AKP Mitinginde Bir Çapulcu!

Cımbızlayın sözleri ,
evet evdeki %50 de geziye gelip iç savaş çıksaydı bunu istediniz siz ama olmadı TUTMADI YİNE

4 üni okudum o halde bile makarna yemedik:) devletin yurdunda paşalar gibi yedik doyduk. En son kisma bittim valla. :)

miş miş mişş poffffffffffffffffff ayy ne komikkk

miş miş derken ne demek istediniz anlamadım. Yazının içeriğinden bahsediyorum. Dombranın sahibi önce çalıntı deyip sonra böyle susulduğu yazıyı yazan arkadaş yavşak dmiş kendisine anladığım kadarıyla.

kendi ön yargılarını nasıl kanıtlar bulurum da desteklerim diye ugraşılmış bir yazı...
ayrıca düşüncesinde de bütünlük yok.
önce makarna diyor, açlıktan bahsediyor sonra lafı makarna kafaya baglayacak sekle dönüstürüyor,
ilk okudugumda da begenmemiştim, simdi de.
evet böyle düsüncelere sahip olanlar da var maalesef,
fakat çapulcu diye tabir edilen gezi eylemlerine katılan insanları temsil edebilecek biri degil benim gözümde.

Son düzenleme:

çapulcu arkadaşımızın yazdıklarına ankaradaki büyük mitinge katılan akparti destekçisi bir bayan olarak cevap veriyorum.mitingin %90 kesimi genç aktif kesimdi.%10 luk kısmı ev hanımı yada yaşlıydı.geri kalan herkes ben gibi boğazı kısılana kadar tayyip erdoğanı destekledi..ve bizler interneti gayette rahat bir şekilde kullanıp gündemi takip eden insanlarız.kapıcı bekçi gbi aşağılamaya varan şeyler yazan arkadaşımız şunu unutmuş..ben özel kalem müdürüyüm.kardeşim müfettiş.eniştem öğretmen.ablam kamuda müdür..yani aklı başında insanlarız.neyin ne olduğunu görürüz ona göre karar veririz...nitekim pazar akşamı belli olacak herkeste bunu görecek..iyi günler arkadaşlar..

çok ilginç el değiştiren 300 tl nin videosunu paylaşmıyor :44:
o kadar karalamış, fotoları paylaşmış videoyu paylaşmıcam diyor ilginç.

yıllardır bu partiyi desteklerim nerde olsa giderim ama hiç beş kuruşunu görmedim.ankara mitingindede bişey dağıtmadılar.

yıllardır bu partiyi desteklerim nerde olsa giderim ama hiç beş kuruşunu görmedim.ankara mitingindede bişey dağıtmadılar.

siz kaçırmışınız ya herkese dağıtıyorlarmış
bu kadar kötülemesine gerek bile yoktu o videoyu paylaşsa sadece bomba olurdu, ama nedense paylaşmıcam diyor hı hı aynen öyledir, çekmiştir videoyu ama ayıp olmasın diye koymadı herhalde

Genel olarak katılmadığım bir yazı..
Arkadaşı dün akşam cnn türk te izledim buna benzer ifadeler kullandı..
Gayet okumuş ve kültürlü insanlarda AKP ye oy veriyor hiç okumamış olanıda.
Sadece belli bir kesimden oy aldığını düşünenlerden değilim.
Zira örnek benim..
Son genel ve yerel seçimlerde akp ye oy verdim Üniversite mezunuyum
Bu seçimlerde oy vermeyeceğim.
Yani okumuş gayet kültürlü bir bireyken oy verdim akp ye..
Yazının katıldığım noktalarıda var oralarıda bana kalsın...

bende buna hı hı diyerek gülüyorum zaten

benim de bazı tanıdıklarım gitmiş ama para filan vermemişler

bazıları da verdiler diyo
belki bi kesime verilmiş olabilir bilemem
ama ben genelinin isteyerek gittiğini düşünüyorum
herkes para dağıtıldığına inanmıyorum
o kadar insana nasıl para dağıtacaklar ki
bana abartı geliyo

Son düzenleme:
Siz derken?
Al işte gene ötekileştirme ve gene akp seçmeni.
Neyse, ben ötekileştirmeyi savunmuyorum.
İyi günler...

