Benim baya bi karışık yaa...
Geçen sene doğal yollardan oluşan bir hamileliğim oldu. 22. haftada erken doğum oldu, bebek yaşamadı tabi. Doğumdan önce de sonra da adetlerim çok sancılı olurdu, öğrencilerime yansıtmamak için hep iğne olurdum kreşe gitmeden önce.
Ne olduysa o doğumdan sonra oldu zaten.
Doğuma kadar benim amh düşüklüğünden, tüp bebekten fln haberim yoktu.
Erken doğum neden oldu, niye oldu, bi daha olur mu sorularının peşine düşünce amh düşüklüğünü öğrendik.Meğersem benim doğal yollardan hamile kalma şansım zaten %30'lardaymış, denk gelmiş vrbbrn hamile kalmıştım (o gebelikte adetten 1 gün önce girdiğim ilişki ile oldu, eminim)
Tüp bebeğe başladık. Transfer oldum fln değerim çok düşük geldi, katlanması iyiydi fakat ilk değer düşük geldi. Meğersem dış gebelik geçiriyormuşum. Olaylar olaylar sonuçta ameliyat oldum sağ tüpüm alındı. Doktor
tüp bebek doktoru olduğu için çok rahat konuştu tabi, bi de hastanedeyken bana söylememişler üzülürüm diye ama doğal yollardan hamile kalma şansım düşmüş mü %10'lara...
2-3 ay dinlenmek istedim, o 3-4 ayda farkettim ki benim regli sancılarım artık olmuyo, sağ tüp gitti ama neyse buna yaradı bari fln dedim napim.
Şimdi 2. Tüp bebeğe başladım transfer bekliyorum.