Ailesi yüzünden boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha yaşın çok küçük 25 nedir ki maddi özgürlüğünde var emin ol seni sevmek için kapında sıra olacaklar. Seni sevmeyene dünyaları vadetsen boş. Şu an imkânsız geliyor ama boşandıktan sonra omuzlarindan yük kalkacak. Ve bence yaptıklarını ispat edip nafaka ya da tazminat da al en azindan borçlarini bitirene kadar. Yaşadığın güzel günler için evrene teşekkür et icinde öfke pismanlık kalmasın. Yoluna bak

Bu upuzun hikayede tek suçlu var o da sizsiniz . Kusura bakmayın . Neyin mecburiyeti neyin bağımlılığı bu ya böyle . Niye paranızı pulunuzu yedirdiniz bu asalaga . Bence sizin psikolojik tedavi almanız lazım bunlardan kurtulmak icin . Eşinizde aileside gayet akıllı çünkü bulmuşlar bir kaz ( özür dilerim bu benzetme icin ama öyle) yolmuşlar hergun . Birde niye yalvarıyorsunuz bu adama defolsun gitsin .allah size akıl fikir versin ya okurken ben krize girdim siz hala yok evlilik yok yuva . Siz tek başınıza bir yuva kurmuş tek başınıza icinde oynuyorsunuz farkında mısınız bunun . Kurtulun bu adamdan da onun kan emici ailesinden de

Bence acilen bir uzmana görünmelisiniz. İlişkinizin başından itibaren davranışlarınız normal değil çünkü. Ciddi bir desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz.Bence aşık falanda değilsiniz, sizinki takıntı, bağımlılık gibi birşey. Aşk sevgi böyle birşey değil çünkü. Adam sizi yapabileceği her şekilde aşağlamış, siz yeterki benimle olsun diye maddi manevi kendinizi ve ailenizi paspas atmişsiniz. Hani evlilik falan diyorsunuz ya ortada bir evlilikte yok, sizin zorlamanızla olmuş ne olmuşsa. Ailesi kötü insanlar olabilir ama dedikleri doğru birşey var, o adam sizi sevmiyor ve siz bunu bile bile maddi manevi tüm gücünüzü kullanarak sizi zerre sevmeyen adamı kendinize koca yapmaya çalışmışsınız. Siz kendinize değer vermezseniz, başkasından değer vermesini bekleyemezsiniz. Bence gerekirse hastaneye yatın ama kocanıza olan bu takıntınızdan kurtulun. Yoksa ilerde geri dönüşü olmayan yollara girersiniz.

Aslında ailesi yüzünden değil de benimle bir aile olduğunu algılayamayan eşim yüzünden boşanacağımızı biliyorum
Kalemin o kadar sağlam ki istemsizce okudum.
kısa anlatacağım
Tebessüm ettirdin:)
6 yıldır birinci sınıfı okuyordu.
Zekâ da zehir ha
Annem ona hep ters davrandı
Aslında suç bizde analar olaylara realist bakıyor bizim gibi pembe gözlükle değil..
Bedelli askerliğe gönderdim onu.
:silah:bu kadar paran vardı beni evlatlık alaydın.. daha hayırlı olurdum senin için.
yaşadığım mutluluğu bilebilseydiniz şu an bana içinizden "salak" diyor olmazdınız.
Bre kurban olduğum ilkkez mi seviliyorsun şu hayatta da böyle şeyler diyorsun
"B*K YE!" diye bağırışını unutamıyorum eşimin.
Sinir tavan yaptı bende ban yemeyim diye susuyorum sabirlisin reis
koca bir oda takımı almamı söyleyen annem.
Evlatlık konusunda ciddi düşünmeye başladım
kıyamadığımdan, dayanamadığımdan, eşimin yanına gittim
Alkışlasam mı ağlasam mi bilemedim o derece kinayeliyim
Bu toplumda "dul kadın" olmak zor.
dul olmak tü pis kaka değil.
En azından SAYGILI bir hayat yaşarsın. Tekrardan diyorum kalemin çok sağlam yazın çok güzel ama yasantin adamı sınır hastası eder. Dön totonu bu adama,ailesi,gecmisine bitir herşeyi kökten en azından öz saygını tekrardan kazan...
Ayrıca dul kadın olmakla alakalı şarkı bırakıyorum dinlersin

