Ailesi yüzünden boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne param kaldı ne de borcumun olmadığı bir kişi/kurum. Ama buna rağmen bırakmamıştı beni bugüne kadar
Arkadaşım senin psikolojin de iyi değil
Sen bırakmamışsın adamı, o değil
O çok kez bırakmış sen tutup eve getirmişsin
Adamın kendine has bi karakteri yok
Kim nereye çekerse oraya gidiyor
Damacana bile bu kadar dolmamıştır bu nasıl adam anca anasının dolduruşuna geliyor
Annesi de ne nankörmüş o kadar iyiliğine annen sen o geçirdiğiniz güzel zamanları hiçe saymış
Neymiş annen poposunu dönmüş oturmuş
Annemin k.çına kurban ol sen be diyemedin mi o kadın öyle hakaretler ederken ailene?
Sende bu adama karşı aşırı derecede takıntılı bağımlılık var
Çünkü normal bi insan bunları çekmez
Hadi kendini geçtim ailesine bu kadar laf ettirmez
Yıllardır ortada olmayan ana babası şimdi seni istememe lüksüne sahipler
Sen çektin çevirdin onlar söz sahibi oldular
Daha 25 yaşındasın benden bile küçüksün
Maddi durumunda iyi
Baksana hayatına
50 yaşında boşanıp yeni hayat kuran nice insan var az onları örnek al
İnan çıkarsız sevildiğinde "ben kendime napmışım neyi reva görmüşüm ah ne aptalmışım şükür bugünüme" diyeceksin
8 ay senin için imtihandı
Çık şimdi bu sınavdan ve yeni bir yol çiz kendine
Arkana bile bakma
Yoksa yıllarca böyle devam edeceksin herşey daha kötü olacak
Herkes seçimlerini yaşar
Hayat senin
Çiçek bahçesinde yaşamak da senin tercihin
Bataklıkta da.

Ben bu zorlu yolculuğuma başladığımda ara sıra yine böyle şeyler yazarsınız bana değil mi, çünkü gerçekten bir sevgili, eş hayatım olmayacak artık benim, yani biliyorum eminim olmayacağından, onu çoook özleyeceğimden de eminim, ama bir gün özlem geçtiğinde çektiğim acılar kalacak geriye, bunun umuduyla çıkacağım bu yola. Bir de vallahi ben döndürmedim onu hiç. Ben dayanamayıp evi terk ettiğimde hep o zorladı barışmak için. Bunun sebebini de anlamıyorum. Ona verebileceğim hiçbir şeyim kalmadı artık.

Şimdi sen bu linki atıcam o da okuyacak dedin. Yaptığın yorumlardan da anladığım kadarıyla seni ne kadar üzdüğünü, senin ona ne kadar değer verdiğini görsün istiyosun. Bizlerin yorumlarıyla da belki farkeder düzelir diye düşünüyosun. Yani içinde hala düzelir umudun var. Ama düzelmeyecek. Bu karakter meselesi 5 yaşındaki çocuk değil karşındaki değişmeyecek. 2 ay aşkım balım olsa da 3. Ay seni istemiyorum diyecek. Daha fazla umut taşıma. Sil al kafandan. Kendine yapabileceğin en büyük iyilik bu. Otur bi sorgula benim fedakarlıklarıma karşılık ne fedakarlık gördüm diye.

Kötü hissettiğinde yaz sen herkes destek olur
Yeter ki kurtar kendini
Yeniden de seveceksin aşık olacaksın sevileceksin
Bunu da gençlik hatası diye hatırlayacaksın
Bir ev bir kere terkedilir
Sonra da dönülmez artık
Muhtaç kadın değil güçlü kadın ol artık

Hariben salak dememek elde değil bildigin sponsor olarak kulanilmissin ustune ben herseyi kendi istegimle yaptim diyorsun ama hastane masraflarini sorguladigin icin tehtit aliyorsun kac kurtar kendini arkana bakmadan 8 aydir evliyim diyosun 7 yildir bu iliski var 7 yil icinde hic mi tanimadin bu adami bi de koca yaptin kusura bakma bacim ama kabahatin en buyugunu sen kendin yapmissin bile isteye :) allah yolunu hayir etsin

