- 8 Temmuz 2024
- 1.053
- 426
- 38
- 38
Canım benim o rahim duvarının kalınlığı ve gebelikte de rahim duvari kalınlaşma olması çok normal ayrıca gebe olmayan bir bayanın ortalama 2 mm rahim duvarı sende gebelik olduğu için kalinlasmaya başlamış bebeğin inşallah sağlıklı takılma böyle şeylereEki Görüntüle 3459278 kizlar ben doktara gittim bugün USG den muayene etti keseyi gördü bugün 5+6 olmam lazım ama doktor 4 haftalık dedi bide 3mm çıkmış az degilmi sonucada bunu yazmış sıkıntı var mı sizce geriden mi geliyorum ben doktor bebek gozukunce belli olur asıl haftası dedi
Dur bakalım bu hikayede ikimizden biri hamile çıkar inşallahBelki inanmayacaksin ama ayni şeyleri yaşıyoruz ama bende bel ve kasık ağrısı 10 gündür var oldum diyorum bakıyorum beyaz akıntı gelmiş ama oda çok az
Tamam canım inşallah öyledir sende gittiğinde görürsün inşallah bebisiniTelaş yapma canım, geç döllenme olmuştur belki. Ben de daha göremedim bebeği
İleri geri oynamalar hep oluyor canım sakin olmaya çalış. Yolk sac görünmüş bu da demek oluyor ki boş gebelik değil bir dahaki gidişinde bebekte görünür inşallah rahat ol. Ayrıca 5+6 bile olsa bebek görünmesi için erken
yarın gidicem inşallahTamam canım inşallah öyledir sende gittiğinde görürsün inşallah bebisini
Hadi inşallah canimmyarın gidicem inşallahkeseye göre 7+2 olcaz
İnşallah öyledir canım ya biraz canım sıkıldı kese küçük gibi geldi banaİleri geri oynamalar hep oluyor canım sakin olmaya çalış. Yolk sac görünmüş bu da demek oluyor ki boş gebelik değil bir dahaki gidişinde bebekte görünür inşallah rahat ol. Ayrıca 5+6 bile olsa bebek görünmesi için erken daha
Sağol canım insallahhCanım benim o rahim duvarının kalınlığı ve gebelikte de rahim duvari kalınlaşma olması çok normal ayrıca gebe olmayan bir bayanın ortalama 2 mm rahim duvarı sende gebelik olduğu için kalinlasmaya başlamış bebeğin inşallah sağlıklı takılma böyle şeylere
Yani gecikmenin ilk bir iki günüyse erken gebelik yapılabilir daha uzun vadede geçtiyse normal kaset test yapılabilirSanırım çok strese giriyorum bu şekilde, önce adeti bekleyeceğim… gecikirse de gene de erken test mi alayım peki sizce?
Ben şimdi aldım 2 gün gecikmem var ama yapmaya korkuyorum desemYani gecikmenin ilk bir iki günüyse erken gebelik yapılabilir daha uzun vadede geçtiyse normal kaset test yapılabilir
İnşallah ikimizde çıkarızDur bakalım bu hikayede ikimizden biri hamile çıkar inşallah
Çok merak ettim ne çıkacak ben yapmıyorum millete yap diyorumBen şimdi aldım 2 gün gecikmem var ama yapmaya korkuyorum desem
Sana resim atacam testinÇok merak ettim ne çıkacak ben yapmıyorum millete yap diyorum
Tamam bekliyorumSana resim atacam testin
Öyle yapacağım canım aslında en az 1 hafta daha bekleyip yapayım diyordum duramadım yine aldım test2 güne bir yapmaya devam et bakalım
Adaçayı ve civan perçemi de iç kuzumBilmem belkide
Bende şimdi erken yaptımÖyle yapacağım canım aslında en az 1 hafta daha bekleyip yapayım diyordum duramadım yine aldım test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?