gec yumurtlama olmuş canım yumurtlama üzerinden sayarsak daha adetine 3 gün var iki gün sonra testini yenileYa cnm bn 30 gunde adet oluyorum ama bu ay ya 2 kere yumurtladim yada geç yumurtlama oldum kasuk ağrım vardi rastgele ovu yaptim yumurta olayını gördüm 4 gün takip ettim. Yani şöyle aslında 28 temmuzda olmam gerekiyorud ama 20 temmuzda catlama gördüğüm için otomatik adette ileri atti
2 güne bir yapmaya devam et bakalımBen de bat tarihimi tam bilmiyorum bu aralar değişti biraz ama döngümün 26. Günü yaptım en temizinden negatifEki Görüntüle 3459248
Bence pik
Hemde güzel bir pik değerlendir 3 günü
Görev bilinciyle de çok zor oluyor ama bakalım inşallah olur3 gün üst üste diyenler de var
tekrar yumurtlama olabilir ama gec döllenme varsa belki hamileliktir hamilelikte te ovu testleri koyulaşır sen takip et bence16 da yumurtladim
Görev bilinciyle de çok zor oluyor ama bakalım inşallah o
Evet sabahları yapayım 2 gün gecikti ama gebelik negatif cikiyotekrar yumurtlama olabilir ama gec döllenme varsa belki hamileliktir hamilelikte te ovu testleri koyulaşır sen takip et bence
Tamam canım ben bi deneyeyim sağoltatlım bir gebenin günlüğü var orda adaet sökülmesi için masajlar var özellikle parmak masajı var dene bende denedim akşamına adetim söküldü baş parmagını bük orta kısmına basınçla ov etkisini göreceksin
Sanırım çok strese giriyorum bu şekilde, önce adeti bekleyeceğim… gecikirse de gene de erken test mi alayım peki sizce?Rica ederim ❤şimdi beklenen adet tarihinden önce yapmak istersen erken gebelik testlerinden yapmalısın. Adet günün gelmiştir geçmiştir o zaman normal gebelik testlerinden yapabilirsin. Bi de testlerini hep sabah ilk idrarla yapmalısın.
sen takibi bırakma canım ne olacagı belli olmazEvet sabahları yapayım 2 gün gecikti ama gebelik negatif cikiyo
Hadi inşallahsen takibi bırakma canım ne olacagı belli olmaz
Tamam cnmgec yumurtlama olmuş canım yumurtlama üzerinden sayarsak daha adetine 3 gün var iki gün sonra testini yenile
Sıkma canını her nasip vaktine esirdir. Vardır bunda da bir hayırKuzum nasılsın bebiş nasıl? Biliyorum hep takiptesin güzel haberimi bekliyorsun ama olmuyor maalesef. Çaresiz kaldım ne yapıcağımı bilmiyorum ggerçektenMinaa95
Cnm senin belirtilerin nelerdi acabaSıkma canını her nasip vaktine esirdir. Vardır bunda da bir hayırbiz iyiyiz çok şükür.
Benim sadece göğüs hassasiyetim vardı. Regl döneminde hiç olmazdı. Ben zaten havada yakaladımCnm senin belirtilerin nelerdi acaba
Benim tarlusal hap bittikten sonra 10.günde gelmişti canım belki şeninde öyle olacaktırDuphaston kullanıyorum zaten bir haftadır ama hala gelmedi
3 gün oluyo canımMesela ben 29 da adet olmam lazımdı şimdi ayın 31 benim gecikmem 2 gün mü 3 gün mü oluyo
Anladim cnm benimde dudağımda uçuk çıktı 3 gün önce bnde dedim acaba mi ki diye sacma belki ama değişik bir durum gibi geldi ara sıra gelen bi adet agrisi gibi birseyler oluyo birde deli gibi terliyorum bu adettede oluyor benim hani adet gelmediği icin sıkınti yapiyordu suan sıkıntı gibi değilde acayip ter atiyorum bilmiyorum neyin belirtisiBenim sadece göğüs hassasiyetim vardı. Regl döneminde hiç olmazdı. Ben zaten havada yakaladımbat'a 6 gün varken öğrendim erken öğrenmek de iyi bir şey değil. Günler geçmek bilmiyor doktora gidiyorsun kan ver diyip duruyor. Ultrasona gidiyorsun 10 gün sonra gel. 20 gün sonra gel o da öyle oyalıyor
Bilmem belkideBenim tarlusal hap bittikten sonra 10.günde gelmişti canım belki şeninde öyle olacaktır
Telaş yapma canım, geç döllenme olmuştur belki. Ben de daha göremedim bebeğiEki Görüntüle 3459278 kizlar ben doktara gittim bugün USG den muayene etti keseyi gördü bugün 5+6 olmam lazım ama doktor 4 haftalık dedi bide 3mm çıkmış az degilmi sonucada bunu yazmış sıkıntı var mı sizce geriden mi geliyorum ben doktor bebek gozukunce belli olur asıl haftası dedi
İleri geri oynamalar hep oluyor canım sakin olmaya çalış. Yolk sac görünmüş bu da demek oluyor ki boş gebelik değil bir dahaki gidişinde bebekte görünür inşallah rahat ol. Ayrıca 5+6 bile olsa bebek görünmesi için erken dahaEki Görüntüle 3459278 kizlar ben doktara gittim bugün USG den muayene etti keseyi gördü bugün 5+6 olmam lazım ama doktor 4 haftalık dedi bide 3mm çıkmış az degilmi sonucada bunu yazmış sıkıntı var mı sizce geriden mi geliyorum ben doktor bebek gozukunce belli olur asıl haftası dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?