- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
-
- Konu Sahibi ispanakliborek
Para verildiğini bende düşünmüyorum rengo, ama şu miting mesajları artık bunalttı geçen gün 5 tane mesaj geldi Kemal Kılıçdaroğlu Erzurum mitingi verecekmiş. Yok Tayyip Erdoğan bilmem ne mitingi verecekmiş. Seçim arabaları dersen tam çocuğu utuyorum öğlende bangır bangır geçiyor. Deli oluyorum. Birde Seçim tanıtım broşürleri; 2 günde bir çeşit çeşit getiriyorlar. Ev seçim çadırına döndü valla.
MHP nerede onu hiç göremiyorum en fakir onlar galiba
simdi ben dogru mu anladim??? millete 300 Tl verirken cekiyor ve paylasmicam diyor...
paylasmasindan ziyade kisi basi 300 tl vay bee
onun haricinde internetleri telefonlari vs yokmus yahuu 9-10 yasinda cocuklarin elinde artik dokumatikler geziyor asil sen nerde yasiyorsun?
haa diyelim gercekten cooook fakirler ve net leri cebi yok olabilir ama ben bugüne kadar coook fakir bir ailenin tv si bile olmadigini görmedim
tv de mi seyretmiyorlarmis
gercekten bastan sona kadar cok tarafsiz capulcu hanim efendi :)
Videolar kaynak kismindaki linkte. Ben ekleyemedim.
bak sen de ezberlemişsinCadde üstündeyiz. Bizim evin içi tam türkü bar harbiden .
Bir de en komik olan tarafı ; ne zaman burada Rte yazıyorummmmmmmm......
Arkadan fon geliyor ; Sözü dosdoğru yoktur riyasııııı, Zalimlerin korkulu rüyasıııııı,İnandığı yoldaaaaa gider, Yıllardır beklenen liderrrrrrrr!
Recep Tayyip Erdoğannnnnnn !
Nasıl denk geliyor bilmiyorum ama ne zaman buraya Rte yazsam sanki biri benim için bekliyor da bu şarkıyı çalıyor gibi.
Ben para verdiklerine inanıyorum ama 300 tl değil.
<br>
erkek bunu yazan,
herkese dağıttılar demiyor :)
kapıda 300 tl el değiştirdi diyor :)
Basbakanin her soyledigi dogruyu yansitiyor demeye getirmiyorum , zaman zaman , uslubuyla sorun yasamis birisidir . Huzurumu bozan , esnafa ulkeme zarar ziyan verene az bile soylemistir capulcu az kaldi ... kimseyi yermedi engellemedi eskide yaptigin simdi yapamadigin ne var ? dedigin gibi olmasi gereken seviyeye cikardi kimseyide yermedi asagilik.kompleksi.olan insanlar basortululeri girdikleri ortamlarda gormeye baslayinca rahatsiz oldular ak partiye karsi bir antipati olustu sonuc bu ... ayyassa ayyas tir baska tarifi mi var ? Basortulu bacim demis ne iyi.demis
bak sen de ezberlemişsinya dersler bu kadar aklıma girmiyor valla bilinçaltı denen şeyi iyi biliyorlar.
hayır o video değil,
o videolarda youtubeden zaten :)))
konuya girişte yazmış ya 300 tl el değiştirdi ama ben videosunu çektim koymucam diye onu demiştim ben..
Yok 300tl nin hikaye oldugunu soyluyor. Cektigi videolar ve diger fotograflar da kaynaktaki linkte..
Yok kız ezberlemedim, internetten copy paste
Ama müziğini tanıyorum.Bir de Recep Tayyip Erdoğan kısmını biliyorum
Oradaki ironiyi anlamadiysaniz okumayin zaten :) akpden nefret edip parayla adam topluyorlar diye iftira atanlara avucunuzu yalarsiniz oyle bir sey yok demek istemis. Varsa da bn gormedim demek istemis. O beklentiyle okumayin demek istemis.
ben de dombranın kendi şarkısını söylüyorum nakarata gelince Recep Tayyip Erdoğan diyorum ister istemez ya
Oradaki ironiyi anlamadiysaniz okumayin zaten :) akpden nefret edip parayla adam topluyorlar diye iftira atanlara avucunuzu yalarsiniz oyle bir sey yok demek istemis. Varsa da bn gormedim demek istemis. O beklentiyle okumayin demek istemis.
olabilir yazıyı tek tek sindire sindire okumadım :)
ama bu mitinglerde para veriliyor gerçeğini çürütmüş oluyor,
ki adam eleştirmekten isterken para verilmediğini de kanıtlamış oldu sağolsun :))
Ben de reklamlarda cikti mi sesini aciyorum. Komsular komsular chpli komsular uyuz olun adam ne guzel sarki yapmis diye bagirasim geliyor
Ben de böyle algılamıştım. Allah Allah diyorum herkes video çekmiş gibi anlamış ben de anlayamamıştım o kısmını, kendi kendime diyorum herkes anladı bi ben anlamadım amma safmışım :)
bu erdoğan şarkısı benim de dilime dolanıp duruyo
güzel olmuş bence
şimdi de chpnin bi reklamı çıkmış onlar da adaylarla topluca hayat bayram olsa şarkısını söylüyodu