Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar bende kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım sat 5 Aralık düşüktü ama adet kanamamla aynı süre olduğundan adet gb değerlendirdi doktorum bat 30 Aralık ama olmadı akıntım çok fazla onun dışında bir belirtim yok kimyasal gebelik sonrası çabuk hamile kalan Çok kişi olmuş inşallah benimki de hamilelik gecikmesidir banada dua edin
Bende Kasım döngüsünde kimyasal ogeçirdim değerini kaçken öğrendin

Listede hamile olanları görünce çok mutlu oluyorum. Bende cumartesi test yaptım negatifdi . Adetime takvime göre Birgün kaldı .

Kızlar yarın yine yapıcam bugün bu testi ilk idrarla yaptım 10 dakikada orada renk oldu bende su tuttum kırıyunca böyle oldu

Eklentiler

• IMG_7704.jpeg
    IMG_7704.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 48
Bende sivilce çıktı 3 4 tane canım ama korunmayı bıraktığımdan bu yana hormonlar değişiyor sanırım ondan oluyor ama hamilelikle alası yoktu benim için
Ay valla bilemedim bende belki adet olacam ama göğüs ağrısı uçları sızlıyor falan acaba bu sefer oldu mu diyorum da ama sivilce çıktığı için de bir üzülüyorum iyice kafayı yedim 😂

Kuzum sana onu yazacaktım hiç dert etme bence bak sana atayım bu ayki değerlendirmeleri, bu tutmadı yani çok ilişki de önemli değil galiba. Tutacağı varsa tek ilişki bile tutuyor. 4ü sabah adetim bitti akşamından itibaren tüm haftayı değerlendirdik ama olmadı 😅🤷‍♀️
Ben de ekimde bu kadar çok yaptım sonuç hüsrannnnnn 🤗ama az ilişki ıle denemek de onemlı kalite li sperm ıcın buay cok merak edyrm umarım tezlerımız tutar sen de libidonı tut azcık hahaha. Yalnız kaynanamlar varken gebe kalırsam var ya aşırı komik ha ha insanlar saf değil duyduktan sonra tahmin eder az çok 🤗🤣🤣🤣

Kızlar bişey danışmak istiyorum sat 6 Aralık o günden beri gün aşırı ilişki yaşıyorum ovulasyon da yaptım her gün ve pik göremedim henüz 35 40 günde regl oluyorum ama vücudum bugünlerde çok garip normalde olmayan şeyler oluyo acayip baş dönmesi tansiyon düşüklüğü ve bel ağrısı yaşıyorum henüz erken ama ilk ilişkinin üzerinden 20 gün geçti neredeyse test yapsam negatif görürum belki belirti aramıyorum aslında ne yapacağımı bilemedim sormak istediğim pik göremedigim halde yinede bisiler olmuş olabilir mi böyle bı ihtimal var mı
Ovulasyon testlerine güvenme seni diğer yerden biliyorum benim doktorum da demişti ovulasyonda pik görmesen bile inanma çünkü çoğu gebelik testi gibi onlarda yalan dedi malesef o kadar gebem varmı dedi ovulasyonda pik Göremeyen ve o biride ben oldum pik görmedim ama hamileyim yani ovulasyon testini boşver 1 dolu 1 boş ilişki olsun her gün de olmaz sperm kalitesini düşürüyor

Ovulasyon testlerine güvenme seni diğer yerden biliyorum benim doktorum da demişti ovulasyonda pik görmesen bile inanma çünkü çoğu gebelik testi gibi onlarda yalan dedi malesef o kadar gebem varmı dedi ovulasyonda pik Göremeyen ve o biride ben oldum pik görmedim ama hamileyim yani ovulasyon testini boşver 1 dolu 1 boş ilişki olsun her gün de olmaz sperm kalitesini düşürüyor
Öyle yapıyorum canm bı dolu bı boş ilerliyorum ama testi neye göre yapacağım bilmiyorum iki gündür aşırı derecede baş dönmesi halsizlik var tansiyonum düşüyo

Peki gebelik testini nasıl yaptin canm belirtin olunca mi çünkü ben bat günümü pike göre biliyorum yoksa bilmiyorum 😐

