Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    12
Doktor cuma tekrardan bakalım dedi ama değişen bir şey olacağını sanmıyorum dedi. Tüp bebekle yıllar sonra hamileliği yaşadım çok da güzel gidiyordu aslında hiç bir şikayetim ağrım lekelenmem yoktu. Büyük bir hayal kırıklığı oldu. Ruh gibiyim. Tüm yaşam enerjim gitmiş gibi. Cuma ilaçları bıraktıracak ve vücudun önce kendi atmasını bekliycez dedi çünkü çok fazla ameliyat süreçlerim olmuştu histeroskopiler laparoskopiler açık myom ameliyatı gb. Ama atamazsam sa kürtaj mecburen ve bu düşük nasıl olacak nasıl bir ağrı yaşarım bilmediğim için çok korkuyorum çalışıyorum da ya dışarıda başlarsa naparım :KK43:
Korkma arkadaşım. Gaz sancısı regl ağrısı tarzında bir ağrı. Ama büyük ihtimal ile kürtaja alırlar. Sonrasında çok hızlı bir şekilde hamile kalacaksın inşallah hep duamda olacaksın. O düşük sürecini ben yaşadım. O yüzden korkma. Üzülme, Rabbim ol derse olur. İnşallah Rabbim seni bir kes daha imtihan etmez. Bu acıları unutturacak başka acılar yaşatmaz. Duamdasın

Selam tüyleri gürleşen varmı 2 haftada 1 aldığım bıyıklarım ve kaşlarım sanki daha çabuk uzuyor ayrıca kumralım normalde belli olmazdı çıkınca da ama bu gece aynada dudak üstümde bir gölge gördüm kararma mı derken bıyıklarım uzamış koyulmuş orası ve bıyığımın gölgesi var.
🥲

Selam tüyleri gürleşen varmı 2 haftada 1 aldığım bıyıklarım ve kaşlarım sanki daha çabuk uzuyor ayrıca kumralım normalde belli olmazdı çıkınca da ama bu gece aynada dudak üstümde bir gölge gördüm kararma mı derken bıyıklarım uzamış koyulmuş orası ve bıyığımın gölgesi var.
🥲
Evet hamilelik hormonları inanılmaz kıllanma yapıyor🥲 benim ilk hamileliğimde karın bölgem kıllanmıştı. normalde beyaz tenli ve tüysüzümdür. Karnımda recep dayı gibi siyah siyah kıllar çıkmıştı çok tiksinmiştim🥲 doğumdan sonra geçti o zaman.

🥲
Ben de bunu sormak için girmiştim sen yazmışsın sürekli kaş bıyık alıyormuşum gibi geliyor ya 🤦🏻‍♀️

Ben bunu aldim 16 haftada duyabileceğimiz yaziyor be 3-4 defa denedim duyamadım
Hanfendi yurt dışında imkan kısıtlı turkıyeye gelmek gerekli dedi die belki bı umut onun için ..

Lütfen imkanınız varsa kullanmayın ses dalgası yayıyor sızın duyamıcagınız ama bebegın rahatsız eden bütün ultrasonlar

Cinsiyet tahminlerinizi alırım🙈 vajinal bakıldı. Tepede duruyor bu durumda ne oluyordu😅

Eklentiler

• IMG_8277.jpeg
    IMG_8277.jpeg
    615,4 KB · Görüntüleme: 22
Cok zorlu yollardan gecmissin :KK43:
Hayal kirikligini tahmin edebiliyorum. Dusukten sonra daha kolay hamile kalindigini soyluyorlar. Insallah dogal yollarla tekrar hamile kalirsin. Ben dusuk yaptiktan 2 hafta sonra daha adet olmadan yumurtam olusmustu. ultrasonda gorup sasirmistim.

Hemen kurtaji dusunme derim. Eger atamazsan ilk olarak ilacli tahliyeyi dusunebilirisin. O basarisiz olursa kurtaj..

Dusukten korkma.. Bebegimin 11. Haftada kalbi durdu. Seninkinden daha buyuk bir gebelik olmasina ragmen dusuk esnasinda oyle cok agrim olmadi. Eger dusuk baslarsa, sureci evde atlatmayi dusunursen doktoruna agri kesici icin mutlaka danis..

Ben ilacli dusuk yaptim.. Gebelik haftasi buyuk diye hastaneye yatis verdiler. Ilaci vajinal fitil olarak ve agizdan aldim. Kurtaja garek kalmadan ayni gun dusuk gerceklesti. Parca falan da kalmadi..
Bana agizdan agri kesici verdiler. Agrilari Kasilma kramp seklinde hissettim.. Benim icin oyle cok agrili bir surec degildi en azindan bedenen. Sabah yatis yaptim aksam ciktim hastaneden..

Sureci kolaylikla atlatmani diliyorum.
Çok teşekkür ederim ilginize. Çok güzel açıklamışsınız süreci umarım kolaylıkla olur diycem ama içim Çok yanıyor tabi henüz bir belirtim yok leke kanama gibi. Nezaman nasıl başlayacak merak ediyorum bugün itibariyle 8 hafta bitmişti 9. Haftaya başlamıştı keşke diyorum bir umut olsa..

Korkma arkadaşım. Gaz sancısı regl ağrısı tarzında bir ağrı. Ama büyük ihtimal ile kürtaja alırlar. Sonrasında çok hızlı bir şekilde hamile kalacaksın inşallah hep duamda olacaksın. O düşük sürecini ben yaşadım. O yüzden korkma. Üzülme, Rabbim ol derse olur. İnşallah Rabbim seni bir kes daha imtihan etmez. Bu acıları unutturacak başka acılar yaşatmaz. Duamdasın
Çok teşekkür ederim inşallah atlatırım bu süreci yıllar sonra pozitifi görünce ve onca tüp bebek ilacıyla çok ağır oluyormuş sonucu. Siz de benim duamdasınız inşallah hepiniz sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza alırsınız 🍀

Kızlar ani harekette, bir anda ayağa kalkmak ya da otururken yere eğilmek gibi hareketlerde kramp gibi bir ağrı giren var mı? Ağrı devam etmiyor hareketle birlikte girip sonra geçiyor ama korkutuyor beni her seferinde

Merhabalar, bugün 6+4’te ultrasona girdim, teknisyen yolk ve bebeği gördü ama kalp atışını tespit edemedi ( vajinal us) bana bunun çok normal olduğunu daha erken olduğunu söyledi. Biraz tedirginim açıkçası, çoğu kişi bu dönemlerde kalp atışını görmüş. Benim gibi olan var mı aramızda?
Gayet normal canım bizde 6+2 de gittik duyamadık çok şükür 7+6 da duyduk

Hanfendi yurt dışında imkan kısıtlı turkıyeye gelmek gerekli dedi die belki bı umut onun için ..

Lütfen imkanınız varsa kullanmayın ses dalgası yayıyor sızın duyamıcagınız ama bebegın rahatsız eden bütün ultrasonlar
Aaa bilmiyordum ve zararsiz diye yaziliydi ondan aldim 16 hafta sonra Ara sira kullanırım belki artik iade süresi geçti maalesef

Back
Yukarı