Canim pek bakamadim buralara, dedigin gibi hepimizin bir zamani vardir elbette bizlere de nasip olacak bu mucize biz umutla beklemeye devam edelim. Sende takip yapabilirsin bence de. Insallah güzel haberlerle geliriz birbirimize hepCanım ben birkaç gün koyulaşma mı takip etsem diye düşündüm, biraz daha belirginleşirse anlarım. Gerçekten birçok eczane ucuza kaçak test almaya başlamış, sahte testler yani. Babam doktor o söylemişti... Hayırlı zamanda gelir zaten, artık o kafaya girdim, içim rahat. Eşim çok rahatlattı beni, normalde ona söylemeyecektim. İki saat iç sıkıntısı ile oturdum boğulur gibi oldum. Kimseyle de paylaşamadım, şansıma kimse de bana yanıt vermedi birkaç saat boyunca. Ama şimdi içim ferah, foruma girmemeyi bile düşündüm ama insanların heyecanı mutluluğu hoşuma gidiyor, hepimizin bir zamanı vardır elbet. O yüzden sen yazınca da mutlu oldum inan
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar
- Konu Sahibi denizadamasal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canim pek bakamadim buralara, dedigin gibi hepimizin bir zamani vardir elbette bizlere de nasip olacak bu mucize biz umutla beklemeye devam edelim. Sende takip yapabilirsin bence de. Insallah güzel haberlerle geliriz birbirimize hep
İnşallah, canım. Sende durunlar nasıl?
Oy sevsinler begendi mi minnoş güle güle kullansin tamam canimmBayıldııı canım foto atarım başlarsın canm insan düşük sonrası yeni bir cocuk yapmaya çalışırken diğerine ihanet gibi geliyor anlıyorum seni ama başlayınca o da geçecek birbirinizi özlemişsinizdir birbirinizi hem
Yani gercekten cok gelgitli düşüncelerim cok kalbim acıyor hala malesef simdi baya büyümüş olacakti karnimda eger yasanmasaydi kötü seyler.. yeniden hamile kalmak saglikla kucagimiza almak istiyorum bir an evvel ama arada kaybettigim bebegime ayip mi ederim diyorum ne kadar zor bir sey anlatamam bu duygular...
Canim baya yaklasmis pik olmaya hadi bakalim. Degerlendirin her buldugunuz firsatiKızlar ilk testim 12. Döngü.aslında gece tam 12 olacak adeti çok geç oldum. Neyse biliyorsunuz kocişim bugün ve çarşamba gecesi yok. Gunduz evde biraz kv. Kp. Den fırsat olursa ilişki olur salı olur zaten. pik olmamış muhtemelen yarın olacak gibi duruyor 7 yıldır ilk kez ovülasyon yaptım. Siz ne diyorsunuz? Döngü 11 gibi de düğünebiliriz gece 11deydi adet başlangıç. Güvenmeli miyim daha ısım da 36.3 düşmedi hiçç çatlama öncesi düşüyor bikaç gün flaş olan en son hali @eva0108 @merveett babylovee @eylulesma @zeyyy123 @Pamlok @Momyteam ve herkes
Kuzucum ben kürtaj sonrasi reglimin toparlanmasini bekliyorum. Kurtajdan 1 ay sonra regl olmaya basladim iste ortalama 15 gündür bir lekeli bir pembe bir kirmizi az az kanamam var. Bende degerlendirmek denemelere baslamak istiyorum ama yok bir türlü bitmedi ki başlayıp önümüzü görelim. Artik ped görmek istemiyorum ya o derece... cok umutluyum ama yeniden olacagina o bebisin göbüşüme gelecegine sonsuz inaniyorum.. inşallah bekletmez .. çünkü bu psikoloji ayri bir etkilemeye basladi sanki beni ay bilmiyorum Allahım hepimize bebisler nasip etsin bi an once insallah.İnşallah, canım. Sende durunlar nasıl?
Canım çok geçmiş olsun Ben de senin hamile olacağına çok inanıyorum. Hep pozitif kal, senin için de dua edeceğim Eşimin de tüm arkadaşlarının eşleri peş peşe hamile kalıyorlar. Özenmiyordum ama çevremden de sorular geliyor. Sinir olmaya başladım ama ben kendim için istiyorum.Kuzucum ben kürtaj sonrasi reglimin toparlanmasini bekliyorum. Kurtajdan 1 ay sonra regl olmaya basladim iste ortalama 15 gündür bir lekeli bir pembe bir kirmizi az az kanamam var. Bende degerlendirmek denemelere baslamak istiyorum ama yok bir türlü bitmedi ki başlayıp önümüzü görelim. Artik ped görmek istemiyorum ya o derece... cok umutluyum ama yeniden olacagina o bebisin göbüşüme gelecegine sonsuz inaniyorum.. inşallah bekletmez .. çünkü bu psikoloji ayri bir etkilemeye basladi sanki beni ay bilmiyorum Allahım hepimize bebisler nasil etsin bi an once insallah.
