Ailesi yüzünden boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babamın maddi durumu çok iyi, müteahhit
Beni Evlatlık alman konusunda gittikçe ciddilesiyorum
Bu adama bağımlı olduğum doğru.
Ama neden ya başka erkek mi yok?
Eziyet hoşuna mı gidiyor reis
Estafurullah reis niye öyle diyek..

Geleceğim yok. Mutlu olacağım günlerim de yok.
Reis hakikaten destek al yardım al cidden diyorum kurtul bu adamdan.
Genceciksin yasayacagin güzel.bi hayatın var saçma şeyler düşünerek geçirme o hayati

Tam düşündüklerimi yazmışsın.
Aramızdaki bağ vs. geç bunları bence. Hayatını bu kadar kolaylaştıran birine seni sevmiyorum diyememis sadece. Hayatımın bir köşesinde dursun da iş güç sahibi olunca annemi babamı alır kenara çekilirim demiş herhalde kendine.

Daha 25 yaşındasın. Bu senin hayatının sonu olabilecek bir yaş değil ! Tam tersi her şeye yeniden başlayacağın bir yaş. Sen otur kalk çocuğun olmadığına şükret. Bu aileyle en ufak bir bağın olmayacak çok şükür!!
Kaç kurtar kendini. İşin gücün var. Onlara harcadığını biraz da kendine harca git bir psikolojik yardım gör. Senin de ihtiyacın var çünkü. Bir kişiye bu kadar bağımlı olmak sağlıklı değil. Gözlerin kör olmuş çünkü. Ben buna aşk diyemiyorum. Aşkın bile kendine göre hesap kitabı vardır, zarar gördüğün kişiden seve seve de olsa uzaklaşırsın. Sen bunu yıllardır görememişsin. Düzelecek insan sence düzelmek için bu kadar zaman bekler mi?

Daha bu süreç bitmeden de yeni biri olur mu yalnız kalır mıyım sevilir miyim diye düşünme. Önce bir ruhun temizlensin psikolojini bir arındır. Sonra kendine yatırım yap. Eminim yıllardır onların peşinden koşmaktan kendin için zevkine bir harcama yapmamışsındır. İşine kendine ve kendi ailene ada kendini. Ada derken senin bildigin anlamda adamaktan da bahsetmiyorum. Değer ver diyorum yani.

Sonrası çorap söküğü gibi gelir. Elbet çıkar karşına hakettiğin değeri verecek biri. Şimdi bu en son düşüneceğin şey olsun

Ne demek nafaka tazminat istemeyeceksin ? Öncelikle esinizi o evden kovun,siz cikmayın cünkü zaten her seyi siz almissiniz. Sonrada sadece borclarinizi kapatacak kadar olsa dahi tazminat nafaka talep edin.
Maaşından bir kuruş nafaka, tazminat alacak olsam dünyanın en kötü insanı beller beni biliyorum. Ama bunun için değil, ona hiçbir zaman ihtiyacım olmadı maneviyat dışında. Şimdi de yok. Gururuma yediremem parasını almayı. İstemeyeceğim, rahat rahat boşanıp ailesine kavuşsun. Kavga edince sinirlenir çirkin konuşurdum. "Annen anca et et et et istesin!" derdim. Çooook kızardı buna. Şimdi rahatça alsınlar etlerini. Aylık gelirleri 11.000TL olacak. Kiraları da 1100 TL. Bir de babasının köpeği var, o köpek kadar kıymet vermedi hiçbiri bana.
Keşke arkadaş olsak sizle :) Ne kadar neşelisiniz, umarım çok mutlu bir anne olursunuz. Ben 3 yaşından beri "büyüyünce anne olucam" derdim, ben hiçbir zaman anne olamayacağım. Beni en çok üzen şeylerden biri de bu.
Bu evi kararlı şekilde terk ettiğim 2 seferde de çektiklerimden çok "artık annesinin o asla anlam veremediğim garip cümlelerini duymak zorunda kalmayacağım" diyerek terk etmiştim. Şimdi de aynı şeyi düşünmeye zorluyorum kendimi.