Otekilestirmeyi bu ulkede yillarca yaptilar , sartlari.olmasi gereken seviyeye cikaran ak partidir
Siz sevmiyor ve savunmuyor olabilirsiniz ama ne yazikki gorusun ne olursa olsun digeri tarafindan otekilestiriliyorsun lafimi uzerinize almayabilirsiniz ..

bilmiyorum hiç çevremde para alan duymadım valla.dediğin gibi onca insana nasıl para versinler

Evet haklısınız şu açıdan, kapalı kadınların örtülerinin horlanmasına son derece karşıyım . Zamanında buna karşı gelenleri de bu konuda asla desteklemiyorum.
Fakat şuanda siz, zamanında sizlere yapılan ötekileştirmeyi şimdi bizlere yapıyorsunuz.
Bu ne derece adalet oluyor ?
Eğer rte olması gereken seviyeye çıkarmış olsaydı, Hayyal'in dediği gibi, ayyaş, yok örtülü bacım, yok ateist vs diye yaftalamazdı.
Rte sizin için olması gereken seviyeye çıkardı sizi, bir taraftan bizi yererek. Bunu da kabul edin bence.
Cımbızlama diyorsunuz da, O Fatih Altaylı ile yapılan röportajda, "içki içiyorsa alkoliktir ama akp'ye oy veriyorsa değildir" cümlesi de geçiyor. Yani başlı başına yanlış söylemler ile dolu.

Ve size baktım, buraya yorum yaptınız. Direk saldırarak. Ben bu yazıyı onaylamıyorum ve ben de beğenmedim ve ben Akp'yi desteklemiyorum. Ama öyle bir sert alaycı yorumlar yaptınız ki, biz akp'Yi desteklemeyenler olduğumuz halde bu yazıyı hiç onaylamadığımızı söylerken yine de tü kaka gibi oldu.

Bir kere daha başlıkta kaldım, çapulcu lafını asla kabul etmiyorum.

bilmiyorum hiç çevremde para alan duymadım valla.dediğin gibi onca insana nasıl para versinler

Gözü açık seçmenlere para vermiyorlar demek ki. Kandırılması kolay insanlara para veriyor olmalılar. Yaşlılar vs vs... Yazıda bahsedilen kesime olabilir. Ben de para alanlar duydum çünkü.

Her partiye oy verende bu kesim var. O da ayrı mevzu. Sanki fakirin hepsi Akpli gibi bir yazı olmuş. Tövbe Yarabbi.

tamam da bu kadar kötü bir yazı yazan kişi ( konudan bahsediyorum )
neden videosunu çektim de koymam diyor,
bu kadar kötü cümleler sarfeden biri için video paylaşmak çok eğlenceli olur..

ama bak buda bi ayrım bende para isterim o zaman alan bizede versin bence evet yazının o kısmı bence çok yanlıştı.üzüldüm çnkü kapıcısı bekçisi hizmetçisi oy vermiyormu onlar insan değil mi.bizim çaycıda chp ye oy veriyor mesela..eşitlik herkese heryerde var ötekileştirmeye karşıyız valla

uğur ışılağın röportajını dinledim
bu nu ben değil bağlı olduğumuz ajanslar alır dedi
sanırım dombranın sahibini bulamamış ajans
adam sonradan ortaya çıkmış
uğur ışılakta ortaya çıkınca telif hakkı neyse konuşalım demiş
arslanbek sultanbekovda bişey talep etmemiş

hatta dombrayı mhpyede uyarlamışlar
nakarat kısmı devlet bahçeli diye geçiyor
ama şarkı hiç güzel olmamış
ne ses güzel,ne söz :)
uğur ışılak döktürmüş yine
bu Nogay marşınıda çok beğenirdim açıp açıp dinlerdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…