Ailesi yüzünden boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen çekip gidersen onlar mutlu olamaz ki hatta tamamen ilişkilerinin kopacağını düşünüyorum... Geçmiş olsun sen sevdiğin için yapmışsın inşallah hakettiğin gibi bir insana rastlayıp bu günleri hatırlamamak üzere unutursun

Ya kusura bakmayın. Hepsini okudum ve anladım ki siz de o psikolojik rahatsız dediğiniz kaynana ve kayınbabadan farksızsınız. Sizde psikolojik olarak hastasınız. Bu adama Bağımlısınız. Akıl sağlığı yerinde olan bir insan bunları çekmez. Ayrıca onu yaptım bunu aldım demişsiniz. 21 22 yaşlarındaki bir insan bu kadar parayı nasıl buluyor? Ben öğretmenim 22 yaşından beri. Bu anlattıklarınızı aldığım maaşla yapamam. Siz ne iş yapıyorsunuz ki o kadar para harcamışsınız. Neyse kolumu yormayacağım. Çok sevgili kocacığınıza yalvarmaktan okuyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Ben çok merak ettim o kadar parayı nasıl kazandız? Hızır gibi yetişmişşiniz maşallah.Başınıza gelenler sizin hataniz 1 değil 2 değil onlara hasta diyorsunuz ama sizde bağımlısınız eşinize?İnsanın kendi kendine ettiğini neyse uzatmıyım geçmiş olsu n.Umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz

İki kızım var böyle konuları okuyunca Allah ım kızlarıma akıl fikir ver inşallah diyorum.

Kusura bakmayın adam baştan beri böyleymiş zaten siz kendinizi paralamışsınız adam edeceğim diye. parayla sevgi satın almaya kalkmışsın adam sana hiç olmadığı biri gibi davranmamış ki.

Kusura bakma ama kocan seni ilk günden beri sevmemiş, uyuşturucu, aldatma, psikolojik şiddet, maddi olarak kullanma sizce insan sevdiği kıymet verdiği birine bunları reva görür mü?

Bu konuda en çok ailenize üzüldüm, sizin takıntınız yüzünden 5 para etmez adamlarla muhatap olmak zorunda kalmışlar.

Sizi sevmeyen adam ve anasına harcadığınız paraları keşke kendi psikolojik tedaviniz için harcasaydınız en azından bu kadar maddi manevi kayıba uğramazdınız

Siz daha neyi bekliyorsunuz mis gibi işiniz var
Dag gibi güçlü babanız aileniz arkanızda. Bu herkese nasip olmadığı için kadınlar baba evine gidemiyorlar. Onca para dokmussunuz o ailenin pervane olması lazım .
Ben de okurken diyorm ki adam karısı evdeyken annesiyle buluşunca eve gelince tripli hadi hayırlısı . Ne oluyorsa bu doldurmalardan oluyor zaten siz ne derseniz deyin adam dolduruşa gelen bı tipse her annesine gidip döndüğünde size saldıracak . Benim eşim de ilk zamanlar sebepsiz yere soğuk davranıyordu itiyordu kavga çıkarıyordu öğrendim ki kayınvalidem dolduruyormus annesine çok gidiyor böyle olmaz ki falan diyormuş. Sırf bu yüzden bir gün annemdeyken beni almaya gelmedi sebepsiz yere kal orda dedi . Şimdi doldurmuyorlar anneme acidiklarindan heralde doldursalar da alırlar ağızlarının payını .
Yani o anne etkeni aradan kalkmadikca, eşinizin psikiyatrik sorunları bitmedikce bu iş ol maz. Hasta bir adamla ve sorunlu bir anneyle baş. Edemezsiniz bu imkanlara sahipken niye bunu yapıyorsunuz kendinize.

Konu sahibi vallahi fenalık geldi okurken. her hareketiyle sizi sevmediğini belli etmiş, yaşamadığınız rezillik kalmamış hala romantik romantik onu özleyeceğim yazıyorsunuz. Pes.
Yukarıda bir üye ailenize üzüldüm sizin yüzünüzden böyle insanlarla muhatap oldukları için demiş, gerçekten ben de sadece anne babanıza üzüldüm.
Asla eşinizin ya da ailesinin suçu yok.
Bu ailenin pskiyatrik hasta olduğunu yazmışsınız.
Bile isteye gidip bu insanlara, kusura bakmayın, yapışan sizsiniz.
Bir olur iki olur 7 senede hala aklınız başınıza gelmemiş hala bana destek olun da ayrılabileyim diyorsunuz.
Paranız var, işiniz var, aileniz arkanızda.
Vallahi pes.

