AKP Mitinginde Bir Çapulcu!

tamam da bu kadar kötü bir yazı yazan kişi ( konudan bahsediyorum )
neden videosunu çektim de koymam diyor,
bu kadar kötü cümleler sarfeden biri için video paylaşmak çok eğlenceli olur..

Anladım canım

Ben olsam videosunu da koyardım şahsen madem çekmişim .

Yaziyi begenmediniz he mi? Ben de begenmedim. Bu yazida soylenenler eksik bile olmus. Baska bir ulkede olsa, tabi diktatorlukle, din ile yonetilmeyen bir ulkede, gercekten demokratik olan bir ulkede; bir hukumet hakkinda, bir basbakan hakkinda bu kadar itham olsa o hukumet, o basbakan o ulkenin yonetiminde 1 saat bile kalamaz! bizim ulkemizde ise hala secimler, mitinglerde toplanan kalabalik konusuluyor, ne aci! Japonya'daki adamlarin boyunun kisaligindan bahsetmis yazi... Keske o kisacik boylu adamlarin yureklerinin, onurlarinin da uzunlugundan bahsetse idi.. BAskanlarinin yolsuzluk, rusvet kasetlerinin sosyal medyada dolasip durdugunu, servetlerinin nasil buyudugunun dillerde dolastigini ve Japonya'da o hukumetin, o baskanin hala basta kaldigini dusunebiliyor musunuz? % 50 nin sosyal medyada hirsiz, yolsuz demesine gerek yok, savcilarin sorusturmalarinin hele bastirilip surulmelerine hic gerek yok, o adam Japonya'da onurundan intihar eder be. Japon tarihi bunun ornekleri ile dolu... Yanlis anlasilmasin, yolsuzluk ne kelime, bir gun sehrine su veremedigi icin hazmedemeyip intihar eden belediye baskanlarini duyduk biz japonyada... Yolsuzluk ne kelime? Hirsizlik ne kelime? Hem de ulkenin yuzde ellisi tarafindan suclanmak, her gun her dakika hakaretlere, kufurlere maruz olmak sosyal medyada.... Hala da mitinglerine gitmek, secimlerde ne kadar oyu oldugunu konusmak... Yok boyle birsey... Yok boyle bir rezillik... Baykal niye gitti o zaman? O da kasedin montaj oldugunu demisti.. Turkiye'de de yok boyle birsey... Bu gune dek olmadi... Simdi oluyorsa eger, bu millet, bu halk icin yazilanlar azdir bile... Iste bu yuzdendir ki, bu yaziyi hic begenmedim ben.

tamam da bu kadar kötü bir yazı yazan kişi ( konudan bahsediyorum )
neden videosunu çektim de koymam diyor,
bu kadar kötü cümleler sarfeden biri için video paylaşmak çok eğlenceli olur..

Ben de nasıl anladım o kısmını biliyor musunuz? *Şimdi ben mitinge gittim ya,-foyalarını meydana çıkarmaya gitti, para dağıtıyorlar ya onu belgelemeye gitti- gibi düşünenlere, aslında onun için gitmedim amacım bu değildi, daha farklı bir amacım vardı,* demek istiyormuş gibi geldi bana. Siz şimdi böyle deyince bir daha okudum, sizin dediğiniz gibi de olabilir bu yönden düşünmemiştim.

video çektiğini iddia ediyor ve paylaşmıyor
bu kadar kötüleyen biri için bu büyük bir zevk olurdu
neyse biz inanmış gibi yapalım çekmiştir video

ben de saçma buldum
öyle bi video olsa hemen yayınlardı bence neden yayınlamasın ki
o yüzden inanmadım

Son düzenleme:

ben ev hanımıyım lise mezunuyum hangi kategoriye giriyorum acep bunların gözünde :)
şunu demek istiyorum her kesimden
akpyede,chpyede,mhpyede oy veren var
nasık akp ye yüklenir bu konu hala anlamadım...

Son düzenleme:
ben de saçma buldum
öyle bi video olsa hemen yayınlardı bence
o yüzden inanmadım

çekmedi öyle bir videoda ondan,
yoksa böyle bir nimeti kim kaçırır,
yazının geneline bakınca adam kötülemek için yer aramış ama video yok,
paylaştığı resimde resim olsa bari,
resimlerde de bir şey yok
sıradan bir miting görüntüsü işte ne bekliyordu acaba

"Onlar "CV"si olmayan işlerin insanları..."
Şu cümleden sonra okuma gereği duymadım. Giderken zaten hazırlanmış şartlamış kendini.
Bu ülke de yaklaşık 190 üniversite var. Her yıl en az 2000 mezun verse 380000 üniversite mezunu demek.
Arkadaş demek ki "vasıflı" biri. Yılda 380 000 kişiden sadece biri olduğunu ona birilerinin söylemesi gerekiyor.
Böyle insanlar oldukça siyasetin "temiz" olması mümkün değil.

