- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
-
- Konu Sahibi ispanakliborek
tamam da bu kadar kötü bir yazı yazan kişi ( konudan bahsediyorum )
neden videosunu çektim de koymam diyor,
bu kadar kötü cümleler sarfeden biri için video paylaşmak çok eğlenceli olur..
tamam da bu kadar kötü bir yazı yazan kişi ( konudan bahsediyorum )
neden videosunu çektim de koymam diyor,
bu kadar kötü cümleler sarfeden biri için video paylaşmak çok eğlenceli olur..
Anladım canım
Ben olsam videosunu da koyardım şahsen madem çekmişim .
video çektiğini iddia ediyor ve paylaşmıyor
bu kadar kötüleyen biri için bu büyük bir zevk olurdu
neyse biz inanmış gibi yapalım çekmiştir video
çapulcu arkadaşımızın yazdıklarına ankaradaki büyük mitinge katılan akparti destekçisi bir bayan olarak cevap veriyorum.mitingin %90 kesimi genç aktif kesimdi.%10 luk kısmı ev hanımı yada yaşlıydı.geri kalan herkes ben gibi boğazı kısılana kadar tayyip erdoğanı destekledi..ve bizler interneti gayette rahat bir şekilde kullanıp gündemi takip eden insanlarız.kapıcı bekçi gbi aşağılamaya varan şeyler yazan arkadaşımız şunu unutmuş..ben özel kalem müdürüyüm.kardeşim müfettiş.eniştem öğretmen.ablam kamuda müdür..yani aklı başında insanlarız.neyin ne olduğunu görürüz ona göre karar veririz...nitekim pazar akşamı belli olacak herkeste bunu görecek..iyi günler arkadaşlar..
ben de saçma buldum
öyle bi video olsa hemen yayınlardı bence
o yüzden inanmadım
çekmedi öyle bir videoda ondan,
yoksa böyle bir nimeti kim kaçırır,
yazının geneline bakınca adam kötülemek için yer aramış ama video yok,
paylaştığı resimde resim olsa bari,
resimlerde de bir şey yok
sıradan bir miting görüntüsü işte ne bekliyordu acaba
ama bak buda bi ayrım bende para isterim o zaman alan bizede versin benceevet yazının o kısmı bence çok yanlıştı.üzüldüm çnkü kapıcısı bekçisi hizmetçisi oy vermiyormu onlar insan değil mi.bizim çaycıda chp ye oy veriyor mesela..eşitlik herkese heryerde var ötekileştirmeye karşıyız valla
300 lira vermemişler ya hayalleri suya düşmüş tüm öfkesi ondan
Evet haklısınız şu açıdan, kapalı kadınların örtülerinin horlanmasına son derece karşıyım . Zamanında buna karşı gelenleri de bu konuda asla desteklemiyorum.
Fakat şuanda siz, zamanında sizlere yapılan ötekileştirmeyi şimdi bizlere yapıyorsunuz.
Bu ne derece adalet oluyor ?
Eğer rte olması gereken seviyeye çıkarmış olsaydı, Hayyal'in dediği gibi, ayyaş, yok örtülü bacım, yok ateist vs diye yaftalamazdı.
Rte sizin için olması gerearaftan bizi yererek. Bunu da kabul edin bence.
Cımbızlama diyorsunuz da, O Fatih Altaylı ile yapılan röportajda, "içki içiyorsa alkoliktir ama akp'ye oy veriyorsa değildir" cümlesi de geçiyor. Yani başlı başına yanlış söylemler ile dolu.
Ve size baktım, buraya yorum yaptınız. Direk saldırarak. Ben bu yazıyı onaylamıyorum ve ben de beğenmedim ve ben Akp'yi desteklemiyorum. Ama öyle bir sert alaycı yorumlar yaptınız ki, biz akp'Yi desteklemeyenler olduğumuz halde bu yazıyı hiç onaylamadığımızı söylerken yine de tü kaka gibi oldu.
Bir kere daha başlıkta kaldım, çapulcu lafını asla kabul etmiyorum.
Basbakanin her soyledigi dogruyu yansitiyor demeye getirmiyorum , zaman zaman , uslubuyla sorun yasamis birisidir . Huzurumu bozan , esnafa ulkeme zarar ziyan verene az bile soylemistir capulcu az kaldi ... kimseyi yermedi engellemedi eskide yaptigin simdi yapamadigin ne var ? dedigin gibi olmasi gereken seviyeye cikardi kimseyide yermedi asagilik.kompleksi.olan insanlar basortululeri girdikleri ortamlarda gormeye baslayinca rahatsiz oldular ak partiye karsi bir antipati olustu sonuc bu ... ayyassa ayyas tir baska tarifi mi var ? Basortulu bacim demis ne iyi.demis
valla öyle bir video olsaydı da borcunu vermiştir belki şöyle yapmıştır vs diyeceklerdi. araştırmadan, hayır olamaz diyen çok insan var. bunu hepimiz biliyoruz artık.
ha benim düşüncem de evet o video varsa koysaydı keşke de herkes görseydi ama ben tabi hiçbir partide para verildiğini görmedim.
<br>simdi ben dogru mu anladim??? millete 300 Tl verirken cekiyor ve paylasmicam diyor...<br>
paylasmasindan ziyade kisi basi 300 tl vay bee<br>
onun haricinde internetleri telefonlari vs yokmus yahuu 9-10 yasinda cocuklarin elinde artik dokumatikler geziyor asil sen nerde yasiyorsun? <br>
haa diyelim gercekten cooook fakirler ve net leri cebi yok olabilir ama ben bugüne kadar coook fakir bir ailenin tv si bile olmadigini görmedim <br>
tv de mi seyretmiyorlarmis<br>
gercekten bastan sona kadar cok tarafsiz capulcu hanim efendi :)
Para verildiğini bende düşünmüyorum rengo, ama şu miting mesajları artık bunalttı geçen gün 5 tane mesaj geldi Kemal Kılıçdaroğlu Erzurum mitingi verecekmiş. Yok Tayyip Erdoğan bilmem ne mitingi verecekmiş. Seçim arabaları dersen tam çocuğu utuyorum öğlende bangır bangır geçiyor. Deli oluyorum. Birde Seçim tanıtım broşürleri; 2 günde bir çeşit çeşit getiriyorlar. Ev seçim çadırına döndü valla.
MHP nerede onu hiç göremiyorum en fakir onlar galiba