AKP Mitinginde Bir Çapulcu!

Para verildiğini bende düşünmüyorum rengo, ama şu miting mesajları artık bunalttı geçen gün 5 tane mesaj geldi Kemal Kılıçdaroğlu Erzurum mitingi verecekmiş. Yok Tayyip Erdoğan bilmem ne mitingi verecekmiş. Seçim arabaları dersen tam çocuğu utuyorum öğlende bangır bangır geçiyor. Deli oluyorum. Birde Seçim tanıtım broşürleri; 2 günde bir çeşit çeşit getiriyorlar. Ev seçim çadırına döndü valla.:KK47:
MHP nerede onu hiç göremiyorum en fakir onlar galiba:KK1:

Cadde üstündeyiz. Bizim evin içi tam türkü bar harbiden .
Bir de en komik olan tarafı ; ne zaman burada Rte yazıyorummmmmmmm......

Arkadan fon geliyor ; Sözü dosdoğru yoktur riyasııııı, Zalimlerin korkulu rüyasıııııı,İnandığı yoldaaaaa gider, Yıllardır beklenen liderrrrrrrr!

Recep Tayyip Erdoğannnnnnn !

:KK9: Nasıl denk geliyor bilmiyorum ama ne zaman buraya Rte yazsam sanki biri benim için bekliyor da bu şarkıyı çalıyor gibi.

Ben para verdiklerine inanıyorum ama 300 tl değil.

simdi ben dogru mu anladim??? millete 300 Tl verirken cekiyor ve paylasmicam diyor...
paylasmasindan ziyade kisi basi 300 tl vay bee :KK70:
onun haricinde internetleri telefonlari vs yokmus yahuu 9-10 yasinda cocuklarin elinde artik dokumatikler geziyor asil sen nerde yasiyorsun?
haa diyelim gercekten cooook fakirler ve net leri cebi yok olabilir ama ben bugüne kadar coook fakir bir ailenin tv si bile olmadigini görmedim
tv de mi seyretmiyorlarmis :KK70:
gercekten bastan sona kadar cok tarafsiz capulcu hanim efendi :)

Yok 300tl nin hikaye oldugunu soyluyor. Cektigi videolar ve diger fotograflar da kaynaktaki linkte..

Cadde üstündeyiz. Bizim evin içi tam türkü bar harbiden .
Bir de en komik olan tarafı ; ne zaman burada Rte yazıyorummmmmmmm......

Arkadan fon geliyor ; Sözü dosdoğru yoktur riyasııııı, Zalimlerin korkulu rüyasıııııı,İnandığı yoldaaaaa gider, Yıllardır beklenen liderrrrrrrr!

Recep Tayyip Erdoğannnnnnn !

:KK9: Nasıl denk geliyor bilmiyorum ama ne zaman buraya Rte yazsam sanki biri benim için bekliyor da bu şarkıyı çalıyor gibi.

Ben para verdiklerine inanıyorum ama 300 tl değil.
bak sen de ezberlemişsin :KK9: ya dersler bu kadar aklıma girmiyor valla:KK53: bilinçaltı denen şeyi iyi biliyorlar.:KK6:

Basbakanin her soyledigi dogruyu yansitiyor demeye getirmiyorum , zaman zaman , uslubuyla sorun yasamis birisidir . Huzurumu bozan , esnafa ulkeme zarar ziyan verene az bile soylemistir capulcu az kaldi ... kimseyi yermedi engellemedi eskide yaptigin simdi yapamadigin ne var ? dedigin gibi olmasi gereken seviyeye cikardi kimseyide yermedi asagilik.kompleksi.olan insanlar basortululeri girdikleri ortamlarda gormeye baslayinca rahatsiz oldular ak partiye karsi bir antipati olustu sonuc bu ... ayyassa ayyas tir baska tarifi mi var ? Basortulu bacim demis ne iyi.demis

Icki icen ayyas degildir. Birine Ateist yahudi demek de kufur degildir..

bak sen de ezberlemişsin :KK9: ya dersler bu kadar aklıma girmiyor valla:KK53: bilinçaltı denen şeyi iyi biliyorlar.:KK6:

Yok kız ezberlemedim, internetten copy paste :KK1:

Ama müziğini tanıyorum. :KK51: Bir de Recep Tayyip Erdoğan kısmını biliyorum :KK52:

hayır o video değil,
o videolarda youtubeden zaten :)))
konuya girişte yazmış ya 300 tl el değiştirdi ama ben videosunu çektim koymucam diye onu demiştim ben..

Oradaki ironiyi anlamadiysaniz okumayin zaten :) akpden nefret edip parayla adam topluyorlar diye iftira atanlara avucunuzu yalarsiniz oyle bir sey yok demek istemis. Varsa da bn gormedim demek istemis. O beklentiyle okumayin demek istemis.

Yok kız ezberlemedim, internetten copy paste :KK1:

Ama müziğini tanıyorum. :KK51: Bir de Recep Tayyip Erdoğan kısmını biliyorum :KK52:

ben de dombranın kendi şarkısını söylüyorum nakarata gelince Recep Tayyip Erdoğan diyorum ister istemez ya :KK9::KK9:

Yazıyı okurken midem bulandı
Tayyipçi falan değilim hiçbi parti de umrumda değil
Ama bu yazıyı yazanın taraf tuttuğu öyle belli ki!
Cümle: Onlar beslenemedikleri için boyu benden kısa olanlar...en son Japonya'da metroda böyle hissetmiştim...ama onlarınki genetikti, bizimkisi yetersizlik...
Ya insanların boyları yetersiz beslenmeden kısaymış falan komedi gibi bir yazı
O zaman Kılıçdaroğlu beslenememiş Tayyip iyi mi beslenmiş? Zenginlerin hepsi 1.90 mı?