Sok oldum Allah hayirlisini versin korkma arkana dahi bakma sen daha cok gencsin hayatina ne guzel insanlar cikacak korkma birak o korksun senin gibi birini kaybettigi icin sen guclu bir kadinsin bunlari da atlatirsin dul felan diye seylere de takma ayrica birak onlar utansin guzel bir hayat kurabilirsin yeniden annesine ayri sinir oldum ogluna ayri sinir

Sevgili Konu Sahibesi, hepsini okudum. Lütfen arkana bakma bile. Aşk bu değil, yoldaşlık bu değil. Bir gün bunları gerçekten yaşadığında ya o da aşk mıymış diyeceğinden eminim. Önünde büyük bir mutluluğun seni beklediğinden de. Hepsi bugünkü dirayetine, dönüp arkana bakmamana bağlı. Kır zincirlerini kız, tabii atlatırsın dünyaya bu adamla anasının derdini çekmeye mi geldin, bırak ne halleri varsa görsünler. Güzel haberlerini bekliyorum, birazcık destek olabildiysem ne mutlu. Atlatırsın 💪🏻💪🏻💪🏻

Hepsini okudum ve ne desem bilemedim. Eşinizden çok size kızdım ama kusura bakmayın. Ne istediyse yapmışsınız, askere göndermiş siniz, gelinliğinizi bile kendiniz almışsınız ama adam size bı kere teşekkür etmemiş ki. Yapmasaydin? Der çıkar işin içinden, hakli. Adamın ne olduğunu bile bile evlenmissiniz, ben konuyu okuyunca en az bikac senedir evlisiniz diye düşünmüştüm, meğer bütün bunlar 8ayda yaşanmış. O anneniz babanız, kızım gitme, bu adamla olmaz diyeceklerine öylece durdular mi barisip dönerken? Hata sizde konu sahibi, belki sizde de bağımlı kişilik bozukluğu var bilemiyorum, bu kadar bile bile katlandiginiza göre. Boşanmak size lütuf olur ancak, boşanmayip napicaksiniz ya, ömrünuz boyunca son kurusunuza kadar bu herife harcayıp annesine mi yaranmaya uğraşıcaksiniz? Böyle bi adamdan doğacak çocuğa yazık. Silkinin kendinize gelin o babanızın eşinize attığı tokadı siz hakediyorsunuz şuan. Bı tane hayatınız var!

Oysa beraber yaşlanabilirdik. Ben öyle biri oldum hep çünkü, eğer biraz bana sevgi gösterseydi 1 yıl dolmadan boşananlar kervanına katılmazdık biz de. Eşimin sırf "anacı" olduğunu kabul etmeyişi bile yetmeli biliyorum, çok zorlanacağım bunu da biliyorum ama cidden başaracağım galiba. Çok teşekkür ederim hepinize. Şunca saat ne yapardım bilmiyorum iyi ki yazmışım.
Neyi varmış bir yıl dolmadan boşananlar kervanının. İnsanlar sırf sizin gibiler yaftalamasın diye kendilerini sömüren, kendilerine zarar veren insanlara katlanmıyor ve boşanmayı seçiyor. Gayet mantıklı.

