Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Peki 35 ve 40 gün sürerse mantıken hesabına göre ayın Kaçina denk geliyor ben ilk laboquick ile öğrendim ama o kadar zor görünüyordu ki yani gözüm kör olmuştu bulana kadar o kadar imkansız çizgiydi ikinci çizgi o yüzden laboquick inanıyorum doğru çıkarıyor artimed hiç güvenilir değil diğerinin adını yazmamişin bilmiyorum ovulasyon testi markan nedir
Artımed geçen ay bat tarihinde kıpkırmızı çift çizgi gördüm olmasa onda da çıkmazdı dediler muhtemelen kimyasaldi ardından çok sancılı bir kanamam başladı belki de gebelik yoktu bilmiyorum canm diğer test te bir gebenin günlüğü marka

Peki 35 ve 40 gün sürerse mantıken hesabına göre ayın Kaçina denk geliyor ben ilk laboquick ile öğrendim ama o kadar zor görünüyordu ki yani gözüm kör olmuştu bulana kadar o kadar imkansız çizgiydi ikinci çizgi o yüzden laboquick inanıyorum doğru çıkarıyor artimed hiç güvenilir değil diğerinin adını yazmamişin bilmiyorum ovulasyon testi markan nedir
Canım benm evde 3 awox var smdı laboquıckk alacağım antibiyotik lı krem kullandgm ıcın 7 kala bakmaya başlarım. Cok memnun 7 kala görenler de var. Memnun dun dimiii nette buldum 10lu alaym dıyorum

Artımed geçen ay bat tarihinde kıpkırmızı çift çizgi gördüm olmasa onda da çıkmazdı dediler muhtemelen kimyasaldi ardından çok sancılı bir kanamam başladı belki de gebelik yoktu bilmiyorum canm diğer test te bir gebenin günlüğü marka
Doktorun kimyasal gebelik dedi mi öyleyse rabbim tekrarini yaşatmasin
Artimed ismini duyunca insana bı yalancı pozitif geliyor kulağa belki de nasibine düzgün denk geldi 🥹
Bir gebenin duydum ama bilgim yok bence sen laboquick yap baktın bı hareketlilik var sonra gebenin günlüğünü yap inşallah vardır gönlüne göre olsun yoksada üzülme nefes aldıkça umut her zaman var sadece sabır sükunet lazım rabbim vereceği doğru zamanı biliyor ❤️

Canım benm evde 3 awox var smdı laboquıckk alacağım antibiyotik lı krem kullandgm ıcın 7 kala bakmaya başlarım. Cok memnun 7 kala görenler de var. Memnun dun dimiii nette buldum 10lu alaym dıyorum
Evet canım al 10 lu gerçekten gebelik testi iyimiş ovulasyon testi iyi olmasada 😂gebelik testi iyimiş benim ilişkinin üstünden 10 gün geçmesine rağmen çıkardı zorda gözükse

Artimed ismini duyunca insana bı yalancı pozitif geliyor kulağa belki de nasibine düzgün denk geldi 🥹
Bir gebenin duydum ama bilgim yok bence sen laboquick yap baktın bı hareketlilik var sonra gebenin günlüğünü yap inşallah vardır gönlüne göre olsun yoksada üzülme nefes aldıkça umut her zaman var sadece sabır sükunet lazım rabbim vereceği doğru zamanı biliyor ❤️
İnşallah canm Allah razı olsun çok sağol yarın yapacağım inşallah güzel haberler alırım almasam da erken hem ümidimi kaybetmeyeceğim bat a kadar hala umut var

Bende onu aldım canm 10 lu olandan yorumlarda bata 5 gün kala bile doğru gösterdiği yazıyor inşallah bu ay hepimiz için müjdeli haberler alacağımız bı ay olur 🫶🥹❤️🤗

İnşallah canm Allah razı olsun çok sağol yarın yapacağım inşallah güzel haberler alırım almasam da erken hem ümidimi kaybetmeyeceğim bat a kadar hala umut var
Evet canım stres sıkıntı yapma yeterki gönlünce olsun inşallah bebiş haberini alırız hayırlı zamanda,🤩🥰

Evettt dua et neolur canım hemen pik olmasınn Perşembe catlasınnnn 😌😌😌 ne zaman yaapayım bir daha yarın yapsam yeterli mi sizce piki görünce de Çarşamba yaparım bdha
Kişiden kişiye de değişir ancak benim böyleyken 2 güne pik oluyor pik demek yumurtlama 24-48 saat arası gerçekleşecek demek siz gene degerlendirebildiginiz kadar değerlendirin pik günü değerlendirip hamile kalanda var öncesindede olup kalan var catlamadan sonrada kalan var yumurtanin ömrü 3 gümüş 1 gün biliyordum ben doktorum söyledi o yüzden relax ol çok stres iyi değil bende aynı hatayı yapiyorum stresten prolaktinim falan yükseliyor hep bu ay çok relaxim yumurtlama takibindeyiz olursa olur kagasindayim artık 🤭

Yok canım öyle bir şey sivilce çıktı diye üzülmek ne sivilce çıkıp gebe kalan da var hamile kalsan bile hormon değişikliğinden yine sivilce kasık ağrısı halsizlik hepsi olabilir insan vücudu bu adet olucam diyip olmayan göğüsüm şişti diyip hamile olamayan bi çok kadınla dolu burası kendini asla dinleme sal kendini geciktin mi tamam yap test varsa ne mutlu yoksa yine devam 🥰🌸
Doğru diyorsunuz aslında teşekkürler 🥰