Bence büyü falan yapılmış size. Kızım var büyük konusmak istemiyorum ama harbi teyzenin dediği gibi yumuşak şekilde söyliyim safsınız .. Adamla ilişkiye bile giremiyormussun adam zengin bile değil adam leş leş. adam o kadar fedarlığa nankörlükle karsılık veriyor. Maaşı olmayan ev hanımları bende dahil kocaları peşlerinde pervane oluyor artık bu zamanda cünkü kızlar değerini biliyor kendini seviyor ezdirmiyor. Eminim cokta güzelsindir cünkü cevremde gördüğüm cok güzel kızlar hep böyle saf oluyor boş beleş yaşıyor hayatı. Hayatını kurban etmişsin resmen onlara senin bir hayatın yok. Bu saatten sonra boşan yolla şu pasif herifi hatta harcadığın paraları kanıtla mahkemede geri iste. Bu kadar para elalemin ogluna niye harcar Bi kız anlamadım

Yoo eşiniz yuzunden boşnmıyorsunuz kendiniz yüzünden boşanıyorsunuz
Olmayan işi oldurmak için o kadar çaba sarf etmişsiniz ki her şey başından belliymiş
Bu kadar parayı nasıl buldunuz?

allahaşkına gidip psikolojik Destek alın
Bu kadar şeyi sevgi görmeyen kabullenilmek isteyen insan yapar
Eşinizin sizi çok da sevmediğini başından beri biliyordunuz

Sırf sevsim diye yaptıklarınıza bakın
Normal mi?
Tedavi alın boşanın

Yaptığınız fedakarlıkları da isteyerek yapmıssınız insanlara nankör demenin manası yok zaten durum belliymiş

Bırakıp gidersen belki 1 ay yoğun acı çeker sonra normale dönmeye başlarsın ama bırakmaz geri dönersen hergün çekersin. Kendinde farkındasın ama bağımlı olmuşsun bence annene babana saygısı olmayan kişinin annesini fazlası ile pohpohlamissin o kim ki benim anne babama saygısızlık yapacak sonra da kendi annesine ciğim eklemediniz diye hayatı zindan edecek. Ezik gibi davranmayı bırakın ve ezip geçin artık şu adamı emin olun çok daha mutlu olacak ve belki de asil hayatınınızın aşkını bulup evlenip mutlu olmak nedir öğreneceksiniz. Benim eşim bırakın b.k ye demeyi beğenmezsen beğenme tarzı bile konuşsa kırılırım. Fazla taviz vermişsiniz oda aldıkça istemiş.

''Barışırsınız kız , üzülme '' demeye geldim.
Bencede. Adam bulmuş hem maddi olarak sömürecek hemde her türlü egosunu ailesinin egosunu tatmin eden paralı birini ayrılmaz tabiî. Hepsi biraz daha kızı kullanmak için, ego tatmini ve ruhsal şiddet için biliyor kızın bırakıp gitmeyeceğini

Bir de her şeyi iyi olarak anılmak için yapmıssınız iyi kabullenilmek için baştan belli böyle gelin olur mu dedirtecegım

çok mu önemli ne bu kabullenilmek için her şeyi yapma arzusu

Çok sevdiğim bir söz vardır senin durumuna uyan "hayat önce kendini yok sayanları harcar diye" ah be canım daha gençliğinin başında bu kadar güçlü bir karakterken niye bir an bile kendini düşünmedin hep ödün veren taraf oldun daha çok gençsin eminim ilerde seni hak eden birini bulacaksın sabır sadece senin kıymetini bilmeyen o ş....... Düşünsün ne kaybettiğinin farkında degil bütün bunlara ragmen hiç çirkinleşmeden asaletinle bu durumdan çıkmayı başardıgın için kendinle gurur duymalısın arkana bile bakma geride degeri hiçbirşey yok kurtar kendini güzel Bi hayat kur inan en mutsuz anında bile o 8 ay dan daha mutlu oldugunu göreceksin kendine eziyet etme sana verecek hiçbirşey leri yok onları içleri çürümüş boş kabuklardan oluşan Bi aile karşındaki piklik insanlar ya böylelerinden nefret ediyorum hiçbirşey hak etmiyor bu insanlar umarım çok mutlu olursun ki bence olacaksın çık oradan derin Bi nefes al yoluna bak yeni bir hayata başla ve mutlu ol

Büyük bir sabırla ben de sonuna kadar okudum bir de yorumlara bakayım dedim yazmak istediğim herşeyi siz yazmışsınız elinize sağlık.

Bu kadar saygısız, seviyesiz Kişiler arkandan iğrenç gelin deşeler ne olacak. Onlardan kurtulduğun için dua etmelisin. Eğitimlisin bir işin var neden kendini bağımlı yaptın ki bu kadar, daha 25 yaşındasın kocaman bir hayat var önünde, önce kendini sevmeyi öğren birileri sırf maddi iyilik yapıyorsun diye seni seveceklerse bırak sevmesinler ki sevmemişler de zaten. Allahtan adam çocuk düşünmemiş boşanalım demiş vakitlice, bu sayede sen de hayatını kurabileceksin tekrardan bi 10 yıl geçseydi her şey çok daha zordu,adamın ailesinde psikiyatrik sorunlar varmış bunlar genetiktir, eşinde de var muhtemelen çocuğun olsa onda da olabilirdi Allah korusun. Zor süreçler ama profesyonel destek alıp ayağa kalkıp dimdik önüne bakmalısın. Gencecik pırıl pırıl eğitimli kızların böyle pislikler için kendini harcaması, kendini yok sayması çok üzüyor beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…