Kızlar duphaston kabızlık ve şişkinlik yapar mıCandy7777 ArasaNillGerek A ayb00 ve duphaston kullanan diğer bacilarim
Amin inşallahBende o belirti bile olmadı canım ama şunu da gördüm daha önce klomen falan kullanırken o akıntı her yumurtlama da olmuyormuş. Hani doktor kontrolünde yumurtanın büyüyüp çatladığını görmesem o ay yumurtlamadım diyicem çünkü hiç yumurtlama akıntım olmadı normalde olurdu. İnşallah güzel haberler alırsın kuzum
Bende şuan duphoston kullanıyorum ve kabızlık var bende kendi kendime düşünüyorum günde 2 3 sefer büyük abdestimi yapabiliyordum ama iki 3 gün dur yapamıyorumKızlar duphaston kabızlık ve şişkinlik yapar mıCandy7777 ArasaNillGerek A ayb00 ve duphaston kullanan diğer bacilarim
2 kutu vermişti doktor biri bitti bu gün ikinci kutuyu acacam. 10 gün filan var daha reglime.Bana yapmıyor canım. Bitti mi ilaç? Kaç gün var regline
Ben her ay düzenli olarak bu ağrıyı çekiyorum
Benimde bir kutu bitti dün bu gün ikincisine başlayacam 2 kutu vermişti banaYoooo bana yapmadı canım aksine daha rahatım şuan ilacım dün bitti
Ya ilaç etkisi ya da korunmuyorsanız gebelik belirtisidir kendisi biz korunduğumuz için ilaç diye düşünüyorum ben. Gerçi baya bir belirtim var ama umarım kaza kurşunuyla vurulmamışımdır.Bende şuan duphoston kullanıyorum ve kabızlık var bende kendi kendime düşünüyorum günde 2 3 sefer büyük abdestimi yapabiliyordum ama iki 3 gün dur yapamıyorum
Belkide negatifi görmeden pozitif görecen sen kuzumGünaydın kızlar
Ben hala negatifi göremedimdünle aynı gibi geldi bana bugün ki testim
Candy7777 ArasaNillGerek ve tüm kızlar
Napalım valla beklemece canım klâsik hafta sonu, ama sen şuan yumurtlamayı geçtin gebelik takip ediyorsun denize fln girme ya da ani hareketler yapmaKızlar napıyorsunuz
Yok bana yapmamıştı canım, sadece baş ağrısı yapmıştı banaKızlar duphaston kabızlık ve şişkinlik yapar mıCandy7777 ArasaNillGerek A ayb00 ve duphaston kullanan diğer bacilarim
Kabızlık varsa kuru inciri küçük küçük kes, cam kavanoza koy üzerini geçecek kadar da zeytinyağı koy, kapağını kapat, karanlık bir yerde 24 saat beklesin, her sabah ve akşam 1 tatlı kaşığı incirlerden ye 1-2 tatlı kaşığı da zeytinyağından iç, kabızlığı çok iyi çözüyor, ben transfer dönemimde progesteron yüzünden kabız olmuştum hayatımda ilk kez doktor şurup söylemişti içmemiştim, bu şekilde çözdüm. İncir fln uğraşamam dersen aç karnına ve yine yatmadan 1 tatlı kaşığı zeytinyağı iç, çocuklara da bu şekilde yapıyorduk biz.Kızlar duphaston kabızlık ve şişkinlik yapar mıCandy7777 ArasaNillGerek A ayb00 ve duphaston kullanan diğer bacilarim
Ay inşallahBelkide negatifi görmeden pozitif görecen sen kuzum
Bişey olmaz diye düşünmüştüm ama bu kadar ağrımın olacağını hiç düşünmedimNapalım valla beklemece canım klâsik hafta sonu, ama sen şuan yumurtlamayı geçtin gebelik takip ediyorsun denize fln girme ya da ani hareketler yapma
aynı şekil ya. 2 gün önce kasık ağrım oldu daha da yokSelam kızlar. Normalde adet öncesi yaşanılan belirtilerin olmaması da bir gebelik belirtisi olabilir mi sizce?
Mesela benim mutlaka her âdet 10 gün küsur öncesi göğüs hassasiyetim olur. Bu ay yok
Günaydın kızlar
Ben hala negatifi göremedimdünle aynı gibi geldi bana bugün ki testim
Candy7777 ArasaNillGerek ve tüm kızlar