabalığın amacını görmezden gelip kendince kafasındaki profili zaten çizmiş olarak oraya gitmiştir.

iyi beslenememişler diyip apaçık bir hakaret hareketine girip kendini hala Elit kesimde gören bu çapul insan 30 mart ta ağzının payını bizzat o toplanan kalabalıktan aldığını unutmamalıdır.( bu arada kendiside ortalamanın altında bir boya sahip bunu yazmadan duramıyacağım)kimsenin oturduğu yerden bu halkı sırf kendinden farklı olduğununı gördüğü için aşağılamaya hakkı yoktur!

yenikapıda toplanan o kalabalığın niçin hükümetin arkasında olduğunu göstermek için sabahın köründe oaraya gittiğinie anlamamaya devam edecek.kendisine geniş bir hayat bakışı diliyorum ve en kısa zamanda açılan davada ceza almasını umuyorum

Didocum yazıyı hiç kimse beğenmedi farkında mısın?

Akp'ye asla oyumu vermem. Ama söylediği şeyler neresinden tutsak elimizde kalıyor. O insan çapulcuları temsil edecek olgunlukta değil.

didocum yazıyı hiç kimse beğenmedi farkında mısın?

Akp'ye asla oyumu vermem. Ama söylediği şeyler neresinden tutsak elimizde kalıyor. O insan çapulcuları temsil edecek olgunlukta değil.

ben beğenmeyi savunma olarak yazmıştım aslında sahip çıkanlar olmuş o manada beğenme dedim yoksa buton olarak değil . Ayrıca akp ye o verip vermeme senin iradendir. Sonsuz saygı duyarım ama bende chp ye vereceğime gider bdp ye veririm ondan daha iyi :KK53::KK53:

ben beğenmeyi savunma olarak yazmıştım aslında sahip çıkanlar olmuş o manada beğenme dedim yoksa buton olarak değil . Ayrıca akp ye o verip vermeme senin iradendir. Sonsuz saygı duyarım ama bende chp ye vereceğime gider bdp ye veririm ondan daha iyi :KK53::KK53:

yok artık didoo
asla oy atmam diyeceğim tek parti bdpdir benim

Son düzenleme:

Valla benim akp ve bdp diye iki seçeneğim varsa akpye veririm ben yok artık abartma istersen. En Büyük TÜRKİYE Yok yazıyı genel olarak kendine çapulcu diyen kimse beğenmedi burda. Sayfalarca yorumda belki 2 kişi..

Hırsıza alkış tuttunuz, aferin dediniz. 1000 lira asgari ücretle ev geçindirirken vergisini ödeyenlerin parası o çalınan, benim gibi 25 sene okuyup maaşının 3te 1ini devlete vergi diye verenin parası. Elektriği kaçak, suyu beleş kullanıyorsanız bilemeyeceğim, sizin cebinizden birşey çıkmamıştır belki ama ben şu güne kadar sade ve orta halli bir vatandaş olarak ödediğim vergilerle kendime bilmem kaç kilometre duble yol yapardım. Anlatabildim mi?

X