Ailesi yüzünden boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani nasıl diyim yıllarca süren bir sömürü söz konusu. Düzelmesi çok zor hatta imkansız gibi. Yapılacak tek şey sizin yeni bir hayata başlamanız

Siz eşiniz rahaysiz oldugunu soyluyorsunuz ya bence sizin durumhnuz daha ağır adama kafayi siz tamissiniz acil tedavi görmelisiniz....

şu an bana içinizden "salak" diyor olmazdınız.

Şu kısımlarda salak demedim kesinlikle. Basiretiniz bağlanmış, gözünüz kör olmuş. Ayrıca adam için o kadar fedakarlık yapmışsınız ki siz onun seveceği biri olmamışsınız, ona karşı mecburi görev ve sorumlulukları olan, bunları gerçekleştirmesi gereken bir "bakıcı" (?) olmuşsunuz. Adamı mezun eden siz, askere gönderen siz, hastane işi olunca takip eden siz, her türlü sorumluluğunu onun sırtından alıp yapan yine siz. E böyle olunca adam sizin onun sevgilisi, nişanlısı, eşi olduğunu unutmuş. Almış hayatına bir enayi (kusura bakmayın) sefasını sürmüş.

Umarım annesiyle çok mutlu bir yaşamı olur. Yanan da benim gençliğim, hayallerim olsun.

Ama şu kısımda (yine kusura bakmayın) bi salak diye geçmedi değil aklımdan. Kuzum size o kadar eziyet eden, üzen adam niye annesiyle mutlu oluyor ya hu! Cehennemin dibine kadar yolu olsun, ettiğini çeksin desenize. Niye sizin gençliğiniz hayalleriniz yanarken o annesiyle sefa sürüyormuş acaba? Ay lütfen bu adamlara bu kadar bağlanmayın, hak ettiklerinin 1 damla üstünde değer verince böyle üzüyorlar insanı ama siz hala bu adamın hak ettiğinden kat be kat fazla değer veriyorsunuz.

Benim anlamadığım konu alıp çöpe atsan daha çok makbule geçecek olan harcadığın paraları nasıl buldun?Yaşın küçük umarım tüm parayı bu adam için harcamamışsındır da bundan sonra ki hayatın daha da iyi geçer.O evden ayrılırken valizini hazırlamak için bile vakit kaybetme terliklerini giyip çık

Sen dediğin için demiyorum Okudum hepsini inan seni hiç hak etmiyor boşa köy tekmeyi gitsin sen iyilik yapmışsın herkese ama olmamış nankör insanlar işte adam olamayani adam etmeye calismissin herşey bir sınavdır kazanan sensin benim gözümde,Allah iyiliklerinin verir karşılığını hic düşünme ailenin yanına git elbet seni çok sevecek insan çıkar karsina

Sevmemiş o seni kullanmış her türlü ailesiyle daha geç değil kurtul ondan işine evine kendine odaklan sunuda unutma senden önemli kimse yok bundan sonra önce kendini çok sev önce kendi

Yazdıklarınızı hayret ve üzüntü içinde okudum. Kaybetme korkusu yüzünden, çok çok fedakarlık yapmışsınız. Kendinizden okadar çok vermişsiniz ki.. Boyle devam ederseniz kendinize zarar vermenizden endişe duydum.
Henüz yaşınız çok genç. Psikolojik yardim alarak atlatın bu süreci. Kendinize inanın, umarım size zarar veren bu evlilikten, aileden kurtulursunuz

Bir psikolog destegi al herseyini topla ve git. Delirdin mi? 25 yas ya. Uzun iliski haller emekler zordur ama bir cocugu tek buyutmek de zor. Yolun cok basi.kac

ne olursa olsun yaşın hala çok genç önünde uzun uzun yıllar var arkana bakma bile eminim karşına seni eli gibi sevecek birisi çıkacak her şey unutukur geçer gider zor ama geçecek inan bana

Ne diyelim kendi tercihlerinizin sonuçlarını yaşamışsınız.

Sayısız şey yaşamışsınız, alttan almaya devam etmişsiniz.