Öyle yapıyorum canm bı dolu bı boş ilerliyorum ama testi neye göre yapacağım bilmiyorum iki gündür aşırı derecede baş dönmesi halsizlik var tansiyonum düşüyo
Evet böyle durumda da gebelik testi ne zaman yapsam diyo insan ben regl günümü bekledim tam regl günü öğrendim sabır lazım onda da 🥹ama şöyle de olur en son ilişkinin üstünden 12 yada 14 gün sayarsin bakarsın tutmuş mu tutmamış mi ben öyle yaptım hesap ederek ilk başları tutmamışti regle 10 gün kala bı ilişkimiz oldu o zaman tutmuş çok geç yumurtlama olmuş bende de

Peki gebelik testini nasıl yaptin canm belirtin olunca mi çünkü ben bat günümü pike göre biliyorum yoksa bilmiyorum 😐
Kuzum bende çok belirti oldu da ben gebeliğe yormadim psikolojim çok bozulmuştu pik görmedim olmadı diye ama önceden girdiğim ilişki üzerinden saydım hep 12 gün geçe 14 gün geçe test yaptım çıkmıyordu aşağıda yazdığım gibi reglden 10 gün önce olan olmuş

Evet böyle durumda da gebelik testi ne zaman yapsam diyo insan ben regl günümü bekledim tam regl günü öğrendim sabır lazım onda da 🥹ama şöyle de olur en son ilişkinin üstünden 12 yada 14 gün sayarsin bakarsın tutmuş mu tutmamış mi ben öyle yaptım hesap ederek ilk başları tutmamışti regle 10 gün kala bı ilişkimiz oldu o zaman tutmuş çok geç yumurtlama olmuş bende de
En son ilişkime tam 20 gün olmuş canm yapsam mı yarın test

Kuzum bende çok belirti oldu da ben gebeliğe yormadim psikolojim çok bozulmuştu pik görmedim olmadı diye ama önceden girdiğim ilişki üzerinden saydım hep 12 gün geçe 14 gün geçe test yaptım çıkmıyordu aşağıda yazdığım gibi reglden 10 gün önce olan olmuş
Anladm canm bende öyle yapayım 3 4 gün arayla test yapıyım regl gelene kadar

En son ilişkime tam 20 gün olmuş canm yapsam mı yarın test
Evet evet bak kesinlikle yap varsa çıkması lazım ama güvenilir testle yap biliyorsun çoğu yalancı çıkarıyor sende pcos felan mı var regl gününü bilmiyorsun oda sıkıntı bilmeyince ama en azından belli aralıklarla yap test ve hesabını

Evet evet bak kesinlikle yap varsa çıkması lazım ama güvenilir testle yap biliyorsun çoğu yalancı çıkarıyor sende pcos felan mı var regl gününü bilmiyorsun oda sıkıntı bilmeyince ama en azından belli aralıklarla yap test ve hesabını
Aslında evlendikten sonra düzgündü reglm korunmayı bıraktığım günden beri 35 40 gün arası sürüyor yarın yapayım labloquik kaset test var artımed erken gebelik var bide ovülasyon testinin içinde çıkanlar var canm hangisini deneyim sence

Ay valla bilemedim bende belki adet olacam ama göğüs ağrısı uçları sızlıyor falan acaba bu sefer oldu mu diyorum da ama sivilce çıktığı için de bir üzülüyorum iyice kafayı yedim 😂
Yok canım öyle bir şey sivilce çıktı diye üzülmek ne sivilce çıkıp gebe kalan da var hamile kalsan bile hormon değişikliğinden yine sivilce kasık ağrısı halsizlik hepsi olabilir insan vücudu bu adet olucam diyip olmayan göğüsüm şişti diyip hamile olamayan bi çok kadınla dolu burası kendini asla dinleme sal kendini geciktin mi tamam yap test varsa ne mutlu yoksa yine devam 🥰🌸

Aslında evlendikten sonra düzgündü reglm korunmayı bıraktığım günden beri 35 40 gün arası sürüyor yarın yapayım labloquik kaset test var artımed erken gebelik var bide ovülasyon testinin içinde çıkanlar var canm hangisini deneyim sence
Peki 35 ve 40 gün sürerse mantıken hesabına göre ayın Kaçina denk geliyor ben ilk laboquick ile öğrendim ama o kadar zor görünüyordu ki yani gözüm kör olmuştu bulana kadar o kadar imkansız çizgiydi ikinci çizgi o yüzden laboquick inanıyorum doğru çıkarıyor artimed hiç güvenilir değil diğerinin adını yazmamişin bilmiyorum ovulasyon testi markan nedir

Back
X