Yaa cokk sevindim saglikla gelsin bebeginiz inşallah darisi da bizlerin başına hangi takviyeleri kullanmistinizBen kullandım Beş yıllık evliyim iki boş gebelik bir dış gebelik yaşadım yumurta rezervim düşüktü 25 yaşında 35 yaşında bir bayanın değerlerindeydim Mehmet Fatih Karslı mfk hocam ile tanıştık takviyelerini kullandığım ilk ay gebe kaldım 14 hafta beş günlük yani üç ay 13 günlük mfk gebesiyim bugün Mehmet hocamız tarafından muayenemiz oldu bir kız çocuğumuz olacağını öğrendik çok şükür sağlıklı bir gebelik yaşıyorum hiçbir risk görünmüyor
Cok sagol canim benim ❤❤ amin yaa Allahım duysun aminnn Allah razı olsun canım benim inşallah seninde en kisa zamanda pozitifle sonuclanirCanım çok geçmiş olsun Ben de senin hamile olacağına çok inanıyorum. Hep pozitif kal, senin için de dua edeceğim Eşimin de tüm arkadaşlarının eşleri peş peşe hamile kalıyorlar. Özenmiyordum ama çevremden de sorular geliyor. Sinir olmaya başladım ama ben kendim için istiyorum.
Zaten boyle hamilelik haberleri alinca insan bu defa daha fazla istiyor bebis. Napalim bizlere de nasip olacak inşallah bekliyoruz o mutlu günleri ... insanlar hep sorar canim hepp hic bitmez o sorular. Erken dogurana neden derler gec dogurana neden 2.yi yapmayana neden yapana da neden. Hep sorarlar cok takilmamak lazim. Ne kadarlik evliydin sen kuzum
Canim çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah üzülme hepsi gelip geçer hemen tedavi ile güzel sonuçlar elde edersiniz insallah canim. Erken teshis olmasi bir mucize bu bir isaret olmali hic korkutmayin kendinizi güzel sonlanacaktir aminnDoktor kötü huylu acil ameliyat ve kemoterapi demiş çok kötüyümm cnm
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın bu ara ehliyet dersi sınavı derken giremedim buraya fazla yoksa daha çok bakarım tabi hamilelikte idare eder canımNasılsın canım hamileliğin güzel geçiyordur inşallah. Hayla buraya yazman çok güzel
Ay bebiş için yapılan herşey mübahtir yapacak bişey yok napacan herşeyi değerlendirmen lazım inşallah gönlünce olsun canım benim pike gelince de hiç belli olmuyor o pik varya bazen günlerce de yakın gibi oluyor olmuyor bazen bı baktin aynı gece oldu artimed ovulasyon testi nasıl iyimi bilmiyorum gebelik testi yaramıyor işe yaDaha yumurtlayayım da okudun mu bilmiyorum kaynanam var ustune kociş bugece nobette çarşamba' da sbah testim şöyleydı ovulasyon aldırdım dun gece adama bu varmış eczanede artmed. Pik olacak gibi 2gune . Salı aksamı ilişki olacak ancak. Çarşamba boş teste göre eğer catlarsa bıseklde kacacak eve nöbetten ah bahtsız bedeviyimnn
benimde 5 i ama henüz yapmadım erken olur diye belirtiniz var mıKızlar bat yaklaşanlar test yaptımı benım yarın testim kalmadı gidip alsammı bilemedim
Bende heray belirti var pskolojik olarak bugün test yapıcam inşallahbenimde 5 i ama henüz yapmadım erken olur diye belirtiniz var mı
Bu ay o ay olsun ozaman Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahBende heray belirti var pskolojik olarak bugün test yapıcam inşallah
Güzel haberleriniz gelsin inşallahGünaydın kızlar bir umut kan vermeye geldim
Vücuduma göre pik olmus olablrm canm ckk kasık bacak agrım başladı dunn bide gogus genel agrı. Çok sürmez bence yarına pik olur memnun olanlar var bence dogru ckarsı dun akıntım geldi kocamann çatlamadan 2,3 gun once gelirdi test de pespembe cktı,Ay bebiş için yapılan herşey mübahtir yapacak bişey yok napacan herşeyi değerlendirmen lazım inşallah gönlünce olsun canım benim pike gelince de hiç belli olmuyor o pik varya bazen günlerce de yakın gibi oluyor olmuyor bazen bı baktin aynı gece oldu artimed ovulasyon testi nasıl iyimi bilmiyorum gebelik testi yaramıyor işe ya
Hadi bakalım o zaman hayırlısı olsun güzel değerlendirme yap güzel haberlerini alalımVücuduma göre pik olmus olablrm canm ckk kasık bacak agrım başladı dunn bide gogus genel agrı. Çok sürmez bence yarına pik olur memnun olanlar var bence dogru ckarsı dun akıntım geldi kocamann çatlamadan 2,3 gun once gelirdi test de pespembe cktı,
İnşallah canım çok umudum yok ama bakalım öğledwn sonra çıkacakmış sonuçlarıGüzel haberleriniz gelsin inşallah
Allah şifa versin sonuç temizdir inşallahGünaydın kızlar bende bugün kötü bir haberle uyandım şuan okdar kötüyüm ki eşimin dudağında yara çıkmıştı o parçayı alıp patoloji ye gondermislerdi bugün aradılar dudak tümörü başlangıcı gibi gözüküyor dedi asistan brazdan doktor görecek nolur bizede dua edin sonuç temiz olsun ağlamaktan içim çıktı çok korkuyorum