İyi gelin kabul edilmek için çaba göstermeniz, bunu bu kadar önemsemeniz de değişik. Sanki dünyaya gelme amacınız gelin olmak. Ne kadar önemsiyorsunuz böyle boş sıfatları ya.

Kayınvalideniz için anne babanızı üzmüşsünüz, sadece onlara üzüldüm.

İnşallah aklınızı başınıza almışşınızdır diyeceğim de konunuzu eşinize okutmak istemenize, evden gitmek için eşinizin onayını beklemenize bakılırsa yaşadıklarınızdan pek ders almışsınız gibi görünmüyor.

İnsan ne yaparsa kendine yapar hic acimadim sana yasadiklarini haketmissin insan hicmi akillanmaz nasil kendi anenni babani elaleme asagilatirsin cok gurursuz birisin nedir ya sevgi nedir? Ayrilir hayatina bakarsin ama sen kendin bu dunyaya kole olmaya ezilmeye kullanilmaya gelmissin.
Ozur dilerim ama lutfen bir psikologa git bu bagimliliktan kendini kurtar sen bu adama baglanmis kalmissin sevmek sevilmek boyle baiey degil kendini harciyorsun bosuna adam seni sevmemiski hic her turlu pisligi yapmis daha ne diyeyim

Ailesi yüzünden mi? Sen kendi basiretsizliğin yüzünden böylesin. Kusura bakma da bu kadar pasif ve güçsüz kadınlara acıyamıyorum. Asla boşanmazsın sen. Yıl olmuş 2020 hala dul olmak zor muhabbeti yapıyosun. Pasifliğine kılıf uydurma bari.

Siz es degil evlatlik almissiniz ve o istemeden yapmissiniz herseyi
Sirf yaranmak icin Sirf sizi sevsin saysin diye
Olmamis ama ask oyle gelemiyo malesef
Ailece hasta olmalarida cabasi
Popo muhabbeti cok komik ama karsindaki ciddi tirlakki buna takilabiliyo

Herşeyi kendin yapmışsın onlara hiçbirsey yaptırmamışşın onlarda bulmuşlar bir enayı kusura bakma sömürmüşler seni resmen.. Ce en sinir olduğum şey hala o psikopattan eşim diye bahsediyor olman.. Senin yapacağın tek sey polisi arayıp yada karakola gidip uzaklaştırma alman işinden de olsun ne olursa olsun çelişir dert değil senin yasın daha çok küçük bunun gibi biriyle ömür geçermiş... Ah kuzum be bile bile lades demişşin..anasının hastane masraflarına kadar ödeyen, bedelli askerlik yaptıran sen peki sen bu kadar parayı nasıl hallettin çokmu zenginsin ya aklım almıyor şok olarak 2kez okudum.. Aklın varsa ayrıl bırak

Canım benim öncelıkle seni seviyorum Yanlız degilsin bunu bilmeni isterim. Sen annen baban 1 yaşındayken ayrıldıgı için sadece sevgi açısın sevgi beklemissin .. bu yüzden de hep vereb taraf olmussun üzgünüm ama karsındakı vasıfsız insan ve aileside bu durumunu kullanmış. Yaşın daha çok küçük emın ol hayat uzun bunları bu şekılde çekmeye degmez ...Bu defa sen onlara ters köşe yap git ve birdaha dönme bırak onlar ortada kalsın bi yola çık ve arkana asla bakma kendını daha fazla ezdirme kullandırma çok iyi birisi çıkabılır karsına mutlu olursun evlatların olur bunlar üzgünüm ama ailecek hastalar ... anne babadan oğula geçmiş artık bide fırsatcılarda bunlar uyanık hastalardan inan çok üzüldüm senin de birazcık azıcık kendıne saygın varsa sessizce o evden cıkar bıdahada asla dönmez ve bu aileyi o eşi asla görmezsin ... yolun açık bahtin güzel olsun

Karşına daha ne iyi insanlar çıkar tekrar mutlu olursun ama bırak şu psikopatı.. Bir kadın cinayeti daha duyurma şu ülkeme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…