- 1 Kasım 2023
- 869
- 497
- 29
Amin inşallah yarabbimAy inşallah son dakika golü olurda beta hızla artar yarabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah yarabbimAy inşallah son dakika golü olurda beta hızla artar yarabbim
Hamileyken değişik olması normalmiş değerlerin ama doktor daha iyi bilir haber verirsin banadaYok bebeğim 24 de gidicem hastaneye ama benim sonuçlar hep değişik çıkmış galiba enfeksiyon falan var
Benim sonuçlar kötü çıkmış randevuyu erkene çektim Çarşamba günü ne dua etHamileyken değişik olması normalmiş değerlerin ama doktor daha iyi bilir haber verirsin banada
Nereden biliyorsun kim dedi kötü diye e nabızda kırmızı olmuşsa takılma bende de bir sürü kırmızı var sadece parol ve demir ilacı kullanıyorum şu an feramat adıBenim sonuçlar kötü çıkmış randevuyu erkene çektim Çarşamba günü ne dua et
İnşallah iyi haberler alırsınBenim sonuçlar kötü çıkmış randevuyu erkene çektim Çarşamba günü ne dua et
Normal değer 0 5 arası olması lazım ama benim 671 çıkmış tüm vücudumu sarmış hepatit b sarılık varmış bendeNereden biliyorsun kim dedi kötü diye e nabızda kırmızı olmuşsa takılma bende de bir sürü kırmızı var sadece parol ve demir ilacı kullanıyorum şu an feramat adı
Aa çok gçmiş olsun daha önce var mıydı bu durum yeni mi olduNormal değer 0 5 arası olması lazım ama benim 671 çıkmış tüm vücudumu sarmış hepatit b sarılık varmış bende
Bende kusuyorum soğuk aldım galiba bütün vücudum ağrıyor sankiNormal değer 0 5 arası olması lazım ama benim 671 çıkmış tüm vücudumu sarmış hepatit b sarılık varmış bende
Hiç bilmiyorum ki yarın öğrenicem işteAa çok gçmiş olsun daha önce var mıydı bu durum yeni mi oldu
Güzel haberler alırsın kuzum inşallahHiç bilmiyorum ki yarın öğrenicem işte
Bakalım şimdi doktora geldimGüzel haberler alırsın kuzum inşallah
7+3 zaten 8 haftalık oluyor ki bebek 6 haftalık ise geç döllenme olmuştur belki. 8 haftaya kadar bekliyorlar normalde kalp atışı için bence haftaya göreceksiniz gümbür gümbür atacak kalbi sen fereh tut içini sakin olmaya çalış yeter.8 haftalık olmasi gerekiyor 7+3 haftalık kalp atışı gözükmüyor bebek de 6 haftalık gözüküyor egerki haftaya da gozukmezse duruma farklı yaklasilacakmis ve yarın enfeksiyon bölümü bakacak bana toksokplazma sınırdaymis
Ben adet oldum bu gün. Bu ay çok kafama taktım olmayacağı belliydiBakalım şimdi doktora geldim
Ay ağzın bal yesin hadi inşallah7+3 zaten 8 haftalık oluyor ki bebek 6 haftalık ise geç döllenme olmuştur belki. 8 haftaya kadar bekliyorlar normalde kalp atışı için bence haftaya göreceksiniz gümbür gümbür atacak kalbi sen fereh tut içini sakin olmaya çalış yeter.
Takma kafana işte sal çünkü saldığın zaman tutuyorBen adet oldum bu gün. Bu ay çok kafama taktım olmayacağı belliydi
Benimki sinir ediyor bazen beni ya insan hep tam gününde mi yorgun olur o iş içinTakma kafana işte sal çünkü saldığın zaman tutuyor
Evet hatta ben ağlamıştim ilişkiye girsin diyeBenimki sinir ediyor bazen beni ya insan hep tam gününde mi yorgun olur o iş için
Tamamen saldım artık zaten 3 ay sonra kardeşim evleniyor onun işlerine dalarım unuturum sonra bir bakmışım gebeyimTakma kafana işte sal çünkü saldığın zaman tutuyor
Yok anam benimki inatçı tutunca tam tutuyor inadı insafsızınEvet hatta ben ağlamıştim ilişkiye girsin diye