Aslında düzelmesinden çok beni anlamasını istiyorum ayrılsak bile. Bana geçen gün dertli dertli “anamla babam hak ettiği değeri görmed hiç” dedi. Kavga çıktı bu laf yüzünden. Yani burada tek değer görmemiş ve acınması gereken benim, herkes hak ettiğinin kat kat fazlası değer gördü ama ben evimde bir gün mutlu olamadım, bütün bunların anlaşılmayacak olması delirtiyor beni. Hakkımın yenmesine öyle tahammül edemiyorum ki. Delireceğim bu çukurun içinde.

Amin... para umrumda olmadı hiç. Salaklığım sevilmediğimi görememekten:)

Bu arada tee buraları falan okumaz o, hızlıca ilk mesajıma göz atar, sonra kapatır, çay falan içer. Annesini arar. Annesiyle dudaktan öpüşmesinden rahatsız olmama falan kızıyordu, öyle sevgili gibi değil yanaktan öper gibi öpüyoruz falan diyordu. Dünya umrunda değil onun, hele ben hiç değilim. sadece annesi. yazdığım mesajları bile doğru düzgün okumaz

Ne kadar verici, yapıcı bir kadın olmuşsunuz. Keşke biraz da kendinizi düşünseydiniz. Sizi istemiyor siz de onu istemeyin. Her seferinde ayrılır gibi olup ayrılmamışsınız ya bu defa bitirin. Çok gençsiniz. Hayatınızın geri kalanında herşeyden önce kendinizi düşünün.

Kocaman deve kadar adamın anneyle dudaktan öpüşmesi mi? Nereye kusuyoruz?

Kocaman deve kadar adamın anneyle dudaktan öpüşmesi mi? Nereye kusuyoruz?
Bu sefer bitirmem lazım, bu sefer başarmam lazım. Biliyorum bunu. Gücümü toplayacağım. Anneme hemen gitsem mi o uyanmadan? Beklememi tercih edermiş, gece gitmek istediğimde öyle dedi. Gerçi ben uyanır mıyım bilmiyorum ama.
Valla isterseniz evliliğimin üstüne kusabilirsiniz. Oraya kusmayan kalmadı. Dünyanın en sınırlı anne-oğul ilişkisine sahiplerdi. Nedense ben yuva kurunca böyle oluverdiler. Bir de annesinin bana "kıskanıyor musun" diye sormaları vardı. gerçekten kurtulacağım ben ya, çekilir gibi değil

Ne zaman isterseniz çıkın gidin. Siz onun ayağına dünyaları sermişsiniz. Ama o size bırak sevgiyi saygıyı bile çok görmüş. İster şimdi ister eşiniz kalkınca ama yeter ki bırakıp gidin artık. Eğer bu evliliği bitirmezseniz hayatınız boyunca çekilecek çileniz var. Bu adam da annesi de hiç değişmeyecek.

Sokağa çıkma yasağı var. Bir yere gitmeyin. Boşuna ceza yemeyin yine döneceksiniz belli ki. Bunun linkini atıp size yaptıkları için pişman olsun istiyorsunuz ama o değişmeyecek nitekim sizde değişmeyeceksiniz. O ne kadar sağlıklı psikolojide değilse sizde öylesiniz. O yüzden yardım alın.

Oysa beraber yaşlanabilirdik. Ben öyle biri oldum hep çünkü, eğer biraz bana sevgi gösterseydi 1 yıl dolmadan boşananlar kervanına katılmazdık biz de. Eşimin sırf "anacı" olduğunu kabul etmeyişi bile yetmeli biliyorum, çok zorlanacağım bunu da biliyorum ama cidden başaracağım galiba. Çok teşekkür ederim hepinize. Şunca saat ne yapardım bilmiyorum iyi ki yazmışım.