Eşinizin hastalığının ne olduğunu bilemem ama sizin ciddi tedaviye ihtiyacınız var

Bunca şeyi kabul etmek için aklinizi yitirmiş olmalısınız

Babanıza söyleyin, sizi bir yere kapatıp, anahtarı da denize atsin
Siz bu kafayla geri dönersiniz o Adama.
25 yaş dediğiniz hayata yeni baslar
Her şeyi geride bırakın, yeniden başlayın

6 yıldır 1. Sınıftaydı tanıştıktan sonra onu bizim şehrimize getirttim, ve bu aşamada masraflarını karşıladım demişsiniz. Bu aşamada annem onu hiç sevmiyordu diyen de sizsiniz. Nişandan önce aileniz neden hiç sevmedikleri ve onaylamadıkları bir ilişkinin tüm masraflarını karşılasın?

Güzel yazmışsınız ama ciddi mantık hataları var. Böylesi bir hayalgücü hiç sağlıklı değil. Bence de ortada bir psikiyatrik problem var ama eşinizde değil... tabi öyle biri gerçekten varsa.

Amin... para umrumda olmadı hiç. Salaklığım sevilmediğimi görememekten:)
sevılmıyorsan hayatından cıkartırsın baska bırını bulursun pıskolojık sıddet goruyorsuun adam senı oyle bı duruma getırmıs kı ondan ayrılırsan kocasız kalırsın dusuncesındesın dunyada tek erkek kocan degıl kendını hıc umursamıyormusun bukadar acız mı goruyorsun kendını acız olan sen degıl kocan olacak o hıyar kıymetını degerını bılmıyor ben olsam bukadar gururumu ayaklar altına aldırmam kı aldırmadım ılk esıme sımdı allaha sukur altın gıbı kocam var aılem oldu herseyım oldu hala evlısın benım sana tavsıyem en kısa surede bosan bır de ayrılıdıgınızda evı sız terk edıyormussunuz etmeyın o ev sızın hakkınız onun degıl olmayacak sumukluye ev brakmayın hersey sızın paranıla yapılmıs ınanın okudugumdan berı sınır oluyorum onlar gelın gormemıs sızın gıbı saf temız bırını bulmus parmagında oyuncak ollmusunuz gercekten kocanızı tanısam dayanamam 2 lafta ben ederım

Son düzenleme:
Ailem değil, ben karşıladım. Valla nasıl bir ispat lazımsa ben hazırım, isteyin yeter. Keşke gerçek olmasaydı.

Ay senin özgüvensizliğin beni benden aldı halbuki bilsen nasıl mutlu olacağını bir dakka durmazsın emin ol hiç bir zaman şu halinden daha kötü olacağını düşünmüyorum. Resmen seni hasta yapmışlar kusura bakma. Öyle psikolojine saldırmışlar ki “ben ne yapacağım nasıl yaşarım“ diyorsun. Gücünün farkına var artık.

Bence önce neden bu kadar ağır bir kurtarma kompleksiniz olduğunu sorgulayın. Cünkü başınıza bir sürü iş açıyor. Tedavi almanızı öneriyorum (ve evet ciddiyim)
Olaylar çoook fazla olduğu için böyle birileri yazınca parça parça geliyor aklıma. Eşim beni alıp ailesine karşı gelerek eve döndüğümüzde annesi psikiyatristimizi tehdit etmişti. Bu psikiyatrist neden bana sadece antidepresan verdi bilmiyorum, özgüvenim hiçbir zaman yükselmedi. Psikologa gitmeliydim belki de. Herkese gösterdiğim sabrı asla kendime gösteremedim.

Benden daha sabırlı olanda varmış. Ama ben bu kadar şeye katlanır miydim bilmiyorum? Büyük konuşmak istemem ama dayanamazdım ben çeker giderdim. Madem arkanda güçlü baban var neden çektin bunları sana yazık değilmi hayatının güzel yıllarını anlarını böyle kişilere harcadın. Bırak gitsinler ne halleri varsa görsünler hayatini yada.

