- 7 Ekim 2021
- 795
- 351
- 32
Ben soğan kürüne başladımArtık önümüzdeki maçlara baka bakaaaa yaslancam gibi hissediyorum
Hamile kalan baya var
Sabah akşam aç karnına
Yumurtlayana kadar devam ederim
Bu ayda umudum bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben soğan kürüne başladımArtık önümüzdeki maçlara baka bakaaaa yaslancam gibi hissediyorum
İnşallah işe yarar Allah'ım tek duam bu ay senden gebelik haberi duymakBen soğan kürüne başladım
Hamile kalan baya var
Sabah akşam aç karnına
Yumurtlayana kadar devam ederim
Bu ayda umudum bu
Anladım cnmAşkım katilmicam çünkü biraz saldım biraz söylemiştim zaten takip etmiyorum uğraşmıyorum saldım birazcik iki üç ay böyle bir süreç olucak benim için düşünmek istemiyorum bu aralar çok yoruldum çünkü iki senedir
Seninle irtibatı kesmek istemiyorum lütfen bana hep haber ver mutlu haberin olsun ilk önce insallah
Senin şimdi adetin ne zaman kuzumAnladım cnm
Nasıl mutlu olacaksan
Mutlaka haber veririm cnm inşallah
Canım benim bnde senin için diliyorum inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırızİnşallah işe yarar Allah'ım tek duam bu ay senden gebelik haberi duymak
Amin inşallahCanım benim bnde senin için diliyorum inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız
5 Kasım gözüküyor cnm 28 günde bir olduğum içinSenin şimdi adetin ne zaman kuzum
Benimde 7 Kasım gözüküyor5 Kasım gözüküyor cnm 28 günde bir olduğum için
Bu ayda olmassa akışına bırakıcam artık hayırlısı artık cnm benimBenimde 7 Kasım gözüküyor
Bende geçen aydan öyle yapmaya başladım çünkü artık kafamızın boşalması lazım buraya senin gibi bir iki arkadasimizla konuşmak için giriyorum onun dışında okumuyorum gebelikle ilgili şeyleri o yüzden sadece sizlerle sohbet etmek güzel gerisine bakmıyorum çünküBu ayda olmassa akışına bırakıcam artık hayırlısı artık cnm benim
Aynen strese girince hormonlarıda etkiliyormuşBende geçen aydan öyle yapmaya başladım çünkü artık kafamızın boşalması lazım buraya senin gibi bir iki arkadasimizla konuşmak için giriyorum onun dışında okumuyorum gebelikle ilgili şeyleri o yüzden sadece sizlerle sohbet etmek güzel gerisine bakmıyorum çünkü
Aynen strese girince hormonlarıda etkiliyormuş
Bakalım zaman ne gösterecek cnm
Senle de sohbet etmek çok güzel güzelim benim
Ne zaman istersen buradayım özelden de yazisiriz bencede çok güzelAynen strese girince hormonlarıda etkiliyormuş
Bakalım zaman ne gösterecek cnm
Senle de sohbet etmek çok güzel güzelim benim
Amin inşallah canım benimİnşallah herşey gönlünce olsun canım benim toparlarsiniz hemen inşallah,
Ya teşekkür ederim inşallah sende çok güzel haberlerle gelirsinİnşallah herşey gönlünce olsun canım benim çok sevindim. Sende bana dua et yarın güzel haberler alayım doktordan bebiş vardır inşallah
Amin inşallah canım benimİnşallah herşey çok çok güzel olur kuzumhakkında hayırlısı
Bizi de haberdar et dualarım seninleBen doktordan geldim kese göremedik. Kan istedi işte öylenden sonra düşer e nabıza umarım. Denizz41 M Marryyj ArasaNillGerek @Beyond the sky @ayb00
Teşekkür ederim canısıHer şey gönlünce olsun bebekim
Aşkım şimdi son durum nedir26 Eylül de ama doktor istedi 0.368 gibi birşey çıkmıştı şimdi ki değerimi bilmiyorum ama söylemedi doktor. Düzensizliğin var ama düşük olduğu için senin normal dedi Denizz41
Adet oldum dün geldikten sonraAşkım şimdi son durum nedir
Olsun kuzum umutla gir yeni ayına en azından adet oluyosun sagliklisinAdet oldum dün geldikten sonra
Ooo bebekim full değerlendir sperm sorunun yoksaSelam kızlar pazartesi günü ovalüsyon testim iki farklı markada bu şekilde çıktı ben yumurtlama kabul ettim çünkü ertesi gün silikleşti sizce yumurtlamamı? Daha önceki aylarda daha koyu çıkıyordu ama Candy7777 ArasaNillGerek ve diğer kızlar