Annem karşı apartmanda, oraya gideceğim. Şimdi siz böyle deyince yine korktum. Yine döneceğim gibi duruyor değil mi o ilk mesajımdan, ve yine çekmeye devam edeceğim gibi bunları. Onu sevdiğim güne geri dönüp kendimi öldüresiye dövmek istiyorum böyle hissettiğimde.

Çok zor tabi. İnsanın evliliğinden önce hayalleri yıkılıyor. Ama hayatta yaşanacak çok şey var. Bugün bu evlilik devam ettikçe gerçekten sevilme ve huzur hissini hiç yakalayamazsınız. Aşk değil belki ama insanın evinde iki lokma ekmek yiyip huzur içinde oturması, kendi evine koşarak gitmesi çok çok önemli. Yalnız bile olsak yeter ki o duvarlar üstümüze üstümüze gelmesin. Allah yolunuzu açık etsin.

Öyle değil aslında eski erkek Arkadaşıma bende sizin kocanızla olan ilişkiniz deki gibi bir bağımlılığım vardi. Nolursa olsun benim olsun sevsin beni vs vs. Ama öyle olmadı bir çizgi var o çizgi gecilince yetti be diyorsun tiksinti başlıyor. Hemen kangren gibi kesip atmak kurtulmak istiyorsun hiç yaşanmamış sayıyorsun.
Sizin bu çizginiz nedir? Bu adam ne yapsa yeter dersiniz onu düşünün. Hala aklınızda daha kötüsünü yapmadığını düşündüğünüz için devam ettiriyorsunuz. Yapmış varsayın.
Ayrıca kendinizi sevin. Kendiniz dışında lütfen başka birine bu kadar değer vermeyin. Hayat bir kere yaşanıyor.

Yazacağım tam anlamıyla buydu
Ya sen gerçekten bu olayları yaşadın mı?? Senin ben kendini sevip saydığını düşünmüyorum aileni sevip saydığını da düşünmüyorum kendini seven ailesini seven sayan insan şu okuduklarımın onda birinde ee yeter kimse bana benim aileme bunu yapamaz derdi..
Bu saatte uyku mahmurluğuyla bişeyler okuyayım diye girdim sinir oldum sen bi kendine gel o ailene yazık ya neler yaşamışlar senin yüzünden nolur ayrılırsan oksijensiz mi kalırsın yok çok zor bilmem ne bu hayatı kendine zindan ettiğin için kendi kendine kul hakkını nasıl ödersin bilmiyorum Ben böyle bir şey duymadım ya sadece kendine şunu sor BEN NASIL BİR HAYATI HAK EDİYORUM NELERE LAYIĞIM?? EĞER HAK ETTİĞİN HAYAT BUYSA DEVAM ET O ANNEN BABAN BİR GÜN ÖLÜP GİTTİĞİNDE BEN NELER YAŞATMIŞIM SİZE BEN KENDİMİ NE HALE SOKMUŞUM DİYE KAFANI DUVARLARA VURMAK İSTERSİN!!! Emin ol değil boşanmış kadın olmak yedi koca boşamış hürmüz olsan bile hayatın daha mantıklı daha kıymetli olur insanların bakış açısı emin ol şuan sana karşı daha kötüdür. Şu mesajımı okuduktan sonra bi düşün ya sen neye saplantı yapmışsın hiç mi değerin yok senin hiç mi bir kıymetin yok kendine bunları yaşatıyorsun??

Canım ona gösterdiğin sabrı ve merhameti kendine göstersen 1 gece de bile atlatırsın kaç Kurtar kendini gençliğİnşn gittiği falan da yok 25 yaş daha çok küçük kalan gençliğini heba etme

Gönder gönder linki eşine de gönder okusun okusun da oh be iyi yedik bak hala açık kapı bırakmış özür dilesem döner desin bence yaşadıklarınızı boş verin çünkü akıl mantığa sığacak şeyler değil yani erkeklerin köküne kıran girmiş gibi varını yoğunu bu asalağa vermişsin bence eşnin ve ailesinin rahatsızlıklarını bırak kendi ruh sağlığın için destek al gerçekten bunlar normal ruh haliyle yapılabilecek şeyler değil imkansız hatta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…