Sadece ilaç almak asla temel sorunlari çözmüyor. Siz önce neden kendinizi sevmediğinizi anlayin. Kendini sevmeyen insan ancak kendine bu kadar eziyet eder

Şu an hayat çok zor, korkunç gelecek, onsuz nefes alamıyor gibi hissedeceksin bunlar çok normal, ona adanmış onca yıl var. Zamanla geçecek anladığım kadarıyla akıllı bir kızsın ama tipik anne baba boşanınca baba sevgisi alamayan her kız çocuğu gibi seni sevdiğini sandığın ilk adama bağımlı olmuşsun.sen de demişsin ölü yatırım yapmışsın ama hala doğru yatırım yapabilirsin, insanlar senin yaşında okulunu daha yeni bitirip daha yeni hayata atılıyorlar zaten . Güzellik kilo vs nedir ki, bir diyetisyen bir kaç estetik müdahale çözer ama seni gerçekten sevecek insan bunların hiçbirine takılmayacak sen de göreceksin ama tüm bunar sen kendi kendine yetebildiğin zaman kendiliğinden gelecek. O istediğin yuvayı her şeyini özenle aldığın eşyaları yine alacaksın ama bu sefer gerçekten yuva olacak. Şu an dua ediyorum ne olur o gereksiz adam sana yeniden bulaşmasın sen kendi yolunu dimdik kimseye muhtaç olmadan çizebil diye, hamilelerin duası kabul olur derler umarım tüm mutluluklar senin olsun

Şimdi tamamını okudum, hala aynı şeyi düşünüyorum üzgünüm. Mantıklı tek bir hareketiniz olmamış.
Siz psikolojik destek alıyor musunuz?
Bir de en garip olanı aylardır BEN PARA HARCADIM DEYİP NORMAL BİR GELİNİN YAPTIKLARINDAN GERİ DURAMAZSIN, ANLADIN MI? GELİN GELMİŞ GİBİ DAVRANACAKSIN, DAMAT ALMIŞ GİBİ DEĞİL! diye üzerime saldırdılar. Hem pastam dursun, hem karnım doysun. Normal bir gelinin olacağından çok daha samimi ve sevgi dolu olmuştum oysa.

Psikiyatriste gidiyordum 1-2 ay aralıklarla. Eşimin psikiyatristiydi. 1 ayı geçti gitmedim. Psikolog desteği almayı planlıyorum bundan sonra.

Nasıl iyi geldi bu mesaj bilemezsiniz. Kilo vermeyi başarsam fena değilim aslında, eskiden böyle değildim. Şimdi saçımı taramıyorum.
Şimdi uyandı, her zamanki sabah suratsızlığıyla (aramız iyiyken de böyleydi). Çay falan yapmadım, "kahvaltı yok mu?" diyecek birazdan. Dün gece beni darmadağın etmemiş gibi.

Canim boyle olmadi sevmedi beni diye dusunme
Senin tercihindi aslinda sen sadece yapmak istediklerinle sekillendirmissin bu iliskiyi
Yani gercekleri gormezden gelip pembe hayallere dalmissin
herkes esinde dahil olmaz demis ama olsun istemissin
Yani bi kerizlik yaptigini kabullenmelisin
Bu yanlis bisey degil inan bende zamaninda oylede olur boylede olur diye diye hep kendimden vazgecmisim
Anlamayan anlamiyor iste
Sana deger verseydi anlardi
Sana bundan sonra bol kazanclar ve o kazanclari kendin icin kullanmani dilerim

Fiziksel goruntunuz yüzünden ozguveniniz eksik desek, bu adam uğruna harcadığınız para ile kendinize özel asci tutar, trainer tutar zayıflardınız
Estetik ameliyat yaptırırdınız
Hepsini okumasaydim keske, durdukça sinirlerim bozuluyor.
Nasıl Bir aşk ki bu elin başka kadınlarla da Düşüp kalkan muptelasina böyle tutuldunuz?
Allah aşkına şu yasadiklarinizdan mutluluk çıkma ihtimali var mi?

Birde eklemek isterim: esinizin ailesi yüzünden boşanmiyorsunuz. Esiniz ailesi kadar patolojik bir yapıya sahip. Onları siz kurtaramazsiniz, iyilestiremezsiniz, degistiremezsiniz, çünkü ot gelip ot gidecekler belli.

Siz hala aynı evde misiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…