😂 Yardır gelsin testleri yap yap kuzum hayırlısı olsun inşallah 🥰
Daha yumurtlayayım da okudun mu bilmiyorum kaynanam var ustune kociş bugece nobette çarşamba' da sbah testim şöyleydı ovulasyon aldırdım dun gece adama 🤣bu varmış eczanede artmed. Pik olacak gibi 2gune . Salı aksamı ilişki olacak ancak. Çarşamba boş teste göre eğer catlarsa bıseklde kacacak eve nöbetten 🙈ah bahtsız bedeviyimnn

Eklentiler

• IMG_20241230_094827.jpg
    IMG_20241230_094827.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 25
Kişiden kişiye de değişir ancak benim böyleyken 2 güne pik oluyor pik demek yumurtlama 24-48 saat arası gerçekleşecek demek siz gene degerlendirebildiginiz kadar değerlendirin pik günü değerlendirip hamile kalanda var öncesindede olup kalan var catlamadan sonrada kalan var yumurtanin ömrü 3 gümüş 1 gün biliyordum ben doktorum söyledi o yüzden relax ol çok stres iyi değil bende aynı hatayı yapiyorum stresten prolaktinim falan yükseliyor hep bu ay çok relaxim yumurtlama takibindeyiz olursa olur kagasindayim artık 🤭
3 gün diyen Dr gördüm YouTube da ben de umarım öyledir. Benim pik durumu çok ani oluyor sancımdan anlıyorum bacak uyusuklugu ve akıntı olunca 2. Gunu çatlıyor yani şuanda pik ollmus da olablrm. Ama bu ay bahsettgm gb Perşembe catlrsa 15.gün ne ala ,🥰 henüz ıcerde 1 ilişki var 28ınden. 😀 Ben de rahatım da sadece fazla ılskı yapmamak adına aldırdım gece ovülasyon testnı😌kaynana kayınpeder in oldugu evde cocuk yapmaya calısmak baslı basına stres ayol 🤫

Kızlar bende kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım sat 5 Aralık düşüktü ama adet kanamamla aynı süre olduğundan adet gb değerlendirdi doktorum bat 30 Aralık ama olmadı akıntım çok fazla onun dışında bir belirtim yok kimyasal gebelik sonrası çabuk hamile kalan Çok kişi olmuş inşallah benimki de hamilelik gecikmesidir banada dua edin
Bende Ekim ayında 3 haftaliktı öğrendikten iki sonra kaybettim. Diğer âdeti 16 gün gecikmeyle oldum Ocak ayı güzel bir ay olsun da güzel haber alalım inşallah 🙏

Evet böyle durumda da gebelik testi ne zaman yapsam diyo insan ben regl günümü bekledim tam regl günü öğrendim sabır lazım onda da 🥹ama şöyle de olur en son ilişkinin üstünden 12 yada 14 gün sayarsin bakarsın tutmuş mu tutmamış mi ben öyle yaptım hesap ederek ilk başları tutmamışti regle 10 gün kala bı ilişkimiz oldu o zaman tutmuş çok geç yumurtlama olmuş bende de
Nasılsın canım hamileliğin güzel geçiyordur inşallah. Hayla buraya yazman çok güzel 🥰

3 gün diyen Dr gördüm YouTube da ben de umarım öyledir. Benim pik durumu çok ani oluyor sancımdan anlıyorum bacak uyusuklugu ve akıntı olunca 2. Gunu çatlıyor yani şuanda pik ollmus da olablrm. Ama bu ay bahsettgm gb Perşembe catlrsa 15.gün ne ala ,🥰 henüz ıcerde 1 ilişki var 28ınden. 😀 Ben de rahatım da sadece fazla ılskı yapmamak adına aldırdım gece ovülasyon testnı😌kaynana kayınpeder in oldugu evde cocuk yapmaya calısmak baslı basına stres ayol 🤫
Sen bu gece değerlendir sonra carsambadan sonra cumaya kadar 3 gün üst üste değerlendir doktorum gün aşırı yumurtlama zamanı 3 gün üst üste ilişki önerdi benimde cumartesi pik gibiydi dün baya pik oldu bugünde halen pike yakın gibi ama tam pik değil cumartesi sabah dün gece ve bu gece değerlendirdim yarın kontrolüm var duruma göre devam ederiz artık 🤭 gynoseed jel kullandım bakalım faydası olacakmi ayriyetten inofolic kullanıyorum

Sen bu gece değerlendir sonra carsambadan sonra cumaya kadar 3 gün üst üste değerlendir doktorum gün aşırı yumurtlama zamanı 3 gün üst üste ilişki önerdi benimde cumartesi pik gibiydi dün baya pik oldu bugünde halen pike yakın gibi ama tam pik değil cumartesi sabah dün gece ve bu gece değerlendirdim yarın kontrolüm var duruma göre devam ederiz artık 🤭 gynoseed jel kullandım bakalım faydası olacakmi ayriyetten inofolic kullanıyorum
Kız bu gece koca yook 🤔😂 salı evde Çarşamba gece yıne yok. Anca sabah yada oglen 4e dek ama Diyor kı kacarım gece eve ben hallederiz. Olur dedm kaynanacgm ıcerdeyken alaym gece gızlıce senı hahahhaz😎🤪 hadi inşallah tutar emeklerının karsılıgı😍biz bu ay bırkac günluk spermler ile denemek istiyorduk bıze sebep oldu,🤗 cok ilişki ıle de olmadı cnku 😔

Back
Yukarı