Kusura bakmayın ama teyzesi haklı. Salaklıklar üstüne salaklıklar etmişsiniz. Ama kabahat biraz da annenizde. Ben doğurup emek verip böyle bir aileye hediye etmezdim. Arkasında dururdum kızımın. Yuvası yıkılmasın diye anne kuzusu bir keşe ve annesine hizmet edip ayaklarına kapanmazdım.
kendinizi çok küçük düşürmüşsünüz. Senelerce ana kız ayaklarına kapanmışsınız. Ben bana ve kızıma ilk saygısızlığında alır kızımı giderdim. Gelmezse de kızım ayırmak için elimden geldni yapardım.
Siz kendi değerinizi bilmezseniz el hiç bilmez.
Mutlu yasa iyi günler diyorsunuz da hani nerede? Aldatmalar,türlü çeşit terketmeler. Sizi sevdiğini ilk günden göstermemiş ki. Kendine deli divana bir kadın bulmuş sonuna kadar sömürmüş.
Burda bir aşk yok. Aşık olduğunu sanan bir kadın ve onu dibine kadar kullanan bencil bir keş var.

Siz kendi hayatındaki problemleri çözemediği için başkasının hayatında kurtarıcı olmak isteyen ve bunun içinde takdir beğeni sevgi bekleyen bir insansınız

Başkalarının hayatını kolaylaştırdınız diye sizi sevmezler sadece işe yararsınız sistemi işletirsiniz ama sizi sevmeyen işe yaramadığınız anda sizi yine istemez

Kendi probleminiz de şu ilişkide bağlılık değil bağımlılık yaşamanız bunu çözmezseniz boşanıp başkasıyla da birlikte olsanız yine yapışırsınız o insana.

O insan sizi tekmeledikçe köle olursunuz

Terapi alın. Ve ilişkiler karşılıklıdır almadan vermek allaha mahsustur

Terazi düşünün sürekli siz verirseniz karşı taraf yukarı kalkar aranızdaki mesafe açılır

Ve bu adam maalesef sizi sevmiyor bunu bir kabullenin

Ve kesinlikle ilişki bağımlılığınız için terapi alın

Serhat yabancı videoları var onları izleyin

Ben bu zorlu yolculuğuma başladığımda ara sıra yine böyle şeyler yazarsınız bana değil mi, çünkü gerçekten bir sevgili, eş hayatım olmayacak artık benim, yani biliyorum eminim olmayacağından, onu çoook özleyeceğimden de eminim, ama bir gün özlem geçtiğinde çektiğim acılar kalacak geriye, bunun umuduyla çıkacağım bu yola. Bir de vallahi ben döndürmedim onu hiç. Ben dayanamayıp evi terk ettiğimde hep o zorladı barışmak için. Bunun sebebini de anlamıyorum. Ona verebileceğim hiçbir şeyim kalmadı artık.
Ay neyini özleyeceksiniz??
Terk etmesini, yalnız bırakmasını, aldatmasını, parasal anlama sömürmesini, anne kuzuluğunı?? Balayında bile hakaret etmesini.
Amma da ezikmişsiniz. Sevilmek için neler yapmışsınız yazık.

Annem karşı apartmanda, oraya gideceğim. Şimdi siz böyle deyince yine korktum. Yine döneceğim gibi duruyor değil mi o ilk mesajımdan, ve yine çekmeye devam edeceğim gibi bunları. Onu sevdiğim güne geri dönüp kendimi öldüresiye dövmek istiyorum böyle hissettiğimde.

Hayır ne münasebet, ilk mesajınızdan da bunca yıl bağlandığı ilişkisini -eşinizden çok ilişkinize ve sevilme ihtimaline bağlandığınızı düşünüyorum- bitirmeye karar vermiş, acı çekeceğini bilen ama bunu göze almış, gücünü toplayıp dişini sıkıp yapması gerekeni yapacaksınız gibi duruyor. Hepsi geçecek, sevgili konu sahibi. Sıkın dişinizi.

Hepsini okudum konunun
Sizi aylardır ciddiye almayan eşinizin buradaki linkten konuyu ve diğer kadınların yorumlarını okuyunca ciddiye alacağını mı sanıyorsunuz? Hala demagoji hala kendini acındırma politikası. Akıl yok sizde kusura bakmayın.

Teyzeye katılıyorum. Siz salaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X