300 lira vermemişler ya hayalleri suya düşmüş tüm öfkesi ondan

Yani . Ben İzmir Chp Mitinginde kapalı kadınlar da gördüm. Ama otobüste görseydim ona Akpli muamelesi mi yapmam gerekirdi ? Bu çok yanlış. İnsanları kapıcı,hizmetçi vs diye sınıflandırırsak hepimiz kaybederiz.

300 lira vermemişler ya hayalleri suya düşmüş tüm öfkesi ondan

vermedikleri için küsmüş dediğiniz gibi öfkesi ondan
hem çok kötü, hemde komik bir yazı olmuş ya
simit ve suyun olduğu bir resim varya poşetin içinde en çok da ona güldüm
yazıyı yazan arkadaş herhalde mitinglerde insanların iskender yediğini zannediyor

Basbakanin her soyledigi dogruyu yansitiyor demeye getirmiyorum , zaman zaman , uslubuyla sorun yasamis birisidir . Huzurumu bozan , esnafa ulkeme zarar ziyan verene az bile soylemistir capulcu az kaldi ... kimseyi yermedi engellemedi eskide yaptigin simdi yapamadigin ne var ? dedigin gibi olmasi gereken seviyeye cikardi kimseyide yermedi asagilik.kompleksi.olan insanlar basortululeri girdikleri ortamlarda gormeye baslayinca rahatsiz oldular ak partiye karsi bir antipati olustu sonuc bu ... ayyassa ayyas tir baska tarifi mi var ? Basortulu bacim demis ne iyi.demis

valla öyle bir video olsaydı da borcunu vermiştir belki şöyle yapmıştır vs diyeceklerdi. araştırmadan, hayır olamaz diyen çok insan var. bunu hepimiz biliyoruz artık.

ha benim düşüncem de evet o video varsa koysaydı keşke de herkes görseydi ama ben tabi hiçbir partide para verildiğini görmedim.

Haklısınız geçmişte yapıp da şuan yapamadığım hiçbir şey yok .
Hala twitter 'a giriyorum, saat 10dan sonra içkide alıyorum.

Ama tek sorun , mahvettiği eğitim sisteminde okuyamıyorum. İş bulamıyorum.

Neyse sözleriniz düşünülmeden söylenilmiş olduğu için kib butonu kullanacağım . Hala ötekileştiriyorsunuz.

Çapulcu, aşağılık kompleksi, ayyaş filan bence kib butonu için yeterli. İyi günler.

video çektiğini iddia ediyor ve paylaşmıyor
bu kadar kötüleyen biri için bu büyük bir zevk olurdu
neyse biz inanmış gibi yapalım çekmiştir video

simdi ben dogru mu anladim??? millete 300 Tl verirken cekiyor ve paylasmicam diyor...
paylasmasindan ziyade kisi basi 300 tl vay bee
onun haricinde internetleri telefonlari vs yokmus yahuu 9-10 yasinda cocuklarin elinde artik dokumatikler geziyor asil sen nerde yasiyorsun?
haa diyelim gercekten cooook fakirler ve net leri cebi yok olabilir ama ben bugüne kadar coook fakir bir ailenin tv si bile olmadigini görmedim
tv de mi seyretmiyorlarmis
gercekten bastan sona kadar cok tarafsiz capulcu beyefendi :)

Son düzenleme:
sonunda biri feryadımı duydu,
madem mitingde böyle oluyor biri gitsin mitinge görüntülesin yazsın herşeyi demiştim,
adam gitmiş ama video çektim diyor küsmüş video koymuyor,
resim çekmiş simitle suyu çekmiş,
insan o otobüsleri felan çekerdi
hey Allah ım
mitinge gitme amacı da güvensizlik :)
kendi yazıyor para veriliyormuş, otobüsler varmış felan bakmaya gitcem diyor ,
hemde buna yönelik ne bir foto nede video var,
ne için gitmiş anlamadım

Para verildiğini bende düşünmüyorum rengo, ama şu miting mesajları artık bunalttı geçen gün 5 tane mesaj geldi Kemal Kılıçdaroğlu Erzurum mitingi verecekmiş. Yok Tayyip Erdoğan bilmem ne mitingi verecekmiş. Seçim arabaları dersen tam çocuğu utuyorum öğlende bangır bangır geçiyor. Deli oluyorum. Birde Seçim tanıtım broşürleri; 2 günde bir çeşit çeşit getiriyorlar. Ev seçim çadırına döndü valla.
MHP nerede onu hiç göremiyorum en fakir onlar galiba

<br>

erkek bunu yazan,
herkese dağıttılar demiyor :)
kapıda 300 tl el değiştirdi diyor :)

Son düzenleme:

Ya sorma exmocum ben de hiç Mhp'yi duymadım. buralarda en çok Akp arabaları geçiyor arada bir Chp'yi duyuyorum.
Bir de insanın ağzına takılı kalıyor seçim şarkıları sinir oluyorum ya, bir gün birini söylerken buluyorum kendimi diğer gün ötekini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…