Kadınlar gerçekten seviyor onu...duruşunu seviyor...sesini seviyor.

Kabul etmek lazım...ben cinsel olarak uyarılmış gözler gördüm orada...bu hakaret değildir. Milyon yıllık insanlık tarihinin evrimsel sonucudur...Gücü sevmek.

iğrenç ötesi rezil bir yaklaşım bu, o zaman her ülkedeki kadınlar kendi ülkelerinin liderlerine aşık ve cinsel duygularla bağlanmışlar :KK47:

Girerken bir sohbet sırasında duyduklarım geliyor aklıma:

"Biz sayı çok olsun diye geldik zaten"

Olay budur...olay bir fotoğraf karesidir...onu çektirebilmek için herkese verilen para, yardım vs aslında bu bir prodüksiyon masrafıdır, o kadar.

ayrıca bu söz de çok komik, sadece olay fotoğraftan ibaretse neden tayyip yıllarca iktidarda kalabiliyor, kimse oy vermiyorsa neden oy oranı en yüksek onun?

Not: Hiç bir partiyi tutmuyorum, hiçbirinin tutulacak bi tarafı kalmadı ama adam öyle böyle yıllardır tek başına işi götürmeyi iyi biliyor :KK14:

yazını alıntılamadım zaten hepsinide okuyamadım baştakileri görünce sana yazacak çok şey var ama polemike girmiyorum anacım :KK1::KK9::KK53::KK33::KK12::KK52::KK9:

Son düzenleme:
Oradaki ironiyi anlamadiysaniz okumayin zaten :) akpden nefret edip parayla adam topluyorlar diye iftira atanlara avucunuzu yalarsiniz oyle bir sey yok demek istemis. Varsa da bn gormedim demek istemis. O beklentiyle okumayin demek istemis.

olabilir yazıyı tek tek sindire sindire okumadım :)
ama bu mitinglerde para veriliyor gerçeğini çürütmüş oluyor,
ki adam eleştirmekten isterken para verilmediğini de kanıtlamış oldu sağolsun :))

"Size mitingin girişinde el değiştiren 300 liranın videosunu göstermeyeceğim! Ona göre okuyun veya bırakın..."

Benim bu cümleden anladığım, "mitinge bakın bakın akp seçmeni parayla geliyor demek için bunu kanıtlamak için gelmedim, size başka bir şey anlatacağım ben". Bence yazar burada video çektiğini iddia etmiyor, eğer öyle bir beklentiniz varsa video falan yok diyor.

Yazıya gelirsek, güzel başlayıp kötü bitirilmiş bir yazı. İlk başta okurken hah dedim, "akp seçmeni de bu ülkenin insanı, her gün sokakta karşılaştığımız, tokalaştığımız, belki oturup çay içtiğimiz, alışveriş yaptığımız insanlar"a getirecek lafı dedim ama yine ötekileştirdin sen be kardeş.
Ben ne zaman başka bir partinin seçmeni hakkında yorum yapacak olsam, ailemde veya çevremde o partiye oy vermiş-verecek olan birini gözümün önüne getiriyorum. Kötü bir şey söyleyeceksem de o laf ağzımdan çıkmıyor, çıkamıyor. Size de tavsiye ederim. :KK34:

Ben de böyle algılamıştım. Allah Allah diyorum herkes video çekmiş gibi anlamış ben de anlayamamıştım o kısmını, kendi kendime diyorum herkes anladı bi ben anlamadım amma safmışım :)

olabilir yazıyı tek tek sindire sindire okumadım :)
ama bu mitinglerde para veriliyor gerçeğini çürütmüş oluyor,
ki adam eleştirmekten isterken para verilmediğini de kanıtlamış oldu sağolsun :))

Bakin ben cok tarafsiz yazi yazicam havasiyla baslayip itin deligine sokmus kisacasi..

bu erdoğan şarkısı benim de dilime dolanıp duruyo
güzel olmuş bence

şimdi de chpnin bi reklamı çıkmış onlar da adaylarla topluca hayat bayram olsa şarkısını söylüyodu

Ben de reklamlarda cikti mi sesini aciyorum. Komsular komsular chpli komsular uyuz olun adam ne guzel sarki yapmis diye bagirasim geliyor :-)
:KK9::KK9:
Ben de böyle algılamıştım. Allah Allah diyorum herkes video çekmiş gibi anlamış ben de anlayamamıştım o kısmını, kendi kendime diyorum herkes anladı bi ben anlamadım amma safmışım :)

yaa öyle mi demek istemiş ben konuyu hiç okumadım yorumlardan yola cıkarak öyle anladım :KK9:

bu erdoğan şarkısı benim de dilime dolanıp duruyo
güzel olmuş bence

şimdi de chpnin bi reklamı çıkmış onlar da adaylarla topluca hayat bayram olsa şarkısını söylüyodu

hani oyumu sarıgüle veriyorum diyen kadının şivesi de cok taklıyor aklıma ya :KK9: cok güzel söylüyor :KK1:

X