- 8 Ağustos 2023
- 349
- 85
- 27
27 ben de.İnşallah rabbim büyük 30 yaşındayım sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27 ben de.İnşallah rabbim büyük 30 yaşındayım sen
İyi canım yaşta sıkıntı yok sağlıklı vücut olduktan sonra sağlıklı beslendikten sonra27 ben de.
İyi canım yaşta sıkıntı yok sağlıklı vücut olduktan sonra sağlıklı beslendikten sonra
İnan hiç bı fikrim yok ama benim de olmuştu birinde böyle. Nedeni ise hic araştırmadım test bozuktur diye düşündüm. Markası ne bunun prodoctorsa asla güvenme o tam bir yalancıEki Görüntüle 3475433
Şimdi bu testin yorumlarını okudum da trendyoldan alınanların pozitif çıkarmadığını yazmışlr benim t çizgisinde beyazlık oluşmuş neden olabilir acaba
İnan hiç bı fikrim yok ama benim de olmuştu birinde böyle. Nedeni ise hic araştırmadım test bozuktur diye düşündüm. Markası ne bunun prodoctorsa asla güvenme o tam bir yalancı
Ayy alma ondan evet beni hayal kırıklığına uğrattı iki kez pozitif gösterdi Allah belasını versin bunun adına benzer varmis o çok iyiymiş erken gebelik testndeProdoctor ya. Pozitifleri bile göstermiyor diyorlar
predictor o :) şimdi o gölgeden heveslendik eşimle hahahaha yarın bakalım ne olcakkAyy alma ondan evet beni hayal kırıklığına uğrattı iki kez pozitif gösterdi Allah belasını versin bunun adına benzer varmis o çok iyiymiş erken gebelik testnde
Ayyyy Allah emiiipredictor o :) şimdi o gölgeden heveslendik eşimle hahahaha yarın bakalım ne olcakk
Midem de bulanmaya basladı benim.. Kasığıma bıçak saplanıyor sanki yaAyyyy Allah emiii
Kız valla ben merkezde bı yerde olsam şimdiye acile gidip kan vermiştim iyi dayaniyosunMidem de bulanmaya basladı benim.. Kasığıma bıçak saplanıyor sanki ya
Acilden almıyorlar özel hastaneye gitmem gerek yarına randevum var diye bekliyorum ama aslında korkum da varKız valla ben merkezde bı yerde olsam şimdiye acile gidip kan vermiştim iyi dayaniyosun
Korkma canım korkma kötüyü çağırma iyi şeyler düşün iyi olsunAcilden almıyorlar özel hastaneye gitmem gerek yarına randevum var diye bekliyorum ama aslında korkum da var
Korkma canım korkma kötüyü çağırma iyi şeyler düşün iyi olsunAcilden almıyorlar özel hastaneye gitmem gerek yarına randevum var diye bekliyorum ama aslında korkum da var
Korkma canım korkma kötüyü çağırma iyi şeyler düşün iyi olsun
İnşallah canım sendende ben bekliyorumHadi senden de bekliyorum yarın güzel haberler
İnşallahİnşallah canım sendende ben bekliyorum
Bu gece hiç uyuyamadım huzursuzluk mide kazıntısı. Hadi bakalım uyan seni bekliyorumİnşallah canım sendende ben bekliyorum
Test yaptım bişey çıkmadı canım ya negatif.. regl de olmadim yalnız flaş ışığını tersten tutunca çizgi var gibiBu gece hiç uyuyamadım huzursuzluk mide kazıntısı. Hadi bakalım uyan seni bekliyorum
Test yaptım bişey çıkmadı canım ya negatif.. regl de olmadim yalnız flaş ışığını tersten tutunca çizgi var gibi
Nasıl yani piki görünce değerlendirmek gerekmiyor mu silik olunca niye tekrar değerlendirmek gerek ?26 yi da degerlendirmen gerekirdi ama olsun tutan her şekilde tutar diye düşünüyorum rabbim nasip eder inşallah ben o kadar taktım ki kafaya bu ay. Diğer aylardan çok farklı hiç regl belirtim yok ya bahsettiğim solumdaki ağrı sızı dışında bişey yok. Reglim gelecekte gecikme beklicemde içim içimi yiyor